Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
05 Οκτ 2022
SLIDER

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Κριού-Ξεκίνησε μία όχι και τόσο ήρεμη εβδομάδα

 

Οι ημερήσιες πλανητικές επιρροές για σήμερα (14/1) από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Με την Σελήνη να βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Κριού, έχει ξεκινήσει μία όχι και τόσο ήρεμη εβδομάδα. Η σύνοδος της επίσης με τον πλανήτη του απρόοπτου, Ουρανό, αλλά και με τις πιέσεις που δέχεται από Ήλιο και Πλούτωνα, καθιστά αυτή την χρονική περίοδο επικίνδυνα μεταβλητή. Βέβαια ο Ερμής, θα δείξει την ευαίσθητη πλευρά του, με την θετική συνεργασία που θα έχει, με τον Ποσειδώνα.

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε μία επαναστατική διάθεση από το πρωί, βάζοντας στην καθημερινότητα σας νέα δεδομένα και σκαλίζοντας καταστάσεις από το παρελθόν που σας είναι αρκετά ενοχλητικές. Μία σχέση σας, θα σας στηρίξει, την κατάλληλη στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε ανεπτυγμένη σήμερα την διαίσθηση σας, κάτι που θα σας βοηθήσει αρκετά και θα σας επιφέρει ίσως και κάποια κέρδη μέσα από μία συνεργασία. Βέβαια μην σκεφτείτε να κάνετε ξεκάθαρη την θέση σας, όταν και οι άλλοι κρύβουν πολλά που δεν γνωρίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια άτομα θα σας προκαλέσουν αμηχανία και αρκετό εκνευρισμό, όταν θα ανακαλύψετε ότι δεν λειτουργούν με τάξη και συνέπεια. Όσο για μία οικονομική σας υπόθεση, τα νέα είναι μάλλον αρκετά ευχάριστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν θα λείψουν οι εκνευρισμοί και οι επαγγελματικές σχέσεις, θα έχουν να σας δείξουν κάποιο άλλο πρόσωπο, κάτι που αγνοούσατε. Βέβαια θα υπάρξουν στιγμές, που θα εισπράξετε λόγια από αγαπημένα σας πρόσωπα, όπου θα σας δώσουν μεγάλη χαρά.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα θελήσετε να [σπάσετε] κάποια επιζήμια δεσμά, από πρόσωπα και καταστάσεις, που σας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση. Η συμπαράσταση που θα σας προσφέρουν δικά σας άτομα, θα έχουν οπωσδήποτε πάνω σας, μια ευνοϊκότατη επιρροή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ πιθανόν σήμερα, να ακολουθήσετε μία διαφορετική στρατηγική σε ένα θέμα που σας απασχολεί αρκετά έντονα. Βοηθήστε κάποια δικά σας πρόσωπα, που σας έχουν πραγματικά ανάγκη Θα ανταμειφθείτε ηθικά, για την φροντίδα σας προς τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξουν αρκετές αναστατώσεις σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο. Μην αφήσετε τους άλλους να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά και υλικά, κάτι που δεν θα μπορέσετε εύκολα να διαχειριστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν πρέπει να κάνετε την επανάσταση σας σήμερα, καλό είναι να μην την ξεκινήσετε φέρνοντας την απόλυτη [αναρχία] στην ζωή σας και στην ζωή των άλλων. Φροντίστε να έχετε ηρεμία στην σκέψη, πριν ανοίξετε την οποιαδήποτε συζήτηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέα σχέδια θα σας βοηθήσουν σημαντικά, στο να απομακρυνθείτε από παλιές και επιζήμιες αποφάσεις του παρελθόντος. Φροντίστε τα οικονομικά σας και βρείτε καλές ιδέες για να προχωρήσετε σε καινούριες πηγές εισοδημάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρίσκεστε σε ένα «καζάνι» σήμερα που είναι έτοιμο να εκραγεί. Αναθεωρείστε πολλά πράγματα που βλέπετε ότι δεν γίνεται να τα στηρίξετε ούτε εσείς, αλλά ούτε και οι καταστάσεις που επικρατούν γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προωθείστε οικονομικά θέματα που είχαν μείνει για καιρό [μετέωρα] και περίμεναν λύσεις που δεν μπορούσαν να υπάρχουν. Ένα μήνυμα, μία συμφωνία, ένα ταξίδι, θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια και αναστάτωση.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα υπάρξει μία πολύ σημαντική βοήθεια, από αγαπημένο σας άτομο. Βέβαια θα πρέπει να αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα και τους ανθρώπους που σας τάζουν πράγματα που εξ αρχής φαίνονται εκτός πραγματικότητας.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

Related posts