Επιστροφή στην κορυφή
Πέμπτη, 14 Δεκ 2017
 
 

Η Ukraine International Airlines (UIA ) συνδέει τώρα την Ουκρανία με την Ελλάδα

Τετάρτη, 29 Μάιος 2013 - 21:00

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

Κάθε καινούργια συμφωνία που γίνεται στην Ελλάδα με μια ξένη αεροπορική εταιρία , είναι ευπρόσδεκτη όχι μόνο σαν επιχειρηματική κίνηση αλλά και σαν αύξηση του τουρισμού στη χώρα μας.

Η UIA ανακοίνωσε χθες ( 28 Μαίου) την καθιέρωση των πτήσεων από το Κίεβο στην Αθήνα τέσσερις  την βδομάδα καθώς επίσης και τη σύνδεση Κιέβου με Θεσσαλονίκη.

Οι πτήσεις από Αθήνα (Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος) προς Κίεβο (Boryspil International Airport , terminal D), θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Από αριστερά ο Πρέσβης της Ουκρανίας κ. Volodymyr Shkourov, ο κ. Μιχάλης Φλεριανός αντιπρόσωπος της Ukraine International Airlines στην Ελλάδα & ο κ. Anton Mattis, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Ukraine International Airlines

Οι επικεφαλής της εταιρίας που ήρθαν στην Αθήνα για την  συνάντηση με τους δημοσιογράφους – που έγινε παρουσία του Ουκρανού πρέσβη –  ανακοίνωσαν ότι από τις 18 Ιουνίου θα προστεθεί ακόμη μία πτήση. Δηλαδή θα προστεθεί μια πτήση κάθε Τρίτη. Ακόμη ανακοίνωσαν ότι από μεθαύριο ( 31 Μαΐου) η UIA θα συνδέει με το Κίεβο και τη Θεσσαλονίκη, δύο φορές τη βδομάδα  κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

 

Ο Πρέσβης της Ουκρανίας κ. Volodymyr Shkourov

Οι πτήσεις της UIA μεταξύ Ελλάδας και Κιέβου θα πραγματοποιούνται με σύγχρονα  και άνετα αεροσκάφη, τύπου Βoeing 737 με δύο κατηγορίες θέσεων – διακεκριμένη και οικονομική.

Η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας &
Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Πριν πάρουν το λόγο οι Ουκρανοί που είναι υπεύθυνοι του νέου προγράμματος για τη σύνδεση του πατρίδος τους με τη δική μας πατρίδα, μίλησε η  Διευθύντριας Επικοινωνίας και  Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών κ.  Ιωάννα Παπαδοπούλου:

« Αυτή  η καινούργια σύνδεση – είπε η κυρία Παπαδοπούλου- αποτελεί σημαντική εξέλιξη καθώς η  αγορά της Ουκρανίας,  είναι ιδιαίτερα δυναμική και αναπτύσσεται συνεχώς. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι  κατά το πρώτο τρίμηνο 2013 υπήρξε 14% αύξηση της κίνησης σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο 2012. Ο   Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών στο πλαίσιο της πολιτικής συμμετοχής στο ρίσκο των αεροπορικών εταιρειών, υποστηρίζει έμπρακτα την UIA (Ukraine International Airlines), στα αναπτυξιακά σχέδιά της προς και από την Αθήνα, μέσω των προσφερόμενων κινήτρων και προωθητικών ενεργειών, για την ενίσχυση και επέκταση της εταιρείας στην ελληνική αγορά»

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Πρέσβης της Ουκρανίας κ. Volodymyr Shkourov, ο κ. Μιχάλης Φλεριανός αντιπρόσωπος της Ukraine International Airlines στην Ελλάδα και η κ. Nadiya Borkovska, Περιφερειακή Διευθύντρια Πωλήσεων Ελλάδας, Κύπρου, Λιθουανίας & Τουρκίας, της UΙΑ.

Η κ. Nadiya Borkovska, Περιφερειακή Διευθύντρια Πωλήσεων Ελλάδας, Κύπρου, Λιθουανίας & Τουρκίας, της Ukraine International Airlines

Η UIA συνεργάζεται με αρκετές αεροπορικές εταιρίες για την εξυπηρέτηση των επιβατών σε άλλους προορισμούς που δεν καλύπτει η ίδια. Στα μελλοντικά τους σχέδια είναι να μπουν οι ουκρανικές αερογραμμές στο Star Alliance.

Προς το παρόν η UIA  για τους πελάτες που χρησιμοποιούν συχνά την εταιρία τους στις μετακινήσεις καθιέρωσε το  Panorama Club.

Το   Panorama Club είναι ένα πρόγραμμα επιβράβευσης μιλίων, που  επιτρέπει στα μέλη του να απολαμβάνουν προνόμια και οφέλη, όπως επίσης και τη δυνατότητα να λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς και κληρώσεις εισιτηρίων αλλά και όπως ισχύει στις μεγάλες αεροπορικές εταιρίες να μπορούν να αλλάζουν την ώρα της πτήσης τους ή την ημερομηνία αναχώρησης χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις.

Ο κ. Anton Mattis, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Ukraine International Airlines

Η UIA διαθέτει ένα στόλο 30 αεροσκαφών και οι πτήσεις της αεροπορικής εταιρίας  μεταξύ Ελλάδας και Κιέβου θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη, τύπου Βoeing 737 με δύο κατηγορίες θέσεων – διακεκριμένη και οικονομική.

Οι πτήσεις από Αθήνα για το Κίεβο ( PS354 ) θα αναχωρούν στις 15.25 και θα φθάνουν στο Κίεβο 18.05 (τοπική ώρα).

Από το Κίεβο θα αναχωρεί το αεροπλάνο ( PS353) στις 09.55 και θα φθάνει στην Αθήνα στις 12.40

Από τη Θεσσαλονίκη ( PS1196) για Κίεβο θα αναχωρεί στις  18.55 και θα φθάνει στις 21.20 ενώ η επιστροφή για Θεσσαλονίκη ( PS1195) θα ξεκινάει στις 15.25 και θα φθάνει στις 17.55

Για περισσότερες πληροφορίες όμως μπορείτε να πάρετε η από την ιστοσελίδα www.flyUIA.com ( tel 0038-044-2382697 )

Ελπίζουμε με τις νέες πτήσεις προς την Αθήνα από το Κίεβο να αυξηθεί ακόμη περισσότερο ο δικός μας τουρισμός. Στο χέρι μας είναι και με τη βοήθεια του κ. Μιχάλη Φλεριανού,  προέδρου της εταιρίας Gold Star Aviation να ικανοποιήσουμε τους νέους ταξιδιώτες από την Ουκρανία και οι ίδιο να διαφημίσουν τα όμορφα μέρη της Ελλάδος.

Ο Anton Mattis, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της UIA δήλωσε :  «Καθιερώνοντας την απ’ ευθείας τακτική σύνδεση μεταξύ Αθήνας και Κιέβου, δημιουργείται ακόμα ένα σκαλοπάτι για την περαιτέρω γεωγραφική επέκταση της UIA και προσαρμογή της εταιρείας στη νέα στρατηγική του δικτύου»

Οι επιβάτες από την Ελλάδα θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν ακόμη με άμεσες ανταποκρίσεις με πτήσεις της UIA για όλες τις πόλεις της Ουκρανίας – Ντόνιετσκ, Ντνιπροπετρόβσκ, Λβίβ, Χάρκοβο, Οδησσό, και Συμφερούπολη – τις σημαντικότερες πόλεις της ρωσικής επικράτειας, πόλεις της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων κρατών, πόλεις της Μέσης Ανατολής, του Ισραήλ αλλά και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.Μοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: