Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
12 Ιούλ 2020
Απόψεις

Οι προβλέψεις του Νοεμβρίου από την αστρολόγο Σοφία Μπαλδζή


Της Σοφίας Μπαλδζή – αστρολόγος-συγγραφέας (Τηλ επικοινωνίας – 6944 180 468)
Ο μήνας του ΣΚΟΡΠΙΟΥ φέτος, και τα θέματα που αξίζει να προβληματιστούμε.
ΚΟΣΜΟΣ: Το ερώτημα δεν είναι, γιατί τώρα διατυμπανίζουν τα αυτονόητα, περί ηλεκτρονικής παρακολούθησης όλων από όλους, αλλά το ΓΙΑΤΙ. αφού γνωρίζουν
τα πάντα. επιτρέπουν να κυριαρχεί στον πλανήτη το έγκλημα.?
ΣΩΜΑ-ΨΥΧΗ- ΔΥΝΑΜΗ: Οι Προκλήσεις του μήνα: Να υπερασπίσουμε την Ειρήνη! Να προστατευτούν αποτελεσματικά τα παιδιά! Πως να ξεπεραστεί η αίσθηση εξάρτησης από κάθε ισχυρό, (από εκλεγμένους κυβερνήτες έως μαφιόζους.) και πως, λογικά, ειρηνικά, με σύνεση, επιμέλεια και δύναμη, να κάνουμε νέα ξεκινήματα, προσωπικά και επαγγελματικά με υγιές ΗΘΟΣ! Να επανεξετάσουμε τα θέματα, σεξ γέννηση θάνατος, και σε σχέση με τα παιδιά, να προστατεύσουμε την υγεία, σωματική και ψυχική, στις ερωτικές επαφές (και από επίδοξους ντετέκτιβ.). Αποκαλύψεις παντού, αλλά θα υπάρχουν και οι θετικές, οι επιστημονικές, σχετικά με υγεία! Και φυσικά (κλασικά πλέον) ασφαλιστικό, φορολογικό, τράπεζες, χρήμα και έλλειψη, όπου αλλαγές νόμων και ενώσεις είναι πιθανές. Αυτά ισχύουν για όλο τον κόσμο, την πατρίδα, και κάθε έναν μας ξεχωριστά, σε επαγγελματικό, οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. Απαιτείται μεγάλος αυτοέλεγχος, που όμως αυτόν το μήνα επιτυγχάνεται, αν (επιτέλους.) θέλουμε να δούμε μέσα μας! Η εμβάθυνση (ποιος είμαι, τι χρειάζομαι σήμερα.;) σε περνάει αυτόματα, στο πώς να έχεις πρόγραμμα και αυτάρκεια, υλική και συναισθηματική, ώστε να μην ανησυχείς έως «τρέλας» σε κάθε ξαφνική αλλαγή.! Η προσπάθεια αυτογνωσίας, έστω ένα πρώτο βήμα, (όχι χαρισμένο.) κάνει τα οδυνηρά που θάβουμε μέσα μας προφανή. Ανοίγει το δρόμο για επίγνωση της κατάστασης, κι αυτή με τη σειρά της, αποβάλει συσσωρευμένους φόβους και θυμούς από λάθη και εξαπατήσεις μας, και ενεργοποιεί τη λογική να εργαστεί πιο αποτελεσματικά. Πριμοδοτεί με θέληση και δύναμη στην αναζήτηση λύσεων. Χαρίζει στον άνθρωπο τα σημαντικότερα όπλα στη πορεία του, την αυτοεκτίμηση και την αποφασιστικότητα! Μας θωρακίζει για νικηφόρο αγώνα σε κάθε μάχη επιβίωσης!
DNA: Ο Θρύλος που μιλάει για την γέννηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τη στάση της μητέρας του Ολυμπιάδας, που επέβαλε βίαιη προς τον εαυτό της και το αναμενόμενο βρέφος αναμονή (καθώς έχει γραφτεί) καθυστερώντας λίγες ώρες, με ηρεμιστικά βότανα, την γέννηση του σπουδαίου βρέφους, ώστε να πάρει την πρώτη ανάσα στην πιο κατάλληλη αστρολογικά ώρα, για να έχει με ακρίβεια και την εγγύηση των πλανητών, στην μετέπειτα Αθάνατη πορεία του, επιβάλλεται, κάτι να μας διδάξει σήμερα. Το παράδειγμα (μύθος ή όχι.) αποδεικνύει, ότι οι Έλληνες εκείνης της εποχής, γνώριζαν πόσο σημαντικό είναι, για την υγεία, την πορεία ζωής, και προ πάντων για υγειές κοινωνικό σύνολο, το να επιλέγουμε (με βάση το σύμπαν) πότε να επιδιώξουμε εγκυμοσύνη! Μυστικά των βασιλέων δεν μένουν πάντα μυστικά. Ένας αριθμός πολιτών γνώριζε, και πιθανότατα επέλεγε, πότε να γεννήσει υγιή παιδιά! Καιρός λοιπόν, οι σύγχρονοι Έλληνες πολίτες, να μάθουμε τον τρόπο για το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ έργο του ΑΝΘΡΩΠΟΥ, την ΥΓΕΙΑ των αυριανών ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ μας, κάτι που επιτυγχάνεται, και αρκετά εύκολα μάλιστα, με την επιλογή της πιο κατάλληλης εποχής, (προϋποθέτει βεβαίως υγιή Αστρολογική ΓΝΩΣΗ.) στο Πότε να τεκνοποιούμε!!!
Το θέμα ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΟΧΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ και ΥΓΕΙΑ των ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, επιβάλλεται, έγκαιρα, να αποτελέσει επιτομή, στόχο και δικαίωση ζωής και αξίας, και κάθε Έλληνα Αστρολόγου! Στη χώρα μας το πέτυχε η μυημένη Ολυμπιάδα, κι εδώ, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ (όπως η γράφουσα ονειρεύεται.) πρέπει να επανακτηθεί και να αξιοποιηθεί η ΓΝΩΣΗ, ως πρωτεύον μάθημα Αστρολογίας ! Αυτό θα γίνει ορατό (σαν κοινωνική ανάγκη), όταν θα μπει ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, μετά το 2024, που βεβαίως είναι προ των πυλών! Επίσης, θέλω εδώ να πω, ότι αν η Ολυμπιάδα φρόντισε, ο ωροσκόπος του Μεγάλου Αλεξάνδρου να είναι στο πρώτο μισό του Σκορπιού, σε ένα δίμηνο από τώρα, (νέα σελήνη) θα πρέπει να έχει αποκαλυφθεί στους ειδικούς, αν ο τόσο σπουδαίος Μακεδονικός τάφος που ερευνούν οι αρχαιολόγοι, τον αφορά άμεσα! Εμείς όμως, μάλλον, θα το μάθουμε μετά τον Μάρτιο του 2014… Διαβάστε σχετικά στις προβλέψεις μου έτους 2013.
ΥΓΕΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ- ΛΟΓΙΚΗ: Κάθε λογικός αντιλαμβάνεται, ότι όσοι εξουσιοδοτούνται να περιθάλπουν ανθρώπους, (προ πάντων παιδιά.) πρέπει να αποδεικνύουν πέραν κάθε αμφιβολίας ότι είναι ψυχικά υγιείς και καθ όλα ικανοί. Είναι απαραίτητα στις κοινωνίες μας πάντα τα ειδικά ψυχολογικά τεστ, αλλά τώρα περισσότερο από ποτέ! Υπήρχαν παλαιότερα, και ήταν υποχρεωτικά, αλλά (αν γνωρίζω σωστά.) περιορίστηκαν ή και σταμάτησαν, εν ονόματι κάποιας «ισονομίας» των μετεχόντων στις προσλήψεις κοινωνικής περίθαλψης;; Αν είναι έτσι, είναι απαράδεκτο και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για την υγεία του συνόλου! Η σημερινή κατάσταση της κοινωνίας επιβάλλει, να επανέλθουν άμεσα, και να είναι αδιάβλητα, αν θέλουμε να πάμε καλύτερα ψυχολογικά, ως κοινωνικό σύνολο!
ΠΑΤΡΙΔΑ: Η Ελλάδα είναι ΥΔΡΟΧΟΟΣ κι εμείς ως Λαός, ΔΙΔΥΜΟΙ. Είναι εμφανές ότι έχει χαθεί χρόνος από την ανάπτυξη, που αστρολογικά, έπρεπε να έχει αρχίσει από το Μάρτιο. Ότι γίνει πρέπει να είναι δυνατό, γρήγορο, άμεσα ορατό, να περιέχει και ανακύκλωση, καλλιέργειες, φύση, υγεία, ενέργεια, να προστατεύει το περιβάλλον, να προβάλει τη χώρα, να είναι αξιοποιήσιμο τουριστικά, άμεσα και μελλοντικά. Τάσεις επιβολής πρόσθετων μέτρων, δεν θα βρουν εύκολα ανταπόκριση. Ο μήνας αφορά και κάθε πολεμικό τομέα, είτε ως δυσάρεστα νέα από εμπόλεμες ζώνες (συνηθισμένο πια) και ως απειλές κατά της ειρήνης (όση απόμεινε.) και ως αλλαγές ή δίκαιες οικονομικές διεκδικήσεις ένστολων.
Θα υπάρξουν και αυτό το μήνα ανακαλύψεις και αποκαλύψεις, τόσο αρχαιολογικές που μας συμφέρουν τουριστικά και φέρνουν χαρά, στην αρχαιολογία αλλά και την υγεία, και οικονομικά σκάνδαλα, πάλι..! Όποιος έχει συμφέρον από την Ελλάδα, θα μας στηρίζει περισσότερο από πριν, και όποιος όχι, (ή όχι πια.) θα προσπαθεί να μας μειώσει με περισσότερο μένος από την προηγούμενη τετραετία! Παρά ταύτα, όπου υπάρξει ειρήνη, ενότητα, θέληση, φαντασία, δημιουργικότητα, προκοπή, θα υπάρξει και αποτέλεσμα!
ΦΥΣΗ -ΥΠΕΔΑΦΟΣ: Οι αρχαίοι Έλληνες γνώρισαν το πετρέλαιο, προφανώς τα βάθη που έρχεται, αφού χρησιμοποιούσαν πίσσα, παίρνοντας την από όπου ανάβλυζε. Η (στα πάντα) αδιαμφισβήτητη σοφία τους, δεν αφήνει αμφιβολία ότι είχαν καλή εξήγηση για το ότι δεν αναζήτησαν τον ενεργειακό «θησαυρό» στα βάθη. Αυτό είχε σίγουρα σχέση με το περιβάλλον, το σεβασμό τους στη Γή, την οποία (σημειωτέων) λάτρευαν, και βέβαια όχι με «έλλειψη» μέσων άντλησης. Γνώριζαν πράγματα που αγνοούμαι (όπως σε τόσους άλλους τομείς .) για αρνητικές επιπτώσεις της άντλησης ;; όχι μόνον στην επιφάνεια (τη μόλυνση που βιώνουμε.) αλλά ίσως και άλλες άγνωστες, πιο εσωτερικές;; (σχέση με σεισμούς και ηφαίστεια;;) σαν πιθανές αντιδράσεις της Γής;; Σκεφτείτε το…
ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ: Επιβάλλεται (εδώ που φτάσαμε.) να αλλάξει ο νόμος υποχρεωτικής ασφάλισης «ΤΕΒΕ» για να μπορέσουν να υπάρξουν οικοτεχνίες, αυτοαπασχολούμενοι στο σπίτι, ελεύθεροι εργάτες, μικροπωλητές κλπ. Να μπορεί να ζήσει τα παιδιά της κάθε άνεργη μητέρα κάνοντας εργασία κατ οίκον! Με εισοδηματικά κριτήρια, πχ, έως δέκα χιλιάδες ευρώ το χρόνο, με απόδειξη και τιμολόγιο, αλλά να απαλλάσσεται ο μικροεπαγγελματίας, από υποχρεωτική ασφάλιση, όπου έως τώρα, πρέπει να πληρώνει «ΤΕΒΕ» για να έχει άδεια επαγγέλματος! Και, αυτός ο νόμος, υπήρξε στην δεκαετία του 1960, βοήθησε την επιβίωση και ανάπτυξη σε φτωχογειτονιές, αλλά και στην προστασία των παιδιών, αφού η μάνα, που εργαζόταν στο σπίτι, μπορούσε και να τα επιμελείται..!!!
ΤΕΛΙΚΑ, όσα μπορούμε αυτόν το Νοέμβριο ( αν θέλουμε.) είναι περισσότερα απ όσα νομίζουμε..! Για να το δούμε όμως, και να πάρουμε τη σωστή δημιουργική απόφαση, πρέπει να ξεφύγουμε από την απαισιοδοξία και την καχυποψία. Πρέπει να αρπάξουμε δυνατά τον «ταύρο» της Ζωής, από τα κέρατα.! Να πιστέψουμε στον δαιμόνιο Έλληνα.
Το παράδειγμα του αναγεννημένου αετού μας διδάσκει ο μήνας του Σκορπιού.
Με όποιες συνθήκες, όταν επιθυμούμε αληθινή Αναγέννηση, την πετυχαίνουμε!
Σαν άνθρωπος της εποχής μας και ενήλικη αστρολόγος, δεν επαναπαύομαι στη «μοίρα». Πάντα πιστεύω, και υπάρχει σε βίντεο εκπομπών μου, (όσο η θέληση μεγαλώνει τόσο η αρνητική πλευρά της «μοίρας» αποδυναμώνεται.) με υγεία, γνώση και θέληση, έρχεται ισορροπία, αυτοδιάθεση, δημιουργία και ευτυχία. ΚΑΛΟ- ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ -ΜΗΝΑ..!
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ
(Διαβάστε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας)
ΚΡΙΟΣ Βλέπε άκου σιώπα (αν μπορείς) και θα στηρίξεις επαγγελματικά και κοινωνικά σου συμφέροντα, καλύτερα και περισσότερο από όσο νομίζεις. Όχι, δεν μιλώ για απόκρυψη θέματος. Μιλώ για πλήρη και σίγουρη γνώση, σε ότι αφορά ξεκαθάρισμα κοινών πόρων, χρήμα, κληρονομιές, διατροφές και ότι άλλο σχετικό, πριν ανοίξεις τα χαρτιά σου για να διαφωνήσεις, σχολιάσεις, συμφωνήσεις, καταγγείλεις, ή δημοσιοποιήσεις. Παράλληλα, θα έχεις καλά νέα για τον τομέα καριέρα, όπου δέχεσαι και υποστήριξη ανωτέρων σου, σημαντικών υποστηρικτών, φίλων σου, ή πελατών. Τα ερωτικά, πρέπει να «τα βάλεις στο ψυγείο» ή, να τα κρατάς μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, μη σου τα «ματιάσουν».
ΤΑΥΡΟΣ Και σε χρειάζομαι και σε προκαλώ, γίνεται; Όχι! Τουλάχιστον όχι αυτό το μήνα, που παλεύεις μεταξύ εξάρτησης, αυτοδιάθεσης και πείσματος, να περάσεις τη γραμμή σου σε σχέσεις ή συνεργασίες, και από την άλλη η αντίσταση των απέναντι, ερωτικού συντρόφου ή συνεργατών (ή και των δυο) με ίδια πεισματική τακτική, στρώνει έδαφος για διαφωνίες, εντάσεις, διασπάσεις! Πιθανή αιτία, κάποιο συναισθηματικό ζήτημα στην προσωπική ζωή, ή, σύγκρουση συμφερόντων στην εργασία. Σε συμφέρει η διαλλακτικότητα! Ότι ακόμα δεν γνωρίζεις, μπορεί να φέρει ανατροπή. Ερωτική εύνοια, επαγγελματικά ταξίδια, χαρές από χρήμα, παιδιά, σπουδές, γνώση, κοινωνικότητα, και, αξιόλογη επιχειρηματική ευκαιρία!
ΔΙΔΥΜΟΙ Μήνας που η «μυστικοπάθεια» συμφέρει! Έτσι θα αποφύγεις «σπαρμένα ζιζάνια» στην εργασία, θα έχεις χρόνο να κάνεις έρευνα αγοράς, να αποφασίσεις που, ή, και πού αλλού, θα επενδύσεις. Πως θα αναβαθμίσεις την εργασία και θα αυξήσεις τα κέρδη. Αν θέλεις ή αν χρειάζεται να αποκτήσεις συνέταιρο, και άλλα τέτοια σημαντικά, που θα στηρίξουν τα επαγγελματικά σου συμφέροντα μακροπρόθεσμα. Ψάξε διακριτικά, ίσως και λίγο διαισθητικά, τι πρεσβεύουν για εσένα συνάδελφοι και ανώτεροι. Αν υποψιαστείς μείωση μισθού, μη γίνεις «τούρκος». Απόφυγε ανάμιξη με πιθανά σχόλια συναδέλφων, αλλά και μην είσαι, ούτε να δείχνεις καχύποπτος. Προστάτεψε την υγεία, χωρίς φόβους.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Μήνας για σκέψη. Περιέχει οικονομικές αποκαλύψεις ή αλλαγές. Ενδεχόμενο «μανούλας» που να ξεχειλίζει προσφορά! Όμως, επειδή η τύχη σου δεν αποκλείει μόνιμη δέσμευση, (ούτε υπέρ ούτε κατά σου) σε έρωτα ή σε συνεταιρισμό, έχω να σου πω: Στάσου στα δικά σου πόδια, έλεγξε την καθαρότητα στο έδαφος, πριν δεχθείς! Επιβάλλεται για την πορεία (και την υγεία σου) να έχεις σίγουρα αισθήματα και καθαρή συνείδηση! Διότι, ίσως να «σε έχει στα πούπουλα.» αλλά αν η σχέση πάει μακριά (μονιμότητα ή γάμο, ανάλογα το δικό σου ωροσκόπιο) ενώ εσύ δεν θα νιώθεις ανάλογα, αργότερα θα κουραστείς και ή ευθύνη θα βαραίνει εσένα. Δεν είναι μήνας να δεχθείς δάνειο, αλλά ούτε και να δώσεις.
ΛΕΩΝ Και στον οικογενειακό τομέα και στο χώρο εργασίας, τα πράγματα θα αρχίσουν να προχωρούν σιγά-σιγά, μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Από τότε και μετά θα έρθουν και απαντήσεις που περιμένεις, να βοηθήσουν σε αποφάσεις ή πρόγραμμα για το χειμώνα. Αν αφορούν αλλαγή χώρου, αίτημα εργασίας ή σπουδών, η πιο πιθανή απάντηση είναι η θετική, αλλά έχε και πλάτη στον τοίχο, για κάθε τι ξαφνικό, όπως αποκαλύψεις ή εντάσεις με το ταίρι σου ή κάποιο συνεργάτη. Αν υπάρχει δυνατότητα, επένδυσε στον εαυτό και τα ταλέντα σου, εξασφαλίζοντας όμως πρώτα, καλή υγεία! Το να είσαι δοτικός στον έρωτα, θα βοηθήσει να ξεπεραστούν εύκολα πιθανές μικροδιαφωνίες. Φλερτ μέσα από συναδέλφους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα και σιγά- σιγά πολλά παίρνουν την θετική πλευρά της πορείας τους, κι εσύ αρχίζεις να βλέπεις πια καθαρά ότι αυτά που υποσχόταν το 2013 μπορούν να γίνουν γεγονότα. Δεν πρέπει να βιαστείς σε δεσμευτικές αποφάσεις, αλλά να έχεις αισιοδοξία και να αξιολογείς αμέσως, τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν τόσο στην εργασία και τον έρωτα, όσο και στην κοινωνική σου ζωή! Η διπλωματία (ζάχαρη στη γλώσσα.) και η αυτοσυγκράτηση σε στιγμές πρόκλησης, βοηθούν παντού! Σίγουρα αντέχεις επαγγελματικές πιέσεις, αφού φέρνουν και κέρδη, αλλά μην πιέζεις για ακραίες αλλαγές. Η αναγνώριση θα έρθει, εσύ φρόντισε για την οργάνωση και την καλή σου υγεία!
ΖΥΓΟΣ Τα λεφτά, τα λεφτά, τα μάρκα, τα δολάρια τα ευρώ, που θα τα βρω;; Το ερώτημα του μήνα για σένα, αλλά και τον ερωτικό σύντροφο, το συνεργάτη η συγκάτοικο, που αναλόγως τα χρειάζεται κι αυτός, και μάλλον, τα περιμένει από εσένα! Φρόντισε να μη γίνουν τα έξοδα του σπιτιού εστία έντασης! Μη μπερδέψεις συναισθήματα με χρήματα. Ακόμη, να έχεις ασφάλεια στις ερωτικές επαφές σου, μην παρασυρθείς σε ζήλιες ή προκλήσεις, μείνε νόμιμος και νομότυπος σε συναλλαγές, κάλυψε έγκαιρα πιθανές υποχρεώσεις, προφύλαξε την οικογενειακή και την κοινωνική εικόνα από σχόλια, δείξε στοργή στους οικείους. Στο δεύτερο μισό του μήνα, οικογένεια ή σπίτι εξελίσσονται θετικά, ίσως με κάποια αλλαγή.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Χρόνια πολλά! Νιώθεις βάρος ή ανασφάλεια σε τούτα τα γενέθλια, αλλά εγώ επιμένω ότι μπορείς, αρκεί να θέλεις, να μείνεις αισιόδοξος, ευέλικτος, και σε ετοιμότητα για πιθανή κερδοφόρα αλλαγή, που αφορά εργασία ή προσωπική ζωή. Προστάτευσε σχέσεις που θέλεις, διορθώνοντας λάθη ή παραλήψεις σου από πρώτη έως δέκα του μήνα. Το εγώ δεν βοηθά, αλλά το να ξέρεις τι σε συμφέρει είναι κίνητρο για να τον παρακάμψεις. Κοίτα μέσα σου και διάλεξε. Βρες το ένα που επιθυμείς από καρδιάς, γιατί αυτό το μπορείς! Έστω, αφήνοντας κάτι λιγότερο σημαντικό. Έχε καλές σχέσεις με όλους! Φύλαξε την εικόνα, τα μυστικά, τα χρήματα σου. Αποδέξου αλλαγές, μην τα βάζεις συνέχεια με τον εαυτό σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ Δεν θα τον έλεγε εύκολο μήνα, αλλά αν λάβω υπ όψιν την εμπειρία που σου έδωσε ο Οκτώβριος, στο πώς να έχεις «πλάτη στον τοίχο» και να μην εμμένεις σε δύσκολα, μάλλον ο Νοέμβριος, γίνεται όλο και πιο βατός από τις πέντε, και από τις έντεκα ακόμα περισσότερο. Βεβαίως, η προσοχή επιβάλλεται ακόμα να είναι τεταμένη, και η σιωπή θα αποδειχθεί ιδιαιτέρως χρήσιμη, για να αποφεύγεις παρασκήνιο, αδιακρισίες κι εχθρικές κινήσεις. Κάνοντας όμως κι εσύ δικό σου παρασκήνιο, πχ τώρα μπορείς να λάβεις μυστικά νομική συμβουλή, να δεις κάποιον ειδικό σε θέμα υγείας, να κρύψεις αυτά που θέλεις! Ναι, συνεχίζεται η άνοστη ατμόσφαιρα, αλλά τώρα δε σε βρίσκει και τελείως απροετοίμαστο!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Αν καταφέρεις να μείνεις ήρεμος και συνεργάσιμος στον οικογενειακό τομέα, μη επιμένοντας να επιβάλεις τη δική σου γραμμή, θα βοηθήσεις τον εαυτό σου, τους δικούς σου, και τους οικονομικούς και επαγγελματικούς στόχους σου, να συνυπάρξουν αρμονικά σε πορεία ανοδική και ατμόσφαιρα ήρεμη. Μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, έρχονται καλά νέα που περίμενες, αλλά και η υποστήριξη των φίλων και των παιδιών σου, αν έχεις. Αν δεν υπάρχει δέσμευση, ένας νέος ίσως πολύ δυνατός έρωτας, είναι πιθανόν να σε συναρπάσει! Αν έχεις δέσμευση, η ζήλια ή οι προκλήσεις εξ αυτής, απαιτεί ευελιξία για να μην πάρει διαστάσεις. Κερδοφόρα επιχειρηματική πρόταση, ή δημιουργική συνεργασία.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα αλλαγές στην εργασία εγκυμονούν και ελπίδες οικονομικές. Καλές και κερδοφόρες ιδέες, αλλά δεν θα τύχουν εύκολα αποδοχής από τους σκεπτικούς ανωτέρους. Μετά το πρώτο δεκαήμερο, θα φανεί ότι με άψογη οργάνωση και κόπο, μπορούν να γίνουν έργο χωρίς οικονομικό ρίσκο, μέσα στα πλαίσια της εποχής. Έχεις αποφασιστικότητα και πείσμα να δημιουργήσεις νέα πρότυπα! Με στήριξη ανωτέρων και οικογένειας, πιθανή και η επιχειρηματική επιτυχία. Οι πολύ νέοι, λέμε όχι σε επενδύσεις ή αντιθέσεις με την οικογένεια, δεν εγγυώνται ασφαλή πορεία! Οι μέρες απαιτούν σύνεση, νομιμότητα, συνέπεια σε υποχρεώσεις, οικονομία! Η Ελλάδα είναι ΥΔΡΟΧΟΟΣ.
ΙΧΘΕΙΣ Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, μπορείς να κάνεις επαγγελματικές προσπάθειες, αλλά βάλε στα υπ όψιν και τις πιθανές προκλήσεις συνεργατών, Πιθανή και μια ασάφεια στους χρόνους που απαιτούνται για να προωθήσεις σχέδιο στο οποίο ελπίζεις οικονομικά. Κράτα και την ένδειξη, μην μπλέκεις την εργασία σου με συναισθήματα! Από τις έντεκα και μετά, κράτα σταθερή πορεία, με φιλία και κοινωνικότητα, αλλά αυστηρό χρονοδιάγραμμα, εργασίας! Φιλίες ή έρωτες, κράτησε τα εκτός εργασίας! Έτσι θα έχεις μόνο εσύ τον έλεγχο, ακόμα και αν έχεις συνέταιρο. Εύκολο; Ναι, αν δέχεσαι ότι είναι απαραίτητο να στηρίζεσαι μόνο σε σένα, τα άλλα θα έπονται της εργασίας. Αν δεν έχεις εργασία τρέχα, και θα βρεις!
Σοφία Μπαλδζή
Αστρολόγος-Συγγραφέας
Τηλ επικοινωνίας – 6944 180 468

Related posts