Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 21 Αυγ 2018
 
 

Ηλεκτρονικό εισιτήριο σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία

Παρασκευή, 20 Ιούλιος 2018 - 10:20

-a Μέγεθος κειμένου +A

Ξεκινά η αγορά του ηλεκτρονικού εισιτηρίου μέσω διαδικτύου (e-ticketing) για τους προβλεπόμενους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της αρχικής φάσης του έργου (Ακρόπολη και αρχαιολογικοί χώροι του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, Κνωσός και Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, αρχαιολογικός χώρος και μουσείο Αρχαίας Μεσσήνης).

Όσοι ενδιαφέροντα για να επισκεφθούν τους προβλεπόμενους αρχαιολογικού χώρους, μνημεία και μουσεία, θα μπορούν να αγοράζουν διαδικτυακά το εισιτήριό τους μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης etickets.tap.gr.

Σύμφωνα με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστα Στρατή, έχει δημιουργηθεί ομάδα εργασίας που παρακολουθεί την ομαλή εξέλιξη της λειτουργίας του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Με δωρεά από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με ενδιάμεσο φορέα την Εταιρεία Μεσσηνιακών Αρχαιολογικών Σπουδών, πραγματοποιείται αυτό το έργο.

Τέλος τονίζει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ότι οι επισκέπτες είναι υποχρεωμένοι να αγοράζουν τα εισιτήρια τους διαδικτυακά ή από τα επίσημα σημεία πώλησης (εκδοτήρια) ή, σε περίπτωση ομάδων επισκεπτών, μέσω αδειοδοτημένων ταξιδιωτικών και τουριστικών πρακτορείων.Μοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: