Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
16 Ιούν 2019
Απόψεις

Οι προβλέψεις των ζωδίων του Απριλίου απο την Αλεξάνδρα Καρτά


 
Απο την αστρολόγο- διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά
ΚΡΙΟΣ
Ο μήνας αυτός θα σας δώσει πολύ ενέργεια για το κάθε τι. Θα μπορέσετε άφοβα να προχωρήσετε τα νέα σας σχέδια, να καταλάβετε τους εχθρούς σας και να βρείτε τις καταλληλότερες λύσεις για ένα επαγγελματικό σας διάβημα. Η Νέα Σελήνη στις 7 του μήνα, θα σας δώσει τα συστατικά που είναι απαραίτητα για μια σταθερή συναισθηματική σχέση που θα έχει διάρκεια στο χρόνο.
ΤΑΥΡΟΣ
Είστε γεμάτοι από ανασφάλειες στο ξεκίνημα του μήνα. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να ξεπεράσετε εύκολα κάποια προσωπική σας δοκιμασία. Ένας χωρισμός ή η απομάκρυνση από το αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας προκαλέσει πίκρα και παράπονα. Βέβαια τίποτα δεν θα είναι οριστικό και όλα μπορεί να ανατραπούν και να αλλάξουν προς το καλύτερο αρκεί να το προσπαθήσετε.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αντιφατικός μήνας για σας ο Απρίλιος. Μολονότι σε προσωπικό επίπεδο βρίσκεστε σε μεγάλη αναστάτωση, οι φίλοι και τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας, στηρίζουν την ανάγκη που έχετε για αποδοχή και αγάπη. Δύσκολο να αποφύγετε αυτόν τον μήνα τις ρίξεις σε μία συνεργασία ή μία πολύ στενή σχέση. Ο ανάδρομος Ερμής στο τέλος του μήνα σας κάνει λίγο απρόσεκτους.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε να απολαύσετε αυτό τον μήνα και ιδίως στο ξεκίνημα του, μία επαγγελματική επιτυχία. Βέβαια από τις 17 του μήνα και μετά, θα πρέπει να προσέχετε τις τελικές αποφάσεις που θα πάρετε για κάποια επαγγελματικά σας βήματα. Μπορεί να έχετε βάλει κάποιους μεγαλύτερους στόχους από εκείνους που μπορείτε να αντέξετε, με αποτέλεσμα να χάσετε το μέτρο.
ΛΕΩΝ
Ο Απρίλιος θα σας γεμίσει με προσμονή και αναζήτηση κάποιων σπουδαίων για σας στόχων. Μην αναβάλετε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, σπουδές και διδασκαλία. Αν είστε σε περίοδο που πρέπει να φροντίσετε κάποιες οικογενειακές σας σχέσεις, αυτό θα γίνει μέχρι τις 16 του μήνα. Η προσωπική και συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε ανάκαμψη, αλλά στο τέλος του μήνα χρειάζεται προσοχή.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οικογενειακά θέματα έχουν αρχίσει και σας ταλαιπωρούν αρκετά. Ο μήνας αυτός θα είναι πολύ σημαντικός στο να ρυθμίσετε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με ακίνητα ιδίως αν τις διαχειρίζεστε με άλλα άτομα. Οικονομική στήριξη θα έχετε από τις 6 του μήνα, όπου θα μπορέσετε να αυξήσετε τα εισοδήματα σας και να έχετε τις καλύτερες προοπτικές για επαγγελματικά διαβήματα.
ΖΥΓΟΣ
Η Άνοιξη έχει ανανεώσει την προσωπική σας ζωή και σας έχει βάλει σε μία νέα πολλά υποσχόμενη περίοδο. Αν και η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε ανοδική πορεία, δεν θα λείψουν και κάποιες μικροεντάσεις που θα προέρχονται από εξωγενείς παράγοντες. Στο τέλος του μήνα θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τα οικονομικά σας και να μην πάρετε καμία ουσιαστική απόφαση.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Απρίλιος είναι ο μήνας των επαγγελματικών σας αναζητήσεων και των θεμάτων που αφορούν την υγεία σας. Από τις 7 του μήνα, για όσους θέλουν να βρουν νέα εργασία ή να κάνουν καινούρια στροφή στην ήδη υπάρχουσα, οι προοπτικές θα είναι θαυμάσιες. Προς το τέλος του μήνα θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας ωθούν ώστε να φροντίσετε ένα προσωπικό σας θέμα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο μήνας αυτός είναι αρκετά πολύπλοκος για σας. Τα γεγονότα πολλά και οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν θα είναι πάντα και οι πιο βατές. Πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε μία συναισθηματική σχέση και μετά από λίγο καιρό να μετανιώσετε ή να θέλετε να επανεξετάσετε αυτή σας την απόφαση. Στο τέλος του μήνα θα θελήσετε περισσότερο να παραμείνετε στο παρασκήνιο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο μήνας αυτός θα σας ενώσει περισσότερο με την οικογένεια και θα μπορέσετε να κλείσετε παλιούς συναισθηματικούς λογαριασμούς που σας είχαν πολύ πιθανόν στεναχωρήσει κατά το παρελθόν. Αν πρέπει να ανανεώσετε τον χώρο όπου διαμένετε, αυτό θα γίνει γύρο στις 7 του μήνα. Από τις 17 θα έχετε αρκετό άγχος για διάφορα θέματα που πολλές φορές δεν είναι σημαντικά. Προσοχή στην υγεία σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα απαλαγείτε αυτή την περίοδο από πολλά βάρη και υποχρεώσεις που είχαν συσσωρεύει από καιρό. Στις 7 του μήνα ίσως να αποφασίσετε για ένα ταξίδι που θα κάνετε πολύ πιθανόν για λόγους αγάπης. Αν είχατε απομονωθεί το τελευταίο διάστημα, ήρθε ο καιρός να βρεθείτε με ανθρώπους που είχατε εγκαταλείψει λόγο πολλών υποχρεώσεων. Επαγγελματικές αναθεωρήσεις στο τέλος του μήνα.
ΙΧΘΥΕΣ
Από την αρχή του μήνα θα σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα πολύ έντονα. Αγαπημένα πρόσωπα θα σας στηρίξουν σε οικονομικές υποθέσεις και θα μπορέσετε να βάλετε μία σειρά σε ότι έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα. Επαγγελματικά θέματα θα έχουν μία ανοδική πορεία, αλλά από τις 17 και μέχρι το τέλος του μήνα, θα πρέπει να επανεξετάσετε την θέση σας μέσα τον επαγγελματικό χώρο.

Related posts