Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
31 Μαΐ 2020
Απόψεις

Οι προβλέψεις Μαρτίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Από την αστρολόγο –μεταφυσικό Αλεξάνδρα Καρτά
 
ΚΡΙΟΣ
Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που θα σας κάνει να δείτε πιο ξεκάθαρα πολλά θέματα που σας  απασχολούσαν τον χρόνο που έφυγε. Η ολική έκλειψη Ηλίου στις 20 του μήνα, μια ανάσα πριν το δικό σας ζώδιο, θα σας φέρει αλλαγές εκ θεμελίων σε θέματα εργασιακά, υγείας, αλλά και προσωπικά. Εδώ να αναφερθώ επίσης στη νέα Σελήνη που θα ανατείλει στο ζώδιο σας, όπου θα αποδειχθεί αφετηρία μίας πολύ σημαντικής χρονικής περιόδου. Να είστε ξεκάθαροι στις συναλλαγές σας με τους άλλους, χωρίς να αφήνετε περιθώριο να σας εκμεταλλευτούν. Αυτό τον μήνα θα πρέπει να βρίσκεστε σε εγρήγορση για ότι καινούριο συμβεί στην ζωή σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Οι δυσκολίες που θα προκύψουν αυτό τον μήνα δεν θα πρέπει να σας αποδιοργανώσουν. Το μελανό σημείο ίσως να προέλθει μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, όπου εκεί θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο κάνοντας σωστές επιλογές. Κάποιες πληροφορίες που θα πάρετε, θα αποδειχθούν σωτήριες  για την περεταίρω πορεία σας, ακόμη και σε ότι αφορά τον επαγγελματικό σας χώρο. Στον τομέας της υγείας, θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη φροντίδα, βάζοντας την απαιτούμενη προτεραιότητα που χρειάζεται. Κάποιοι από εσάς θα ξεκινήσετε ένα παλιό σας σχέδιο, που τώρα θα υπάρξουν καταλληλότερες συνθήκες για να το υλοποιήσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο μήνας αυτός θα σας κάνει ανήσυχους για το αποτέλεσμα των επαγγελματικών σας ανακατατάξεων. Είναι μία περίοδος αρκετά απαιτητική και θέλει πολύ προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρετε. Η κοινωνικότητα όμως θα σας ανταμείψει, ιδίως μέχρι τα μέσα του μήνα, όπου θα σας κάνει πολύ δημοφιλείς στον κύκλο σας. Πολύ πιθανόν να μπουν καινούρια πρόσωπα στην ζωή σας που θα σας στηρίξουν σε σημαντικά θέματα που σας απασχολούν. Θα μπορέσετε την περίοδο αυτή  να ξεκινήσετε μία δραστηριότητα που θα έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και αντιλήψεις. Στο τέλος του μήνα η  συναισθηματική σας ζωή γίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι εντάσεις δεν θα λείψουν αυτό τον μήνα από την καθημερινότητα σας. Όσο ευέλικτοι και να γίνεστε με τις δυσκολίες που θα παρουσιάζονται, δυστυχώς θα ελλοχεύουν λίγο πιο μετά και άλλα προβλήματα που θα σας κάνουν ανήμπορους στο να τα αντιμετωπίσετε. Το σημαντικό που θα πρέπει να καταλάβετε την χρονική αυτή περίοδο είναι ότι όλα έρχονται στον καιρό τους, χωρίς να πρέπει να παλέψετε τώρα για το ακατόρθωτο. Βέβαια στο τέλος του μήνα θα υπάρξουν καλές συνθήκες ώστε να βρείτε και πάλι τους ήρεμους ρυθμούς σας που έχετε τόσο ανάγκη. Τα οικονομικά σας θα έχουν αισθητή βελτίωση, στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα.
 
ΛΕΩΝ
Ο μήνας αυτός θα σας δείξει ότι έχετε να κάνετε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, αρκεί να πιστέψετε τον εαυτό σας. Ήρθε ο καιρός να δράσετε και να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, μόνοι ή μαζί με άλλους. Ο μήνας αυτός ανοίγει τους δρόμους για πολύ σημαντικές επιδιώξεις, αρκεί να έχετε σκεφτεί πιο πριν, το κάθε σας βήμα και ιδίως σε ότι αφορά τον οικονομικό τομέα. Ο προγραμματισμός είναι πολύ βασικός στο να φτάσετε τους στόχους σας χωρίς να έχετε απώλειες στην συνέχεια. Όσοι από εσάς σπουδάζετε ή σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Οι γεννημένοι γύρω στις 6 Αυγούστου θα δείτε να πραγματοποιούνται κάποια μεγαλεπήβολα σχέδια σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στο μάτι του κυκλώνα θα βρεθείτε τον Μάρτιο, εφόσον έχετε να αντιμετωπίσετε στις 5 του μήνα την Πανσέληνο στο ζώδιο σας και στις 20 την ολική έκλειψη Ηλίου στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων.  Βέβαια η περιβόητη αυτή έκλειψη θα επηρεάσει τους γεννημένους 22 και 23 Σεπτεμβρίου. Βέβαια ο μήνας αυτός θα προβάλει έντονα τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα πρέπει να αποφασίσετε να σταθεροποιήσετε, ή να διακόψετε έναν δεσμό που σας έχει προβληματίσει. Ακόμη θα πρέπει να φροντίσετε τις τυχόν οικονομικές σας εκκρεμότητες όπου έως το τέλος του μήνα θα μπορείτε να διαχειριστείτε με μεγαλύτερη ευκολία, λόγω καλών πλανητικών επιρροών που θα δέχεστε.
 
ΖΥΓΟΣ
Ο μήνας αυτός θα σας κάνει αρκετά κυκλοθυμικούς. Η τάση που θα έχετε να αναλύετε, να σκέφτεστε και να παρατηρείτε το κάθε τι, θα σας κάνει να πνίγεστε σε πολλαπλά θέματα και να χάνετε την ουσία από βασικά προβλήματα που σας απασχολούν. Οι αρνητικές επιρροές που θα έχετε να αντιμετωπίσετε προέρχονται κυρίως από την λάθος συμπεριφορά των άλλων προς εσάς. Φροντίστε την δική σας υγεία, ή την υγεία κάποιου δικού σας ανθρώπου. Πολύ πιθανόν να σας απασχολήσουν οι εργασιακές σας επαφές, που από ότι φαίνεται θα πρέπει να βάλετε τα όρια σας και ιδίως με ανθρώπους που συνεργάζεστε πολύ στενά.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που θα σας δώσει ώθηση στην καριέρα, και την κοινωνική προβολή σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, θα σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία. Επίσης θα μπορέσετε να χαρείτε μία ξεχωριστή συναισθηματική σχέση που θα σας καλύψει την ευαίσθητη πλευρά του εσωτερικού σας κόσμου.  Όπως και να έχει η έκλειψη στις 20 του μήνα θα σας κάνει πιο ερωτικούς, περισσότερο τυχερούς, όσον αφορά την προσωπική σας ζωή. Η Αφροδίτη περνώντας απέναντι από το ζώδιο σας μετά τις 18, επισφραγίζει τα όσα σας ανέφερα πιο πάνω. Αφεθείτε λοιπόν σε αυτόν τον ερωτικό μήνα και εγκαταλείψτε για λίγο αργότερα τα τυχών  προβλήματα που υπάρχουν.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σε δύο ταχύτητες θα κυλίσει ο μήνας αυτός. Η Πανσέληνος στις 5 στο ζώδιο της Παρθένου θα σας δώσει ώθηση στην καριέρα σας. Αλλά πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν κάποιες δυσκολίες που αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον και κάποια άτομα που σας προβληματίζουν αρκετά μέσα σε αυτό. Στην συνέχεια η  έκλειψη Ηλίου στις 20 του μήνα επηρεάζει εκείνους που γεννήθηκαν την πρώτη, αλλά και την τελευταία μέρα του ζωδίου σας. Το σίγουρο είναι ότι θα συμβούν αλλαγές που η δική σας βούληση θα έχει πολύ μικρή ισχύ. Ο έρωτας βέβαια θα κάνει την εμφάνιση του στην ζωή σας αν είστε αδέσμευτοι. Αλλά και οι δεσμευμένοι θα μπορέσουν να ζήσουν μία έντονη ερωτική περίοδο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφήστε στην άκρη την μαχητική σας διάθεση, σε μία περίοδο που δυστυχώς θα σας εγκαταλείψουν οι συμμαχίες που ελπίζατε ότι βρίσκονται δίπλα σας. Βέβαια η Πανσέληνος στις 5 του μήνα θα επηρεάσει θετικά το ζώδιό σας κυρίως σε θέματα που αφορούν την πνευματική σας κατάσταση, ταξίδια, σπουδές και γενικά άνοιγμα των οριζόντων σας. Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι στα μέσα του μήνα θα πρέπει να προσέξετε αρκετά τις συμφωνίες που θα κάνετε. Υπάρχει λοιπόν μεγάλος κίνδυνος παρεξηγήσεων και παρερμηνείας σε ότι πείτε, ότι υπογράψετε ή ότι συμφωνήσετε . Το οικογενειακό περιβάλλον μάλλον θα προκαλεί εντάσεις και προβλήματα στις δικές σας προσωπικές εκτιμήσεις και αποφάσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τώρα μάλλον ήρθε η στιγμή να βάλετε μια σειρά στα οικονομικά σας. Μην ξεχνάτε ότι στις 5 Μαρτίου η Πανσέληνος στον τομέα των αποκτημάτων σας, αλλά και στις 20 του μήνα η έκλειψη Ηλίου στον ίδιο τομέα, εντείνουν την οικονομική ανασφάλεια που έχετε. Η κακή διαχείριση του παρελθόντος, τώρα αποζητά λύσεις σε πολύ μικρό χρόνο. Πολύ πιθανόν μέσα σε όλη αυτή την αναστάτωση να υπάρξει φως ανάκαμψης από πηγές που δεν ελπίζατε ότι μπορούν να προσφέρουν βοήθεια. Όσον αφορά υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τον νόμο, θα πάνε καλά ιδίως στα μέσα του μήνα. Το οικογενειακό περιβάλλον θα σας στηρίξει προς το τέλος του μήνα.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Μία έκλειψη στο ζώδιο σας σίγουρα κάτι έχει να πει. Εκτός λοιπόν από μήνα των γενεθλίων σας, ο Μάρτιος είναι και ο μήνας που θα σας κάνει να μην τον ξεχάσετε εύκολα. Η Πανσέληνος απέναντι από το ζώδιο σας στις 5 του μήνα και η έκλειψη Ηλίου στις 20 του μήνα, οριοθετεί μια καινούρια περίοδο που αφορά την προσωπική σας ζωή. Αλλά δεν είναι μόνο η συντροφικότητα που θα σας απασχολήσει, θα ανατρέξετε στο παρελθόν κάνοντας μια εσωτερική ανασκόπηση και κάθαρση του εαυτού σας. Η εσωτερική ανάγκη που έχετε στο να ολοκληρωθείτε μέσα από έναν σύντροφο, ίσως να σας κάνει ανυπόμονους και απρόσεκτους.
 
 
 
 
 
 

Related posts