Επιστροφή στην κορυφή
Πέμπτη, 19 Ιουλ 2018
 
 

Και μαθήματα χορού στο Αρτ tv από τον Μενούνος

Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017 - 10:41

-a Μέγεθος κειμένου +A

Α la carte στο Αρτ tv για 3η χρονιά! Φέτος τηλεοπτικά μαθήματα χορού  δίνει ο χορευτής- χορογράφος  Κωνσταντίνος Μενούνος.

Το A la carte είναι μια εκπομπή που προβάλλεται  από τις 4 Σεπτεμβρίου  και έχει αποκλειστικό σκοπό να περνάτε ευχάριστα την ώρα σας και ταυτόχρονα να μαθαίνετε να χορεύετε ενώ βρίσκεστε στο σπίτι σας.

Το τηλεοπτικό μενού όπως άλλωστε είναι και η ελληνική μετάφραση της έκφρασης “ A la carte”  σας χαρίζει καθημερινά  από τις 10:30 έως και τις 13:00 μια τεράστια ποικιλία θεμάτων έτσι ώστε κανένας τηλεθεατής να μη μείνει παραπονεμένος.

Παραπολιτικά θέματα, ειδήσεις και πολλά παραλειπόμενα. Φυσικά δεν λείπει από το μενού η  Showbiz.

Στο καθημερινό μενού, ο Πέρρης Κρητικός με τις μοναδικές ζωδιακές του προβλέψεις και οι συνεργάτες πολλοί.

Η  Βασιλεία Ποιμενίδου,  λογοπεδικός,  βοηθά στην ομαλή διαπαιδαγώγηση και εξοικείωση του παιδιού με την σχολική αίθουσα και τις υποχρεώσεις του.

Ο Βαίτσης Αποστολάτος γνωστός γυναικολόγος- σεξολόγος αναφέρεται σε όλα αυτά τα θέματα  που αφορούν τα περισσότερα ζευγάρια. Φυσικά όσα έχουν να κάνουν με το σεξ και την υγεία.

Η σταθερή ενημέρωση για την μόδα από τον Χρήστο Στρατικόπουλο και όχι μόνο. Πολλά θέματα ομορφιάς, υγιεινής διατροφής, γυμναστικής, συμβουλευτικής ζευγαριών και ευ ζην  με εξαίρετους συνεργάτες.

Ξεχωριστή ενότητα έχει φέτος ο χορός στο μενού της εκπομπής καθώς κάθε Δευτέρα και Παρασκευή παραδίδονται live μαθήματα χορού από τον καταξιωμένο Κωνσταντίνο Μενούνος.

Αγαπημένη επίσης ενότητα το βιβλίο τόσο για ενήλικές όσο και για παιδιά.

Πολλές συνεντεύξεις ανθρώπων ξεχωριστών που έχουν διαγράψει την δική τους πορεία και τους λατρέψαμε, παρουσιάσεις νέων καλλιτεχνών και πολλά πάρα πολλά δώρα!

Στο τιμόνι της εκπομπής η Ελευθερία Νταβατζή και μαζί της ο Γιώργος Σαζακλής και η Στέλλα Παπαλαζαρίδου.

Η εκπομπή A la carte, καθημερινά 10:30 με 13:00Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: