Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
06 Δεκ 2021
Απόψεις

Η επανάσταση των Άγγλων ηχηρό χαστούκι στην Ευρώπη

 

Της Παναγιώτας Μπλέτα

Η σημερινή μέρα κρίνεται ΙΣΤΟΡΙΚΗ, καθώς μέλλει να επηρεάσει την ροή αλλά και την ουσία της πολιτικής στην Ευρωπαϊκή Ένωση – αυτή που αντιβαίνει κάθε νόμο προάσπισης των εργασιακών , ασφαλιστικών , εθνικών δικαιωμάτων του πολίτη μιας χώρας.

To ΒΡΕΧΙΤ απέδειξε την αταξικότητα των αιτημάτων αυτών. Έχω επανειλημμένα τονίσει, ότι σήμερα η οικονομική, κοινωνική και πολιτική ισορροπία του κόσμου δεν διαταράσσεται από τις τάξεις αλλά από μια διεθνή οικονομική και πολιτική ελίτ , που στόχο έχει να πλήξει τους λαούς συνολικότερα, δημιουργώντας μια ασπόνδυλη μάζα καταναλωτικού και εργατικού κοινού , που θα σιτίζεται ελάχιστα και θα δουλεύει τα μέγιστα.

Όταν παραβιάζεται βάναυσα η δημοκρατία, κάποια στιγμή έστω και την ύστατη επαναστατούν οι λαοί και εκπλήσσουν όμως αυτούς που νομίζουν πως ορίζουν τον κόσμο…

Παναγιώτα Μπλέτα Συγγραφέας-Διανοήτρια

bletas.p1@gmail.com

Σε πρόσφατο  άρθρο μου “Η ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ BREXIT», προβλέπω το BREXIT, τη στοχευόμενη αστοχία των δημοκοπικών εταιριών, καθώς και τις υπόλοιπες εξελίξεις:

Σχετικό άρθρο στο now24:

http://now24.gr/idemonopiisitoubrexit/

 

Η Παναγιώτα Μπλέτα γεννήθηκε στην Λακωνία ενώ μεγάλωσε στο Χαλάνδρι.

Σπούδασε στη Νέα Υόρκη:

ΜΒΑ – Μεταπτυχιακός τίτλος στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, New York Institute of Technology

BSc Marketing-Management – Πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing, City University of New York

Δραστηριοποιήθηκε έντονα στο χώρο της Τοπικής αυτοδιοίκησης όπου και διακρίθηκε σαν:

Αντιδήμαρχος Χαλανδρίου – Πρόεδρος των Δημοτικών Επιχειρήσεων Πολιτισμού και Ανάπτυξης στο Δήμο Χαλανδρίου- Δημιούργησε το πρώτο Δημοτικό Κ.Ε.Π. στην Ελλάδα, Κ.Ε.Π. Χαλανδρίου.

Υποψήφια Νομάρχης-Nομός Λακωνίας -Επικεφαλής Νομαρχιακής Παράταξης – Δημιούργησε πρότυπο Newsletter, που αφορούσε τα  Ευρωπαϊκά προγράμματα σε σχέση με την  Περιφέρεια και συνέβαλλε ουσιαστικά στην απορρόφησή τους.

Συνεργάστηκε  επαγγελματικά με μεγάλους ελληνικούς και ξένους επιχειρηματικούς ομίλους, που δραστηριοποιούνται στο χώρο των call centers, έρευνας, επικοινωνίας,  εκπαίδευσης, καθώς και εστίασης αναλαμβάνοντας υψηλές διοικητικές θέσεις:

Σχεδίασε και υλοποίησε projects με σημαντικά ωφέλιμη αξία για το Ελληνικό κοινό –Γραμμή Ενημέρωσης σεισμόπληκτων  0800-18000, Γραμμή Εξυπηρέτησης Πολιτών 1464 κτλ.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την αρθρογραφία και τη  συγγραφή. Έχουν εκδοθεί: τα πολιτικά βιβλία «ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ-ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ  ΗΓΕΤΕΣ», «ΟΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ», το οικονομικό δοκίμιο  «ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ» και τέσσερις ποιητικές της συλλογές «UNFUCK GREECE», «ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ», «UNFUCK THE WORLD» (έχει εκδοθεί και στα αγγλικά) και «ΓΥΜΝΕΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ».

 e-mail: bletas.p1@gmail.com

Facebook/Twitter:Panagiota Bletas

Related posts