Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
23 Μαΐ 2022
Media

Η κίνηση του Μάριο Ντράγκι εκμηδενίζει τα επιτόκια των καταθέσεων

Η κυβέρνηση βρίσκεται με το βλέμμα στραμμένο στην ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας, προκειμένου να καταφέρει να επωφεληθεί από την αναβίωση της ποσοτικής χαλάρωσης που αποφάσισε χθες η ΕΚΤ. Ο Μάριο Ντράγκι ρίχνει φθηνό χρήμα στην αγορά. Η απόφαση της ΕΚΤ επηρεάζει τους Έλληνες, αφού οι καταθέσεις οδηγούνται ολοταχώς προς μηδενικά επιτόκια.

Σειρά πολιτικών παρεμβάσεων από πρώην κυβερνητικό στέλεχος που φέρει την προσωνυμία «Ρασπούτιν» κατήγγειλε χθες ο αντιεισαγγελέας Ιωάννης Αγγελής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επισήμανε πως οι παρεμβάσεις δεν περιορίστηκαν στη Novartis, αλλά και σε άλλες υποθέσεις που χειρίστηκαν κατά καιρούς οι εισαγγελείς διαφθοράς.

Ο νέος αναπτυξιακός νόμος αλλάζει την καθημερινότητά μας. Αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης αφενός και αντιπολίτευσης και συνδικάτων αφετέρου προκάλεσαν οι ρυθμίσεις για τα εργασιακά που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο. Το ΚΚΕ στηρίζει τα συλλαλητήρια στις 17 Σεπτέμβρη.

Συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσεις του ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου και παραβλέπει τις αποφάσεις του ΟΗΕ: «Θα ανοίξουμε την Αμμόχωστο.»

Έκθεση-σοκ της αρμόδιας αρχής του υπουργείου Παιδείας για την ποιότητα της εκπαίδευσης: διαπιστώνεται άκρως απογοητευτική εικόνα για την κατάσταση του εκπαιδευτικού συστήματος.

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της κλοπής στρατιωτικού υλικού από τη βάση του πολεμικού ναυτικού στη Λέρο βρίσκονται οι αξιωματικοί των υπηρεσιών ασφαλείας.

Διπλάσια, από όσα είχε αρχικά προβλεφθεί, θα είναι τα κόκκινα δάνεια που θα «βγάλουν» οι τράπεζες από τα χαρτοφυλάκιά τους, μέσω του Asset Protection Scheme (APS).

Ο Κωστής Χατζηδάκης δηλώνει ότι αντιστράφηκε η πορεία καταστροφής της ΔΕΗ και ότι θα αναζητηθούν ευθύνες για την κατάρρευση (αποκλειστική συνέντευξη στον Φιλελεύθερο).

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης κηρύσσει την ψηφιακή επανάσταση για να σκοτωθεί το τέρας της γραφειοκρατίας.

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:  Μικρός ήρωας! – Ένα αμούστακο παιδί έβαλε τα γυαλιά στους προσκυνημένους πολιτικούς

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ανακαίνιση κατοικίας με επιδότηση έως 70% – Βήμα – βήμα η διαδικασία ένταξης στο νέο «Εξοικονομώ κατ΄ οίκον»

Η ΑΥΓΗ:  Μνημόνιο ΝΔ με εντολή ΣΕΒ – Νομοσχέδιο μνημείο εργοδοτικής και περιβαλλοντικής ασυδοσίας

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ:  «Αναπτυξιακός»  οδοστρωτήρας – Στο βωμό του κέρδους εργαζόμενοι, περιβάλλον, δημ. συμφέρον

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Λειτουργικά αναλφάβητοι οι μικροί μαθητές – Έκθεση – σοκ της αρμόδιας αρχής του υπουργείου Παιδείας για την ποιότητα της εκπαίδευσης

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Συλλαλητήρια στις 17 Σεπτέμβρη και κλιμάκωση με απεργία – Άμεση απάντηση από τα συνδικάτα στο αντεργατικό πολυνομοσχέδιο – «σκούπα»

ΤΑ ΝΕΑ: 25 ανατροπές στις δουλειές μας – Πώς αλλάζει η καθημερινότητά μας με τον νέο αναπτυξιακό νόμο

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ψηφιακή επανάσταση – Σκοτώνουν το τέρας της γραφειοκρατίας – Το σχέδιο Πιερρακάκη για ένα κράτος φιλικό στον πολίτη

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Στο κυνήγι του QE η Ελλάδα – Η κυβέρνηση προσβλέπει σε ταχύτερη ανάκτηση επενδυτικής βαθμίδας με στόχο τη νέα ποσοτική χαλάρωση

Related posts