Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
17 Σεπ 2021
Απόψεις

Οι εκπλήξεις του Οκτωβρίου από την Σοφία Μπαλδζή


Η Σοφία Μπαλδζή, Αστρολόγος-Συγγραφέας κάθε πρώτη του μήνα γράφει αποκλειστικά για εσάς τις προβλέψεις του μήνα.
Οκτώβριος σήμερα καλό μήνα σε όλους . Η γενική εικόνα του μήνα έχει ως εξής:
Ο κόσμος όλος, κι αυτό το μήνα ζυγαριά σε ασταθή κίνηση, στριμωγμένος στο αμόνι του συμφέροντος των ισχυρών, παρά το ότι μέσα στις εκλείψεις υπάρχει και ένα μεγάλο κομμάτι τύχης, για τους πιο αισιόδοξους από τους μαχητές της ζωής, σε θέματα επιστημονικών συνεργασιών και νέων ανακαλύψεων, ιδεών, γνώσης, εφευρέσεων, πολιτισμού, διεθνών επαφών πολιτισμού, δημιουργίας, και αποκαλύψεων. Το σύμπαν «προικοδοτεί» τους έξυπνους και αποφασιστικούς επιστήμονες αλλά και επιχειρηματίες, που όμως έχουν ήδη κάνει κάποιο ξεκίνημα από τον Σεπτέμβριο, και μέσα στον Οκτώβριο κάνουν τις απαραίτητες χωροταξικές και οικονομικές βελτιώσεις και αλλαγές σε αρχικά σχέδια και δομές, σε πραγματικό περιβάλλον. Φυσικά και αυτό το μήνα, γίνεται από όλους ορατό, ότι παρά τη μικρή χρονικά απόσταση από τις διακοπές, οι αλλεπάλληλες οικονομικές πιέσεις σε όλο τον κόσμο και στη χώρα μας, μαζί με την πολεμική ατμόσφαιρα σε τόσα πολλά μέρη του πλανήτη, εντείνουν τους κινδύνους παγκόσμιας ανάφλεξης και φυσικά την παγκόσμια ανησυχία !!! Η απαισιοδοξία, η επιθετικότητα και ο ατομισμός, παίρνουν για άλλη μια φορά «κεφάλι», δυσχεραίνοντας και τις μεταξύ ανθρώπων καθημερινές επαφές και σχέσεις, με μοναδική παρηγοριά την αργή αλλά σίγουρα αυξητική και ενωτική πορεία παγκόσμιων ομάδων ανθρωπισμού και διαμαρτυρίας, που προσπαθούν για θετική αλλαγή στον περιβάλλον και ειρήνη στον κόσμο μας!
Πολλές επαγγελματικές συνεργασίες, γάμοι κι ερωτικές σχέσεις θα επανεξεταστούν και μάλιστα αυστηρά, με κύριο γνώμονα την ύπαρξη ή την απουσία δίκαιης αλληλοϋποστήριξης των μελών τους, την οικονομική διαφάνεια, τη σωστή ή λάθος διαχείριση κοινών πόρων και κόπου, την δυνατότητα ή όχι πρακτικής προσαρμογής στις έξωθεν επιβεβλημένες συνθήκες και το αν τελικά επιτεύχθηκε το πολυπόθητο συμμάζεμα του εγωισμού, για την επιβίωση και τη σταθερότητα του ΕΜΕΙΣ, με λογική υποχώρηση των Εγώ..! Οι τάσεις αυτές, με τα ίδια σχεδόν κριτήρια, θα υπάρχουν και στις επαφές μεταξύ των πολιτικών στη χώρας μας! Φυσικά σε τέτοιο κλίμα, κάθε άλλο παρά καθησυχαστική δείχνει η ατμόσφαιρα, και η εκλογολογία, οι αλληλοκατηγορίες, για τωρινά και παλιά λάθη, δίνουν και παίρνουν και όλον αυτό το μήνα! Οπότε και η όποια επιχειρηματική τύχη, που υπόσχεται ο αστρολογικός ορίζοντας, ταλαιπωρείτε από αναβολές και καθυστερήσεις που δημιουργεί η έλλειψη σταθερότητας, αφού σπέρνει απαισιοδοξία για πωλήσεις και για προσλήψεις! Σκέψεις και συζητήσεις για βελτίωση των συνθηκών με μικρές ελαφρύνσεις στην άδεια τσέπη μας, επίσης σκοντάφτουν στην κριτική και τη γραφειοκρατία και η όποια ΘΕΤΙΚΗ ολοκλήρωση- πραγμάτωση-ανακοίνωση, επιτυγχάνεται κοντά στο τέλος του μήνα, ή στις αρχές του επομένου. Η δικαιοσύνη, οι νόμοι και ο δρόμος προς αυτήν (για παραβάτες) και προ πάντων το άδικο που βασανίζει τους λαούς, παντού και σε κάθε τομέα, θα είναι στα θέματα της επικαιρότητας. Όπως καταλάβατε, ο Οκτώβριος δεν μας υπόσχεται ηρεμία και ασφάλεια! Για τούτο, ας έχουμε μάτια ανοιχτά και στις διεθνείς επαφές της χώρας μας, όπου «όλα παίζουν», θετικά από την κερδοφόρα προβολή του τόπου μας, ή κάποια διπλωματική νίκη, έως αρνητικά, από τη στάση άλλων απέναντι μας, τύπου «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.», με κίνδυνο ύπουλης δυσφήμησης, είτε σε οικονομικά, είτε σε σχέση με γείτονες, είτε και τα δυο. Κάτι που αν αρχίσει, θα παραμείνει και θα επεκταθεί και στον επόμενο μήνα. Είθε να έρθει μόνο δόξα στην πατρίδα, από πρωτοποριακά Ελληνικά επιτεύγματα, που έχουν έντονη εύνοια, στην επιστήμη, το νόμο, τις τέχνες, τις αρχαιολογικές ανακαλύψεις, την ομορφιά και τον αθλητισμό!
Για νέες σχέσεις και συνεργασίες, η παρόρμηση που έχει ο μήνας, σε συνδυασμό με την αστάθεια γύρω μας και μέσα μας, δεν είναι θετικός γνώμονας για την υπογραφή συμφωνιών, που καλό είναι να γίνουν κοντά στο τέλος του μήνα, αν γίνεται μετά τις 25, για να υπόκεινται σε λιγότερες αναθεωρήσεις αργότερα. Τα ίδια ισχύουν και για τη δημιουργία και συνέχεια ερωτικών σχέσεων, όπου όσοι έχουμε, πρέπει να την προστατεύσουμε από πιθανούς κραδασμούς και πειρασμούς και όσοι ψάχνουμε ταίρι, να μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπέρασμα για την πορεία ή τη σταθερότητα της όποιας γνωριμίας. Κρατήστε τα παιδιά, ειδικά όσο έχουν ψυχικές ευαισθησίες, μακριά από πιθανές διαμάχες των γονέων. Όσοι έχετε οικονομικές υποχρεώσεις που τα αφορούν άμεσα, σχολεία κλπ, κάνετε ότι μπορείτε να είστε συνεπείς, για να μην δημιουργήσετε πρόσθετο άγχος στις κοινωνικές επαφές τους, με συμμαθητές κλπ.
Στις κοινωνικές επαφές, βοηθήστε την κατανόηση με σαφήνεια και την ειρηνική ατμόσφαιρα με την ήρεμη καλοπροαίρετη στάση σας.
Σοφία Μπαλδζή-Αστρολόγος-Συγγραφέας- Τηλ επικοινωνίας – 6944 180 468

Related posts