Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
03 Ιούλ 2022
Απόψεις

Η Πανσέληνος που αρνείται να δει την Άνοιξη

 

Από την Αλεξάνδρα Καρτά , αστρολόγο  και διαισθητική σύμβουλο

Τελειώνει ο Μάρτιος και αφήνει πίσω μία ακόμη αμφιλεγόμενη Πανσέληνο. Στις 31/3 στο ζώδιο του Ζυγού, η παρουσία της Πανσελήνου, δυσκολεύει αρκετά τις σχέσεις και την επικοινωνία. Η γενική εικόνα που θα επικρατεί είναι η αναστάτωση και η ασυμφωνία βασικών θεμάτων.

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεστε αυτή την περίοδο απέναντι από την Πανσέληνο, όπου οι επιρροή της θα είναι καταλυτική, ιδίως σε εσάς που γεννηθήκατε από 29/3, έως 3/4 . Θα αναζητήσετε τα [γιατί] και τα [πως] μιας σχέσης και θα [αποδράσετε] όταν δείτε την πραγματική εικόνα της. Μην επιτρέψετε να σας ισοπεδώσουν ψυχικά οι άλλοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερη επιρροή από αυτή την Πανσέληνο, αλλά θα πρέπει να [χαλαρώσετε] για λίγο το καθημερινό σας πρόγραμμα. Κάποιοι από σας θα αρχίσουν να φροντίζουν την υγεία τους, αλλά και να προσέχουν την διατροφή τους. Επιτρέψτε στον εαυτό σας το κάτι παραπάνω στην φροντίδα του, για να νιώσετε πιο καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε μία γενική ανησυχία για πρόσωπα, γεγονότα, καταστάσεις, όπου βλέπετε κάποια πράγματα να μην σας [βγαίνουν] όπως θα επιθυμούσατε. Μην προγραμματίζετε για πολύ σημαντικά θέματα αυτή την περίοδο, διότι το σύμπαν θα είναι αρκετά μίζερο προς αυτή την κατεύθυνση. Φροντίστε να έχετε εποικοδομητικό χρόνο για τα δικά σας άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 31/3,  θα ανακατέψει και πάλι την τράπουλα και θα σας προκαλέσει αναστατώσεις. Το οικογενειακό περιβάλλον, οι σχέσεις σας με τους άλλους και τα επαγγελματικά σας διαβήματα, θα περάσουν ανακατατάξεις και θα νοιώθετε αρκετή πίεση. Καλό είναι να αφήσετε για αργότερα τις οριστικές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 31/3, δεν σας αφορά άμεσα, αλλά θα σας δείξει ότι μέσα από την επικοινωνία θα γίνουν οι σχέσεις σας πιο ουσιαστικές. Τα ταξίδια και γενικά οι μετακινήσεις και οι μικρές αποδράσεις  θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτή την περίοδο. Σε κάθε περίπτωση θα έχετε την δυνατότητα να βρεθείτε με άτομα που τα ενδιαφέροντα τους θα είναι ξεχωριστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό θα σας ενεργοποιήσει σε οικονομικά θέματα, βάζοντας σε πρώτο πλάνο εκείνα που θα σας κάνουν την ζωή πιο άνετη και ουσιαστικά καλύτερη. Οι επαφές σας με άτομα που θα σας [διδάξουν] κάτι σημαντικό, είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή σε ότι ίσως να περιμένατε αυτές τις μέρες.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, θα σας κάνει να επαναστατήσετε σε ότι νοιώθετε να είναι  [μπάλωμα] στην ζωή σας. Άνθρωποι και καταστάσεις που ξεθωριάζουν την προσωπικότητα σας, δεν έχουν πλέον καμία θέση στην ζωή σας. Η περίοδος αυτή έχει μία ένταση που πρέπει να διαχειριστείτε με θετικό τρόπο, ώστε να γυρίσετε τις καταστάσεις προς δικό σας όφελος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε σε μία περίοδο περισυλλογής και εσωτερικής ανακατάταξης. Ίσως να έχετε κάποια [βάρη] που ευθύνεστε εσείς για αυτά και έχετε χάσει με την συμπεριφορά σας πρόσωπα από δίπλα σας. Η Πανσέληνος στο Ζυγό, θα σας κάνει να σκεφτείτε με περισσότερη ωριμότητα το μέλλον σας και να πάψετε να βρίσκετε ενδιαφέρον σε παρασκηνιακές ενέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και η Πανσέληνος στον Ζυγό δεν σας επηρεάζει άμεσα, υπάρχουν [κρυφά σημεία] που πρέπει να προσέξετε αρκετά.  Οικονομικές συμφωνίες που σχετίζονται με δικά σας πρόσωπα, καλύτερα να τις ξεχάσετε. Οι μέρες αυτές θα έχουν μία δυσλειτουργία με φιλικά πρόσωπα και με σχέδια που κάνετε για το μέλλον. Μην αφήσετε τα συναισθήματα σας σε χέρια άλλων, γιατί μάλλον δεν θα τα φροντίσουν όπως θα θέλατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στις 31/3, στον Ζυγό, θα έχει μία άμεση επιρροή με εσάς λόγο της εμπλοκής του Κρόνου με εκείνη. Θα πρέπει λοιπόν να προσέξετε τις επαγγελματικές και οικογενειακές εξελίξεις, που για κάποιους λόγους σας έχουν πιέσει αρκετά. Ίσως και να ετοιμάζετε ένα ξεκίνημα που αφορά την προσωπική σας ζωή, όπου θα πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στο Ζυγό, σας βρίσκει σε μία περίοδο ανακατατάξεων και προσωπικών αλλαγών. Πολύ πιθανόν αυτές τις μέρες να πρέπει να ολοκληρώσετε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και να ασχοληθείτε με την [μάθηση] σε ότι αυτό συνεπάγεται. Αν η σχέση σας βρίσκεται αυτή την περίοδο μακριά σας, λόγο χιλιομετρικών αποστάσεων, να περιμένετε κάποιες αλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ

Αισθάνεστε μία συναισθηματική ανεπάρκεια, χωρίς βέβαια να αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρχουν σοβαρά θέματα να σας απασχολούν. Οι μέρες αυτές σας προβληματίζουν οικονομικά και θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο την τάση που έχετε να ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματα σας, για να καλύψετε ίσως κάποιες ποιο [βαθιές] ανάγκες σας.

 

 

 

Related posts