Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
17 Μαΐ 2022
SLIDER

Καιρός για να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας

Οι ημερήσιες  πλανητικές επιρροές για σήμερα Σάββατο (22/6) και αύριο Κυριακή (23/6) από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε πολλά να κάνετε και κυρίως να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μίας μετακίνησης, με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η επικοινωνία θα παίξει έναν καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις σας και κάποιες καταστάσεις που σας έχουν στεναχωρήσει, μπορεί να πάρουν το τέλος που εσείς θα θελήσετε. Βέβαια κάποιες κρυφές ενέργειες που προέρχονται από πρόσωπα του περιβάλλοντος σας, είναι πολύ πιθανές.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στον τομέα των οικονομικών σας, θα γίνετε λίγο απρόσεκτοι σε αυτόν τον τομέα, αλλά και θα δώσετε παραπάνω έμφαση στις αγοραστικές σας επιθυμίες και σε ότι έχει να κάνει με την καλοπέραση και την υπερβολή. Η αντίθεση με τον Δία, μαρτυρά ότι γίνεστε σπάταλοι και στα συναισθήματα σας, κάτι που θα πρέπει να εντοπίσετε πριν γίνουν λάθη που δεν θα μπορέσετε να διορθώσετε αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο που η προσωπική σας ζωή είναι αδύνατον να μην σας απασχολεί. Έτσι πολύ σύντομα θα έχετε την πεποίθηση ότι όλα γύρω σας συμμετέχουν στα θέλω σας και αυτά που είχατε πάντα κατά νου να κάνετε με τον σύντροφό σας. Οι γεννημένοι 9 και 10/6, θα έχουν ένα παραπλανητικό και συναισθηματικά ομιχλώδες διήμερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε πολλά να κάνετε μέσα σε ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό Σαββατοκύριακο, όπου και θα βλέπετε τους άλλους να συμμετέχουν ενεργά στα όνειρά σας και σε εκείνα που πραγματικά έχετε ανάγκη να κάνετε. Ένα διήμερο που οι σχέσεις σας θα πάρουν και πάλι χρώμα και σίγουρα θα έρθουν κοντά σας άτομα που σας θεωρούν πολύ ιδιαίτερους για την εξέλιξη τους.

ΛΕΩΝ

Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, με πολλές κοινωνικές επαφές και ευχάριστα γεγονότα. Ήρθε η στιγμή να νιώσετε απαλλαγμένοι από κάποια βάρη που βρίσκονται στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Κάποιοι από σας θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο, όπου θα υπάρξει έντονη χημεία με την πρώτη ματιά. Βέβαια επειδή αυτές τις μέρες η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα έχουν μία δύσκολη όψη, καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διήμερο είναι μία όμορφη χρονική στιγμή, που πρέπει να ζήσετε με ανέμελη διάθεση κοντά σε θάλασσα, ή και κοντά στον έρωτά σας. Έτσι για σας του πρώτου δεκαημέρου, φαίνεται ότι έχετε τακτοποιήσει πολλές εκκρεμότητες στην ζωή σας και νιώθετε πλήρης, ενώ για σας του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου, αφήστε τις συναισθηματικές περιπλανήσεις, που μάλλον δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για αυτό, λόγο της Αφροδίτης, που κάνει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε οπωσδήποτε να κάνετε κάποιες όμορφες μετακινήσεις, όπου θα βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα και θα χαρείτε την συντροφιά τους. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου είστε αρκετά χαλαροί, αλλά του δευτέρου, θα πρέπει να προσέξετε ένα επαγγελματικό θέμα που δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο. Όσο για το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ακόμη θα σας ταλαιπωρήσουν κάποιες οικογενειακές υποθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ρίξτε τους τόνους και απολαύστε το Καλοκαίρι αυτό το Σαββατοκύριακο, γιατί είναι αλήθεια ότι οι καλές στιγμές για όλους τους αντιπροσώπους των 12 ζωδίων θα είναι λίγες μέχρι να τελειώσει αυτός ο μήνας. Εσείς λοιπόν Σκορπιοί, θα έχετε ένα πολύ ιδιαίτερο διήμερο, όπου θα βρεθείτε πολύ κοντά με άτομα που θα σας εμπνέουν σε κάθε σας αναζήτηση. Προσοχή θα δώσετε εσείς που έχετε γεννηθεί στις 29/10.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το διήμερο καλό είναι να το ρίξετε λίγο έξω, να αναζητήσετε τον έρωτα και να πειραματιστείτε με τα συναισθήματα σας, εφόσον οι μέρες αυτές θα σας δώσουν υπερβολές σε προσωπικά ζητήματα. Ίσως να αναζητήσετε την ευκαιρία να τελειώσετε μία προσωπική σας επιλογή για να πάτε στην επόμενη. Βέβαια ότι και να γίνει, θα υπάρξει μια ρευστή κατάσταση, που θα σας ακολουθεί όλο τον μήνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο όπου θα πρέπει να προστατέψετε τον εαυτό σας από τις καταστάσεις που σας περικυκλώνουν σε κάθε επίπεδο και προσπαθούν να σας ροκανίζουν την ενέργεια σας και όχι μόνο. Φροντίστε να έχετε αρκετό χρόνο για να περάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αφήστε στην άκρη τα ζιζάνια που σας χαλάνε την διάθεση. Μία μετακίνηση θα σας ανανεώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα αρκετά κοινωνικό διήμερο θα αποδειχθεί αυτό, για σας τους Υδροχόους. Μην κλείσετε καμία πόρτα που θα σας δώσει αέρα αλλαγής και μην αφήσετε τα πρόσωπα από το περιβάλλον σας να σαμποτάρουν την ευθυμία σας και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τώρα τις καταστάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω σας. Κρατήστε περισσότερο σε μία ύφεση τα έξοδα που κάνετε, γιατί έχετε χάσει το μέτρο.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους ευαίσθητους εκπροσώπους του ζωδιακού, αυτό το διήμερο θα είναι μία όμορφη γιορτή συναισθημάτων που όμως, θα πρέπει να καταλάβετε σε αυτό το σημείο το πραγματικό από το δήθεν. Έτσι ζήστε τις αγάπες σας, αλλά χωρίς να θυσιάσετε τις σταθερές αξίες που υπάρχουν πάντα στην ζωή σας. Η Σελήνη επίσης στο δικό σας ζώδιο, για κάποιο νέο ξεκίνημα θέλει να σας ενθαρρύνει.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts