Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
14 Απρ 2021
SLIDER

Η μέρα χαρακτηρίζεται από αλλαγές ανήσυχες σκέψεις και ευκολία στη μετάδοση γρήγορων ειδήσεων

Οι ημερήσιες πλανητικές επιρροές για σήμερα Παρασκευή (24/5) από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε πολλά να κάνετε και ίσως θα διασπαστούν οι δυνάμεις σας, τόσο πολύ, που δεν θα μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε τα απαραίτητα. Μία μέρα που αγαπά την κίνηση, αλλά προσοχή στα έξοδα που θα κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα αυτή θα είναι γεμάτη συγκρούσεις και αμφιβολίες, κάτι που θα σας φέρει εκνευρισμό με άλλα πρόσωπα, που βρίσκονται στον ίδιο εργασιακό χώρο με εσάς. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις οικονομικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε σήμερα υψηλή πνευματική δραστηριότητα, που δεν θα πρέπει να την παρακάμψετε. Δείξτε στους άλλους τις αξίες σας και κυρίως, τον τρόπο που μπορείτε να διαχειρίζεστε με επιτυχία, δύσκολες καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως δεν είναι η μέρα σας, αλλά έχετε όλα τα προσόντα να δείξετε στους άλλους ότι μπορείτε να φέρετε εις πέρας εκείνους που σας «πολεμούν»  πισώπλατα. Ήρθε η στιγμή να βάλετε σειρά σε ένα οικονομικό θέμα.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει να ενεργοποιηθείτε σε συναισθηματικά θέματα. Μπορεί επίσης να ανοιχτείτε σε νέους κύκλους γνωριμιών, κάτι που θα σας ευνοήσει αρκετά αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον τομέα της εργασίας σας, θα σας κάνει για άλλη μια φορά «εργασιομανείς» και λάτρεις της τελειότητας. Βέβαια αν πρόκειται να ταξιδέψετε, θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί στις ανατροπές του προγράμματος σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σήμερα με την θετική όψη που κάνει με τον Ερμή και Ήλιο, έχει να σας προσφέρει καλές επαφές και γόνιμο έδαφος στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Βέβαια η παραφωνία της μέρας είναι κάποιοι βαθιά ριζωμένοι φόβοι σας, που βγαίνουν τις πιο ακατάλληλες στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα είναι στραμμένη η προσοχή σας στην οικογένεια σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα που περιμένουν από εσάς, στήριξη και ουσιαστική βοήθεια στα προβλήματα τους. Μπορεί επίσης να έρθετε αντιμέτωποι με άτομο που έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία μέρα που χαρακτηρίζεται από ταξίδια και μετακινήσεις, που σίγουρα δεν θα είναι μοναχικά. Έτσι θα έχετε την δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, να αγκαλιάζετε τις συνήθειες τους και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με όμορφο τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε πραγματικά κουρασμένοι με εκείνα και τα άλλα που συμβαίνουν αυτή την περίοδο στην ζωή σας. Χαλαρώστε και δεχτείτε με καλό τρόπο τις νέες εμπειρίες που έρχονται, αν και δεν είστε μαθημένοι σε γρήγορες αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε όλο τον χρόνο να κλέψετε τις εντυπώσεις. Αν πρέπει σήμερα να κάνετε κάποιες συζητήσεις με δικά σας πρόσωπα, θα έχετε ίσως και κάποιες αντίθετες απόψεις από εκείνα.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Υδροχόο, θα έχετε μία ανησυχία που μπορεί να είναι και απροσδιόριστη. Έτσι θα κάνετε πολλά πράγματα, που στο τέλος θα έχετε έναν φόβο για το αποτέλεσμα και τον τρόπο που θα δεχθούν οι άλλοι αυτά που εσείς θα στηρίξετε.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts