Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Rheinische Post, τόνισε πως «Η Αθήνα θα μπορεί και πάλι σύντομα να σταθεί στα πόδια της και να αναχρηματοδοτείται αυτόνομα στην αγορά».
«Αυτό είναι ένα πολύ καλό νέο- για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη. Σε μία κίνηση αλληλεγγύης χωρίς προηγούμενο όλοι από κοινού βοηθήσαμε τη χώρα σε μία δύσκολη κρίση. Μια απόδειξη για το πόσο σημαντική είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση», αναφέρει ο Σολτς.
Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Rheinische Post η οποία είχε τίτλο «Δεν είμαστε “εξυπνάκηδες”», ο ομοσπονδιακός υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «οι χώρες της ευρωζώνης στήριξαν, τελικά, κυρίως την Ελλάδα με το να δώσουμε στην Αθήνα την ευκαιρία να λάβει δάνεια, και μάλιστα με ευνοϊκότερους όρους».
Related posts
Αναζήτηση
Τελευταία νέα
Στο Ξενοδοχείο King George η ομαδική έκθεση έργων τέχνης beautiful south
Aπό τις 20 Μαΐου έως τις 26 Ιουνίου θα φιλοξενηθεί στο χώρο του lobby του Ξενοδοχείου King George η ομαδική…