Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
10 Ιούλ 2020
SLIDER

Ήρθε η στιγμή να αναλάβετε δράση πάνω σε πρακτικά και συναισθηματικά θέματα

Οι ημερήσιες πλανητικές επιρροές για σήμερα Σάββατο (4/5 ) και αύριο Κυριακή (5/5)  από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα επηρεαστείτε από την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο, όπου τα οικονομικά θέματα θα έχουν μία ιδιαίτερη επιρροή για σας. Βέβαια καλό είναι να μην είστε βιαστικοί σε συμφωνίες που θα προκύψουν την περίοδο αυτή, όπου τα οικονομικά οφέλη θα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο θα υπάρχει στο δικό σας ζώδιο η Νέα Σελήνη, όπου θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει μία νέα πορεία σε προσωπικά θέματα. Θέτετε τα δικά σας θέλω και προσεγγίζετε περισσότερο τα όνειρά σας. Ίσως να σπείρετε μία ιδέα και να δείτε αργότερα να καρποφορεί και να μεγαλώνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη σας προτρέπει να βρείτε λύσεις και απαντήσεις, σε θέματα που σας βασανίζουν. Η θέση της στο ζώδιο του Ταύρου, δείχνει ότι θα πρέπει να γίνετε πιο ουσιαστικοί και σωστοί με τις αποφάσεις που είχατε πάρει και είχατε εγκαταλείψει στα πρώτα εμπόδια. Καλείστε να αποδείξετε πολλά στον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται και από την Νέα Σελήνη, η οποία μπορεί να φέρει στην ζωή σας ένα πρόσωπο που μπορεί να παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην συναισθηματική σας ζωή. Βέβαια θα πρέπει να προσέξετε την εμπιστοσύνη που δείχνετε σε άτομα που μπορεί να κάνουν κακό στην φήμη σας.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας κάνει περισσότερο ανήσυχους σε επαγγελματικά θέματα που βρίσκονται σε νέες κατευθύνσεις. Μπορεί να μην έχετε ακόμη κατασταλάξει σε κάποια πορεία που αφορά τον εργασιακό σας μέλλον, ή να πρέπει να σκεφτείτε μία νέα πρόταση που θα σας γίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας χαρίσει μεγάλη αυτοπεποίθηση σε πνευματικές εργασίες και όχι μόνο. Μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθείτε για σπουδές ή να δείξετε την αξία σας μέσα από συλλογικές προσπάθειες. Ακόμη και μέσα από μεγάλη προσπάθεια θα βγείτε νικητές που θα έχει μεγάλη διάρκεια.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει ένα νέο οικονομικό έσοδο στην ζωή σας, από παράγοντες που δεν αφορούν την προσωπική σας εργασία. Κληρονομιές, δάνεια, χρήματα που προέρχονται από τον σύντροφό σας, είναι κάποιες από τις πηγές που θα σας ενισχύσουν οικονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη μπορεί να σας φέρει μία συναισθηματική ανανέωση, εφόσον βρίσκεται απέναντι από το δικό σας ζώδιο. Μπορεί να έχετε μία ανησυχία για την πορεία του γάμου σας, ή να πρέπει να γίνετε πιο προσεκτικοί σε μία μελλοντική συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσοι από σας βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, τα νέα είναι ευνοϊκά, εφόσον θα υπάρξουν καινούρια ξεκινήματα σε αυτόν τον τομέα. Μπορεί επίσης να βρείτε τρόπους να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας και την διατροφή σας, όπου και θα έχετε καλά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, σας προτρέπει να δείτε τις χαρές της ζωής, μέσα από τα δημιουργήματα σας, που είναι κυρίως τα παιδιά σας, αλλά και των συναισθηματικών σας επιλογών. Βέβαια οι δυσκολίες που θα προκύψουν αυτές τις μέρες θα σας δυναμώσουν και εύκολα θα αντιμετωπίσετε το κάθε τι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη θα σας παροτρύνει να κάνετε μία νέα αρχή, που θα επηρεάσει το οικογενειακό σας περιβάλλον. Η αλλαγή κατοικίας είναι πολύ πιθανή, ακόμη και αν πρέπει να κάνετε περισσότερα έξοδα για αυτές τις αποφάσεις σας. Θα βρεθείτε σίγουρα σε κάποιο δίλημμα με δικό σας πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Για εσάς που έχετε στην σκέψη σας κάποιες μετακινήσεις, τώρα ήρθε η στιγμή να ανανεωθείτε μέσα από αυτές. Η Νέα Σελήνη ανοίγει δρόμους για σας που εξασκείτε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία, τα ταξίδια, αλλά και την γραφή.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts