Επιστροφή στην κορυφή
Παρασκεύη, 20 Ιουλ 2018
 
 

Με ηλιοφάνεια μας αποχαιρετά ο Σεπτέμβρης

Παρασκευή, 30 Σεπτέμβριος 2016 - 09:00

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

Ηλιος καλος

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016: Τελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου. Και ο 9ος μήνας του χρόνου μας αποχαιρετά με ηλιοφάνεια. Για σήμερα θα έχουμε ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 24 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 29 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 27 βαθμούς, ενώ στη Ρόδο οι μέγιστη θα φτάσει στους 29 βαθμού Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και στο Καρπάθιο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Στην Αττική θα έχουμε καλό και ζεστό καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Μόνο αργά το βράδυ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς.Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: