Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
27 Ιαν 2020
Auto-Moto

Η Mercedes-Benz Ελλάς στην Transport Show 2018

 

Σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο εμπνευσμένο από την ποικιλομορφία των δρόμων, η Mercedes-Benz Ελλάς συνέδεσε τα οχήματά της με τις διαδρομές που ακολουθούν. Δρόμοι μεγάλοι, δρόμοι αστικοί, δρόμοι που εναλλάσσονται: κακοτράχαλοι, ορεινοί, πεδινοί, επαρχιακοί. Την ποικιλία των επαγγελματικών της προτάσεων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά οι πολυάριθμοι επισκέπτες του περιπτέρου της Mercedes-Benz Ελλάς κατά τη διάρκεια του Transport Show 2018 από τις 18 έως τις 21 Οκτωβρίου. Ενημερώθηκαν  για την ευρύτατη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων της Mercedes-Benz με πρωταγωνιστές τα νέα μοντέλα της όπως η πρωτοποριακή ναυαρχίδα της Mercedes-Benz, το νέο Actros, τον ηγέτη στην κατηγορία του, το νέο Sprinter, τη νέα δυναμική ελληνική έκδοση X-Class TheRock και το σημείο αναφοράς στην κατηγορία των Υπεραστικών και Τουριστικών λεωφορείων, το νέο Tourismo.

Παράλληλα, παρουσία στο περίπτερο είχαν οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες συνεργείου Mercedes-Benz Customer Services, με οικονομικές λύσεις και εξατομικευμένες προτάσεις για φορτηγά και ελαφρά επαγγελματικά καθώς και οι υπηρεσίες συνεργείου λεωφορείων OMNIplus.

Η διαδραστική πλατφόρμα Roadstars της Mercedes-Benz, που ενώνει τους οδηγούς φορτηγών σε μία δραστήρια κοινότητα, έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες να φωτογραφηθούν στο νέο Actros, να ανεβάσουν τη φωτογραφία τους σε πραγματικό χρόνο στο Roadstars και να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους για το καινοτόμο φορτηγό.

Μεγάλη επισκεψιμότητα είχε και ο εξωτερικός εκθεσιακός χώρος μεταχειρισμένων επαγγελματικών οχημάτων που φιλοξένησε το Truckstore, δίνοντας την ευκαιρία της επιλογής μεταχειρισμένου οχήματος με την εγγύηση της Mercedes-Benz.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσε επίσης η ενημερωτική παρουσίαση της υπηρεσίας TruckTraining της Mercedes-Benz κατά την οποία ο πιστοποιημένος εκπαιδευτής της Mercedes-Benz Γιάννης Τριανταφύλλου, ανέλυσε τα οφέλη που θα αποκομίσει ο οδηγός μετά τη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση ώστε να επιτύχει υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και οικονομίας κατά την οδήγηση.

Στην είσοδο του Εκθεσιακού Κέντρου, τους επισκέπτες καλωσόρισαν δύο X-Class 250 d σε λευκό και μαύρο. Στον ίδιο χώρο βρισκόταν και το ασημί Arocs 4153K της Mercedes-Benz, το εμβληματικό και στιβαρό όχημα των κατασκευών.

Στην κατηγορία των βαρέων φορτηγών, τα βλέμματα μαγνήτισε το νέο Actros 1846LS, το πρώτο φορτηγό παραγωγής στον κόσμο με σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης Active Drive Assist, με MirrorCam αντί για εξωτερικούς καθρέπτες στο βασικό εξοπλισμό, δύο διαδραστικές οθόνες Multimedia Cockpit σε πίνακα οργάνων και κεντρική κονσόλα και πολυάριθμες άλλες καινοτομίες.

Από το περίπτερο φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα τόσο γνώριμα βαρέα οχήματα διανομών όπως το Atego 918 και το Antos 1830L καθώς και το νέο μέλος της οικογένειας της Mercedes-Benz Ελλάς, το ευέλικτο κι αποδοτικό Fuso Canter.

Το ειδικής χρήσης απορριμματοφόρο όχημα, Econic 1830L με φυσικό αέριο απευθυνόταν σε δημοτικές αρχές με ενδιαφέρον στην αποκομιδή απορριμμάτων.

Η νέα γενιά τουριστικών λεωφορείων της Mercedes-Benz εκπροσωπήθηκε από το δυναμικό Tourismo 15RHD. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη γκάμα της εταιρείας, ο εκφραστής της απόλυτη άνεσης και πολυτέλειας στην εμπειρία των ταξιδιών, το μοντέλο της Setra S 515 HD της σειράς ComfortClass.

Related posts