Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 23 Ιουλ 2018
 
 

Ιωάννινα: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγελάδα – Στο νοσοκομείο η συνοδηγός

Κυριακή, 15 Οκτώβριος 2017 - 18:48

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτή είναι η εικόνα ενός αυτοκινήτου το οποίο συγκρούστηκε με μια… αγελάδα στην περιοχή Δελβινάκι Ιωαννίνων και σαν από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα.

Το τροχαίο σημειώθηκε χτες (14/10) κατά τις βραδινές ώρες, με τον οδηγό να αιφνιδιάζεται από την εισβολή του ζώου στο δρόμο και πριν προλάβει να κάνει οποιαδήποτε κίνηση για να προλάβει το ατύχημα, έπεσε πάνω του.

Η σύγκρουση μάλιστα ήταν τέτοια, που η συνοδηγός του Ι.Χ κρίθηκε ότι έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, με την φωτογραφία να δείχνει εμφατικά τη σφοδρότητα του περιστατικού.

Όπως καταγγέλει σάιτ της περιοχής, το οποίο και μεταδίδει την είδηση, αυτή δεν είναι πρώτη φορά που ένα όχημα έρχεται αντιμέτωπο με ζώα, τα οποία κινούνται στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, χωρίς καμία απολύτως επιτήρηση.

Συχνά επίσης, ζώα καταφέρνουν και περνούν τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και κάνουν αμέριμνα την βόλτα τους είτε στην Εγνατία Οδό, είτε στην Ιόνια – δύο οδικούς άξονες ταχείας κυκλοφορίας – όπου εκεί η παρουσία τους καθίσταται ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Παρότι το πρόβλημα έχει επισημανθεί πολλές φορές, εντούτοις δεν υπάρχουν σημάδια βελτίωσης της υπάρχουσας κατάστασης από την Πολιτεία. Κατά συνέπεια, τα ανεπιτήρητα ζώα, μπορούν να αποτελέσουν αιτία πρόκλησης πολύ σοβαρού ατυχήματος ή ακόμα και δυστυχήματος.

Πηγή: epiruspost.grΜοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: