Επιστροφή στην κορυφή
Κυριακή, 19 Αυγ 2018
 
 

Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. επίσημος εισαγωγέας των ελαστικών LASSA για όλη την  Ελλάδα

Δευτέρα, 16 Ιούλιος 2018 - 21:28

-a Μέγεθος κειμένου +A

Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των ελαστικών LASSA από τα μέσα του 2015, ανακοίνωσε  ότι το εργοστάσιο εμπιστεύεται το όνομα ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ. για τη διανομή των ελαστικών LASSA και στη Βόρεια Ελλάδα.

Έχοντας ήδη χτίσει ένα μεγάλο και ισχυρό Δίκτυο Επιλεγμένων Συνεργατών στην υπόλοιπη Ελλάδα και έχοντας πάντα ως γνώμονα την παροχή ποιοτικών προϊόντων στην αγορά, η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. γίνεται πλέον επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των ελαστικών LASSA για όλη την Ελλάδα.

Τα ελαστικά LASSA παράγονται  με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και προσφέρουν προϊόντα εγκεκριμένα από ανεξάρτητους φορείς δοκιμών και ποιότητας πιστοποιημένης με πολλά βραβεία, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της εγχώριας και διεθνούς αγοράς.

Ο συνδυασμός του κορυφαίου προϊόντος με την καλύτερη εξυπηρέτηση αποτελεί προτεραιότητα στην εταιρική φιλοσοφία της LASSA. Σήμερα, η LASSA παραμένει ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και πιο αξιόπιστη μάρκα ελαστικών, τόσο σε πωλήσεις όσο και σε υπηρεσίες εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

 

 

 

 Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: