Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
22 Μαΐ 2022
SLIDER

Η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο του Κριού και περνά την Κυριακή στο ζώδιο του Ταύρου

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (Σάββατο 9, Κυριακή 10 και 11 Μαρτίου)- Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Με βοηθητική όψη Ηλίου – Κρόνου, θα σταθεροποιηθούν κάποιες καταστάσεις. Η Σελήνη από την άλλη, προχωρά στο ζώδιο του Κριού και περνά την Κυριακή στο ζώδιο του Ταύρου. Η σύνοδος της με τον πλανήτη Ουρανό, ταράζει για λίγο τα νερά και δείχνει ότι τα πράγματα πρέπει να περάσουν μία παροδική κρίση για να μπουν σε μία καλύτερη πορεία αργότερα.

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν κάποια προσωπικά θέματα που θα σας αναστατώσουν, έστω και για λίγο. Επίσης θα προωθηθούν οικονομικά θέματα που θα έχουν το στίγμα του ξαφνικού, αλλά μην δώσετε μεγάλη βάση αν δεν περάσει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου. Την Δευτέρα θα έχετε πολλά πράγματα να σκεφτείτε και ακόμη περισσότερα να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το τριήμερο είναι πολύ ιδιαίτερο για σας, εφόσον στο μεγαλύτερο μέρος του, η Σελήνη θα είναι στο δικό σας ζώδιο. Θα έχετε την δυνατότητα, μετά από ένα δύσκολο Σάββατο, να βάλετε κάποια πράγματα σε μία σειρά, αλλά πάντα με πολύ προσοχή και ήρεμες συμπεριφορές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία περίοδος αλλαγών για σας τους Διδύμους, κάτι που πρέπει να δώσετε όλη την θετική σας προσπάθεια για αυτό. Μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα γνωρίσετε μέσα από επαγγελματικές επιλογές και να σκεφτείτε μία νέα πορεία που ανοίγεται για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι ένα «ιδιόμορφο»  τριήμερο για σας, γεμάτο αλλαγές και νέες προκλήσεις. Μπορεί να κάνετε ένα μικρό ταξίδι που για κάποιους λόγους δεν θα είστε με κανέναν και με τίποτα συντονισμένοι και το πιο σημαντικό, δεν θα είστε με τίποτα ευχαριστημένοι. Βέβαια θα γνωρίσετε πολλά πρόσωπα που θα έχετε να πάρετε από το καθένα και κάτι διαφορετικό.

ΛΕΩΝ

Ένα ενδιαφέρον τριήμερο, που θα σας γεμίσει με ξεχωριστές ιδέες και όμορφες εικόνες. Μπορεί να κάνετε καινούριες γνωριμίες και να αποφασίσετε πολύ γρήγορα να εμπιστευτείτε άτομα που ίσως να μην έχετε προλάβει να τα γνωρίσετε καλά. Την Δευτέρα σας περιμένει μία όμορφη έκπληξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και στο ξεκίνημα αυτού του εορταστικού τριημέρου νιώθετε πολύ άβολα, λόγο κάποιων καταστάσεων που έχουν προκύψει, στην συνέχεια όλα θα έρθουν με πολύ ομαλό τρόπο και θα μπουν σε σειρά. Η Σελήνη στον Ταύρο, από το βράδυ κυρίως της Κυριακής και μετά, θα σας βοηθήσει να έχετε σταθερότητα και ηρεμία.

ΖΥΓΟΣ

Είστε σε μία πολύ ρευστή ακόμη συναισθηματική περίοδο, που τα πράγματα δεν μπορούν να μπουν σε σειρά και ηρεμία. Μία ξαφνική γνωριμία, ένα συναισθηματικό μπλοκάρισμα και κάτι που πλανιέται γύρο σας και σας αναστατώνει, θα σας χαλάσει για κάποιες στιγμές του τριημέρου, την διάθεση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι ένα τριήμερο μεγάλων αλλαγών και σημαντικών εξελίξεων. Για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, θα έχετε οπωσδήποτε προβληματισμούς για την προσωπική σας ζωή και θα κάνετε κάποιες [άτσαλες] και παρακινδυνευμένες κινήσεις σε προσωπικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με συναισθηματικά θέματα να τρέχουν κυρίως το Σάββατο και την Κυριακή, θα περάσει το πρώτο μέρος αυτού του εορταστικού τριημέρου. Η Σελήνη περνώντας στο ζώδιο του Ταύρου, ανανεώνει τα πιο βαθιά σας συναισθήματα για ένα πρόσωπο που βρίσκεται στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το τριήμερο θα έχετε πολλά πράγματα να κάνετε με δικά σας και αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα πάρετε κάποιες αποφάσεις πολύ γρήγορα, όπου θα αφορούν την προσωπική σας ζωή. Αυτό σαν γεγονός θα σας χαροποιήσει, αλλά θα πρέπει να πάρετε τον χρόνο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα πολύ ενδιαφέρον τριήμερο, με πολλή ποικιλία στα γεγονότα και πρόσωπα που θα σας ξεσηκώσουν με το διαφορετικό που θα έχουν στην προσωπικότητα τους. Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας κάνει να ανανεώσετε κάτι που αφορά την οικογένεια σας και ίσως κάποιο ακίνητο που έχετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Το εορταστικό τριήμερο θα είναι πολύ ιδιαίτερο για σας και τον περίγυρό σας. Το πιο πιθανό είναι να θελήσετε να ανανεωθείτε μέσα από μία μετακίνηση, όπου θα βρεθείτε μακριά από την καθημερινότητα και τις έγνοιες που έχετε αυτή την περίοδο. Αφήστε για λίγο τον εαυτό σας ελεύθερο από το καθημερινό σας πρόγραμμα.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts