Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
28 Νοέ 2020
SLIDER

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και κάνει ψυχολογικές ταλαντώσεις με Άρη, Δία και Αφροδίτη

Οι ημερήσιες πλανητικές επιρροές για σήμερα και αύριο (12/1 και 13/1)  από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Η Σελήνη αυτό το διήμερο θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, κάνοντας ψυχολογικές ταλαντώσεις, εφόσον θα δέχεται πληθώρα όψεων καλές και δύσκολες, με Άρη, Δία και Αφροδίτη. Καλό είναι την Κυριακή να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα, σε μάκρος χρόνου, λόγο της δύσκολης όψης του Δία με τον Ποσειδώνα. Την ίδια μέρα ο Ερμής συναντά τον Κρόνο, όπου [παγώνει] τις επικοινωνίες και δημιουργεί αποξένωση.

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν αστάθμητοι παράγοντες, που θα σας αποδιοργανώσουν και θα σας δημιουργήσουν την αίσθηση ότι τίποτα δεν προχωρά μπροστά, όσο και να το προσπαθείτε. Φροντίστε την Κυριακή να έχετε μεγαλύτερη υπομονή στις επαφές σας με τους άλλους, γιατί μάλλον θα σας κουράσουν οι περιορισμοί που θα σας επιβάλλουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο προηγούμενο από το δικό σας ζώδιο, θα αναστατώσει σε κάποιο βαθμό την ψυχολογία σας, βάζοντας και πάλι στο τραπέζι των συζητήσεων θέματα που για σας είναι τακτοποιημένα, αλλά δεν είναι, για κάποια πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Η Κυριακή θα σας δημιουργήσει μία πιο ξεκάθαρη θέση, με αυτό που θέλουν οι άλλοι από εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Ερμής, πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, θα κάνει όψη συνόδου με τον Κρόνο, βάζοντας σε ενέργεια ένα παλιό σας σχέδιο που αφορούσε την οικονομική σας κατάσταση. Μπορεί να έρθετε σε επαφή με πάρα πολλά πρόσωπα, για να αποφασίσετε για την συνέχεια ή όχι μιας απόφασης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία απομάκρυνση ενός δικού σας προσώπου θα δείξει σε ποια κατάσταση ήταν η σχέση αυτή. Μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος απέναντι από εσάς, δοκιμάζει τις σχέσεις σας και κρατά ή διώχνει, ανάλογα με ότι ορίζει η πορεία σας. Όσο για τα επαγγελματικά σας, κάποια καλά νέα έρχονται και μάλλον θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με αυτό.

ΛΕΩΝ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να κάνετε μία πιο μεγάλη προσπάθεια σε ότι αφορά την υγεία σας και την επαγγελματική σας πορεία. Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Ερμή, θα δυσκολέψει για λίγο την οικονομική σας κατάσταση, ενώ θα σας περιορίσει και σε κάποιες αποφάσεις σας. Η συναισθηματική σας πορεία θα έχει κάποιες εναλλαγές, που δεν θα πρέπει να σας ανησυχούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, Ερμής, θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Κρόνο, κάτι που εσάς δεν σας δημιουργεί κανένα πρόβλημα, εφόσον έχετε μάθει να βάζετε την ζωή σας σε πρόγραμμα. Ένα [στρατηγικής] σημασίας διήμερο, όπου θα τοποθετήσετε πολλά θέματα στην σειρά που εσείς θεωρείτε σωστή.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε ένα διήμερο με αρκετούς τριγμούς, σε οικογενειακά θέματα, αλλά και κάποιες ευχάριστες στιγμές που θα σας ανεβάζουν την ψυχολογία. Είναι μία στιγμή που θα πρέπει να κατανοήσετε ότι οι αλήθειες για να σας ακολουθούν, θα πρέπει και εσείς να είστε ειλικρινής με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο, θα πρέπει να σχεδιάσετε με πολύ υπομονή τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, μιας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε συζητήσεις που θα έχουν το στοιχείο της ωριμότητας και όχι μόνο. Την Κυριακή, μην αφήσετε τους άλλους να σας παρασύρουν σε οικονομικά λάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα μπορέσετε μέσα σε αυτό το διήμερο, να κάνετε μία αξιολόγηση των οικονομικών σας, κάτι που είναι απαραίτητο να γίνει, εφόσον το τελευταίο διάστημα έχετε πέσει σε οικονομικές ατασθαλίες. Την Κυριακή θα θελήσετε να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα, που θα σας δώσουν κάποια ελπίδα σε ένα συναισθηματικό σας θέμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα διήμερο που θα θελήσετε να αποτραβηχτείτε για λίγο από τους πολύβουους χώρους. Μπορεί να είναι μία καλή ευκαιρία να ανταπεξέλθετε σε ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα που σας περιμένει. Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Ερμή, στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει να σκεφτείτε με πολύ προσοχή κάτι που σας απασχολεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα έχετε οπωσδήποτε να ασχοληθείτε με καταστάσεις που αφορούν κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις, που δεν μπορείτε να τις βάλετε άμεσα στην σειρά που θα επιθυμούσατε. Την Κυριακή αφιερώστε τον χρόνο σας, στην προσωπική σας αυτοβελτίωση.

ΙΧΘΥΕΣ

Πολύ κρίσιμο αυτό το διήμερο για τα οικονομικά σας, τις σχέσεις σας, αλλά και για την συναισθηματική σας ζωή. Και επειδή ο Ποσειδώνας στο δικό σας ζώδιο, με τον Δία, θα έχουν μεταξύ τους όψη που σας προκαλεί σύγχυση, μην κάνετε σκέψεις που δεν έχουν υπόσταση και βρίσκονται σε λάθος βάση.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

Related posts