Subscribe Now
Trending News
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
13 Ιούν 2024
SLIDER

Η νέα Σελήνη στις 29 Ιουνίου δημιουργεί μία καλοκαιρινή ατμόσφαιρα

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Αυτή η εβδομάδα, θα έχει πάρα πολλές πλανητικές εναλλαγές, με σημαντική αναφορά την Νέα Σελήνη στις 29 Ιουνίου, που δημιουργεί μία καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Η υπερβολή σε κάποιες καταστάσεις δεν θα λείπουν, κυρίως στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού δηλαδή τον Κριό, τον Καρκίνο, τον Ζυγό και τον Αιγόκερω, όπου από ότι φαίνεται θα πρωταγωνιστήσουν αυτές τις μέρες.

ΚΡΙΟΣ

Η ένταση και οι έντονες δραστηριότητες αυτής της περιόδου, σίγουρα θα σας κουράσουν, με αποτέλεσμα να μην μπορέσετε να είστε αφοσιωμένοι και ήρεμοι σε θέματα που απαιτούν την υπομονή σας. Ο Ιούλιος ξεκινά με μία εσωτερική αναστάτωση, όπου καλό είναι να μην αποφασίσετε τις πρώτες μέρες του νέα ξεκινήματα, γιατί θα υπάρξουν έντονοι προβληματισμοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από μία εξωστρέφεια, που μάλλον την είχατε απόλυτη ανάγκη, για να εκτονώσετε τις δυσκολίες και τους περιορισμούς του Χειμώνα. Από την άλλη, η υπερβολή, σε κάθε δραστηριότητα σας, είναι αρκετά επικίνδυνη, γιατί θα σας δώσει λάθος εκτίμηση, καταστάσεων και προσώπων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε σε μία αρκετά προστατευμένη περίοδο, όπου η προσωπική σας ζωή έχει να σας δώσει πολύ όμορφες στιγμές, ιδίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Ανανεωμένοι, δικαιωμένοι για τις προσπάθειές σας, αλλά και γεμάτοι από αισιοδοξία, σε οικονομικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σας γεμίζει με αισιοδοξία και καλές προοπτικές. Η υπερβολές δεν θα λείψουν αυτό το διάστημα, αλλά αφήστε και λίγο τα συναισθήματα σας να είναι πληθωρικά, όταν μάλιστα βρίσκεστε σε περίοδο που ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας και σας προσφέρει την αποδοχή των άλλων και τα νέα ξεκινήματα.

ΛΕΩΝ

Αν και το Καλοκαίρι αυτό, θα είναι αρκετά απαιτητικό για σας, αυτή η περίοδος θέλει κάτι να δώσει παραπάνω, στα επαγγελματικά σας, αλλά και μία εσωτερική διεργασία, που θα σας κάνει πολύ καλό αν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους η εβδομάδα αυτή έχει να σας δώσει μία πληθώρα γεγονότων, νέων καταστάσεων, καλών εξελίξεων και ικανοποίησης, κυρίως για σας του πρώτου δεκαημέρου. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, θα χρειαστεί να διαχειριστείτε κάποιες υποθέσεις σας με αρκετή σύνεση ενώ, μην πέσετε στο λάθος να δημιουργήσετε εντάσεις με το περιβάλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα, είναι ένα δύσκολο πέρασμα στην καθημερινότητα σας, αλλά επίσης πολλά σημαντικά θέματα, θα χρειαστούν την άμεση παρέμβαση σας, ώστε να πάρουν μία καλύτερη πορεία. Υπομονή λοιπόν και πάνω από όλα, μην πέσετε στην παγίδα να εναντιωθείτε με πρόσωπα που ελέγχουν, κάτι σημαντικό στην ζωή σας.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την περίοδο θα υπάρξουν υπερβολές στην συναισθηματική σας ζωή, αλλά και κάποιες υποθέσεις θα έχουν μία απροσεξία, που θα σας στοιχίσει χρήματα, ή και ανατροπές στις σχέσεις σας. Και επειδή η υγεία σας θέλει περισσότερο την φροντίδα σας, δημιουργήστε μία ασπίδα προστασίας, για να μην ταλαιπωρηθείτε με καταστάσεις που άδικα μπορεί να συμβούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε γεμάτοι από ενέργεια, χαρά και Καλοκαιρινή διάθεση. Αφεθείτε σε όμορφα συναισθήματα, ακόμη και αν έχουν ημερομηνία λήξης, πάρτε αυτό που σας αναλογεί, χωρίς τύψεις και μιζέρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές τις μέρες θα χρειαστείτε περισσότερο υπομονή, αλλά και καθαρή σκέψη. Έχουν συμβεί κάποια πράγματα που ίσως δεν τα έχετε κατανοήσει επακριβώς, ή θέλετε να τα αντιλαμβάνεστε με έναν δικό σας τρόπο. Σημασία έχει να μην γίνεστε υπερβολικοί προς τους άλλους, βάζοντας πάνω από όλα τις δικές σας ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να έχετε πιεστεί αρκετά σε πολλά θέματα, αλλά αυτή την περίοδο θα έχετε μία ανοδική πορεία σε προσωπικό επίπεδο. Είστε αρκετά υποψιασμένοι με τους άλλους και ίσως να μην γίνετε, το πιο εύκολο [θύμα], κάποιων που θα βόλευε, αυτή η εξέλιξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε αυτή την εβδομάδα είναι, η υπερβολή στον τρόπο που κάνετε έξοδα, τις περισσότερες φορές με λάθος κίνητρα. Από την άλλη, μην έχετε εμπιστοσύνη, στα συναισθήματα κάποιων, όπου προβάλετε τους ευσεβείς σας πόθους στο πρόσωπο των άλλων, κυρίως αν αυτοί οι [άλλοι] είναι πρόσωπα που μόλις μπήκαν στην ζωή σας.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts