Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
27 Ιαν 2023
SLIDER

Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα, φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα

Οι ημερήσιες πλανητικές επιρροές για σήμερα ( 21/1  ) από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Η έκλειψη Σελήνης σήμερα, στο ζώδιο του Λέοντα, φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα, που ήταν για καιρό θαμμένα. Η έκλειψη αυτή, θα δημιουργήσει ανατροπές και εκπλήξεις, που στην αρχή είναι δύσκολο να γίνουν αποδεκτές. Οι δυσαρμονικές όψεις μεταξύ Αφροδίτης – Ποσειδώνα, αλλά και Άρη – Κρόνου, δημιουργούν ένα φαύλο κύκλο από καταστάσεις που δεν μπορούν να ελεγχθούν.

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα, αν και είναι μία δύσκολη Πανσέληνος, για εσάς θα είναι η κατανόηση κάποιων προσωπικών καταστάσεων, όπου δεν είχατε το θάρρος πιο πριν να αντιμετωπίσετε. Κάποιες ειδήσεις σας φέρνουν σε αμηχανία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη της Σελήνης σήμερα, θα σας διχάσει ανάμεσα σε οικογένεια και καριέρα. Η συμπεριφορά σας μπορεί να γίνει αψυχολόγητη και να βγάλετε προς τα έξω μία δυστροπία. Αν πρόκειται να κάνετε κάποιες οικονομικές κινήσεις, να είστε προσεκτικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και η περίοδος αυτή είναι αρκετά δύσκολη, η έκλειψη της Σελήνης στον Λέοντα, αναμφίβολα θα σας χαρίσει μια πολύ καλή εξέλιξη στην ζωή σας, σε προσωπικό επίπεδο. Πολύ πιθανόν επίσης, κάποιο ταξίδι να γίνει η αιτία να βάλετε μια σειρά σε επαγγελματικές σας εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, σας βρίσκει ιδιαίτερα προβληματισμένους πάνω σε οικονομικά θέματα. Υπάρχει ο κίνδυνος εξαπάτησης και ένα οικονομικό ρίσκο, μπορεί να σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι σε πρόσωπα που σας εμπιστεύονται.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη σήμερα της Σελήνης, σας αφορά άμεσα, γιατί πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο. Θέματα συντροφικότητας ταλανίζουν την σκέψη σας. Οι ανατροπές δεν θα λείψουν και δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τα νέα δεδομένα σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης, μπορεί να σας παρουσιάσει προβλήματα στην υγεία και κακή διάθεση, προερχόμενη από υπερβολική κούραση και υπερπροσπάθεια σε καταστάσεις που σας φθείρουν. Απομακρυνθείτε από ενεργειακά [βαμπίρ] που σας πλαισιώνουν.

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, θα σας δώσει λύσεις μέσα από μία περίοδο που είναι επιτακτική η λήψη νέων αποφάσεων. Στην τεταμένη προσωπική ζωή που έχετε, θα υπάρξουν άτομα που θα σας φροντίσουν ψυχικά, γιατί θα έχουν τον τρόπο να σας δώσουν προστασία και παρηγοριά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η περίοδος αυτή δείχνει τον κλοιό να σφίγγει γύρω σας και να μπαίνετε σε διλήμματα που πιο πριν τα είχατε παραβλέψει λόγο [αλαζονικής] συμπεριφοράς. Ίσως να υπάρξουν στιγμές που θα κάνετε κάποια πισωγυρίσματα, για να δείξετε μεταμέλεια σε μία αδικία που είχατε διαπράξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη της Σελήνης σε ένα φιλικό με εσάς ζώδιο, τον Λέοντα, θα σας φέρει πιο κοντά με τα όνειρά και τις φιλοδοξίες, που δεν έχετε εγκαταλείψει. Μην ξεχνάτε όμως, ότι όλα θα εξαρτηθούν από την καλή ή όχι διαχείριση των καταστάσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη Σελήνης, θα ενισχύσει τους προβληματισμούς σας γύρω από τα οικονομικά. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για σημαντικές αγορές, επενδύσεις και απερίσκεπτες οικονομικές επιλογές. Προσοχή επίσης στις εξαπατήσεις, πάνω σε αυτό τον τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης, θα επηρεάσει περισσότερο εσάς που έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες. Θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στον γάμο σας, στην σχέση σας ή μία πολύ στενή σας συνεργασία. Θα δείτε τα καλώς, αλλά και τα κακώς κείμενα των σχέσεων σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η έκλειψη, θα δοκιμάσει τις αντοχές σας, κυρίως τις ψυχικές. Οι δυσκολίες θα προέλθουν από καταστάσεις που σας έχουν κατά καιρούς δείξει δείγματα, ότι δεν είναι εκείνες που θα συνυπάρχουν αρμονικά με την δική σας ζω

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

Related posts