Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
04 Ιούλ 2020
Media

Η πολιτική κρίση στην Ιταλία βάζει φωτιά στην Ευρώπη     

 

Οι εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, οι θέσεις της κυβέρνησης και των  πολιτικών κομμάτων, η νέα παρέμβαση από την Α. Μέρκελ,  οι δραματικές εξελίξεις στην Ιταλία  καθώς και η αβεβαιότητα που προκαλούν στις αγορές,  αλλά και στις υπόλοιπες χώρες – μέλη της ΕΕ, κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί στο πολιτικό πεδίο, οι εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία και το Κίνημα Αλλαγής, οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές για τη μεταμνημονιακή περίοδο και το χρέος, οι  συνεχιζόμενες αντιδράσεις για την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη, οι αυριανές απεργιακές κινητοποιήσεις, οι αυξήσεις στα καύσιμα, τα κυβερνητικά σχέδια για τις συντάξεις, το περιουσιολόγιο και τα νέα τεκμήρια,  οι πλειστηριασμοί, καθώς και οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ για την φοροδιαφυγή.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Μια ανάσα από την προδοσία – Η κυβέρνηση έτοιμη να βάλει την υπογραφή της στη συμφωνία – έγκλημα για τη Μακεδονία – Ο Τσίπρας βαφτίζει «νίκη» την εθνική ήττα και ο Μητσοτάκης (μετά τις έξωθεν πιέσεις) αλλάζει γραμμή και τον στηρίζει! Παραίτηση – βόμβα του προέδρου των τ. βουλευτών! Τσακώνονται και για τα συλλαλητήρια

ΕΘΝΟΣ : Νέα τεκμήρια φέρνει το περιουσιολόγιο – Στο στόχαστρο της Εφορίας οι ελεύθεροι επαγγελματίες – Στην τσιμπίδα από κοσμήματα μέχρι και πνευματικά δικαιώματα – Θα καταγράφονται ακόμη και περιουσιακά στοιχεία του εξωτερικού – Δήλωση κινητών και ακινήτων .

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :  Υπογράφουν «μνημόνιο» και για το Σκοπιανό – «Τρέχουν» για λύση μέσα στον Ιούνιο .

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  Η Ευρώπη απέναντι στα τέρατα που θρέφει – Ιταλία: Από τους ευρωσκεπτικιστές στους τεχνοκράτες – Αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλη την ήπειρο προκαλεί το βέτο του προέδρου Ματαρέλα.

 Τα ΝΕΑ : 13η σύνταξη αντίδοτο στις περικοπές – Εκλογικά κόλπα από Τσίπρα για να χρυσώσει το χάπι των συνταξιούχων – Από πού θα αντληθούν τα κεφάλαια για να δοθεί και ποιες άλλες ασκήσεις επί χάρτου για παροχές κάνουν στο Μαξίμου υπό την αίρεση της σύμφωνης γνώμης των δανειστών – Όλα τα μέτρα που εξετάζονται.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ : Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι – Η πολιτική κρίση στην Ιταλία βάζει φωτιά στην Ευρώπη – Κυβέρνηση τεχνοκρατών και νέες εκλογές. Στα άκρα η σύγκρουση των πολιτικών δυνάμεων – Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες το κυβερνητικό αδιέξοδο στην Τρίτη μεγαλύτερη οικονομία της ΕΕ που απειλεί επικίνδυνα το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Ιταλικός πυρετός στις αγορές» – Ισχυρές αναταράξεις στα χρηματιστήρια της Ευρώπης προκαλεί η βαθιά πολιτική κρίση στην Τρίτη οικονομία της Ε.Ε. – Προβληματισμός στις Βρυξέλλες για τις «εξαιρετικά ανησυχητικές» εξελίξεις.

 

 

 

Related posts