Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
24 Σεπ 2019
Απόψεις

Καινούργιοι έρωτες και …η πρώτη σελήνη του καλοκαιριού

 

Από την Αλεξάνδρα Καρτά αστρολόγο- διαισθητική σύμβουλο

Οι ερωτικές και οι προσωπικές σας σχέσεις, θα περάσουν από μία περίοδο δραστικών αλλαγών, όπου πολλοί θα αναζητήσουν νέα αγκαλιά και κάποιοι άλλοι θα έχουν την τάση της ανασυγκρότησης.

Στις 13 Ιουνίου, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, δημιουργεί νέα δεδομένα στην προσωπική σας ζωή…

ΚΡΙΟΣ

Ταξίδια και μηνύματα θα παίξουν έναν ανανεωτικό ρόλο στην προσωπική σας ζωή. Η ερωτική σας διάθεση θα ξεφύγει από τα κοινωνικά [πρέπει] και την θέση τους θα πάρουν, απρόσμενα συναισθήματα, δυνατές συγκινήσεις και πάθη που δεν θα μπορέσετε να ελέγξετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα σας χωράει ο [τόπος] και ο λόγος είναι ότι βιαστήκατε να πάρετε κάποιες αποφάσεις σε προσωπικό επίπεδο και τώρα θέλετε να αποδεσμευτείτε από τις ευθύνες. Την μέρα της Νέας Σελήνης στους Διδύμους, θα ανακαλύψετε ότι μέχρι τώρα δεν ξέρατε όλη την αλήθεια, ώστε να γίνετε και εσείς συνεπείς με τον λόγο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε συναισθηματικό επίπεδο η ζωή σας στις 13 Ιουνίου, θα ανανεωθεί εκ θεμελίων. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, θα σας γεμίσει με αισιοδοξία, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η παιδική σας φύση δεν θα είναι και η πιο καλή σας σύμβουλος. Ο αέρας θα μυρίσει ανανέωση και αυτό θα έχει τα υπέρ και τα κατά, στην προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13 Ιουνίου, θα έχει μία πολυδιάστατη αναφορά στην ζωή σας, εφόσον θα βρεθείτε μεταξύ παρελθόντος και μέλλοντος σε προσωπικό επίπεδο. Θα υπάρξει κάτι απροσδόκητο, που θα σας κάνει να σκεφτείτε μία παλιά σας αγάπη.

ΛΕΩΝ

Γεγονός είναι ότι έχετε ταλαιπωρηθεί σε προσωπικό επίπεδο και τώρα θα σας δοθεί από το σύμπαν, ένα πολύ [γλυκό] διάλειμμα. Οι άλλοι σας προσέχουν περισσότερο και η καρδιά σας θα χτυπήσει δυνατά για κάποιο πρόσωπο, χωρίς να δώσετε σε όλα απαντήσεις, … έτσι απλά γιατί θα συμβεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 13 Ιουνίου, θα σας δώσει έναν αέρα αλλαγών. Θα υπάρξει ένα παιχνίδισμα σε σκέψεις και πράξεις, ανάμεσα σε πρόσωπα που θα τα δοκιμάζετε συναισθηματικά. Είναι αλήθεια ότι δεν θα έχετε διάθεση να δεσμευτείτε, αν είστε χωρίς ταίρι αυτή την περίοδο.

ΖΥΓΟΣ

Σε μία επιπόλαια περίοδο, χωρίς έντονα συναισθήματα και όρκους αγάπης, θα σας τοποθετήσει η επιρροή της Νέας Σελήνης. Μπορεί να θελήσετε να δοκιμάσετε τα συναισθήματα του συντρόφου σας, που μάλλον έχετε πειστεί ότι δεν είναι μόνο για σας, αλλά έχουν πλατύνει γύρω από το άμεσο περιβάλλον του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα συναισθηματικό [αλαλούμ] θα υπάρξει αυτή την περίοδο, με κρυφά συναισθήματα, παράνομες σκέψεις και ξαφνικά γεγονότα. Θα έχετε ευτυχώς μία ήρεμη θέση απέναντι σε όλα αυτά, σαν να τα περιμένετε να συμβούν. Σίγουρα και εσείς έχετε συντελέσει σε όλη αυτή την αναρχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, στις 13 Ιουνίου, θα σας ανανεώσει σε συναισθηματικό επίπεδο. Νέος έρωτας μπορεί να είναι η αιτία να απομακρυνθείτε από τον ερωτικό σας σύντροφο. Βέβαια η διάρκεια σε ότι ξεκινήσει τώρα, σίγουρα δεν θα είναι μεγάλη και καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι σε ότι ακούσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάτι σας αναστατώνει [εσωτερικά], βάζοντας σε αμφισβήτηση τις μέχρι τώρα προσωπικές σας επιλογές. Η Νέα Σελήνη, θα σας κάνει λίγο απόμακρους από τον σύντροφο σας και θα αναζητήσετε μία διαφορετική [εμπειρία] για να δοκιμάσετε την δύναμη της σχέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νοιώθετε την ανάγκη να ξεριζώσετε ότι παλιό και φθαρμένο σε προσωπικό επίπεδο και να ξεκινήσετε από μία νέα αφετηρία. Όσοι σας ξέρουν καλά, θα δουν στο βλέμμα σας, έναν παθιασμένο [εξερευνητή], που θα ηρεμίσει μόνο όταν ξεκινήσει [το] ταξίδι για την δική του Ιθάκη.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 13 Ιουνίου, θα σας κάνει αρκετά ευμετάβλητους σε ότι αφορά την προσωπική σας σχέση και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Θα μιλήσετε για μία συμβίωση και αμέσως μετά θα νιώσετε ότι κάτι λείπει από το [πάζλ] των  συναισθημάτων σας.

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts