Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
05 Ιούλ 2022
SLIDER

Η έκφραση των προσωπικών αναγκών ολοκληρώνονται και βρίσκονται εύκολα αποδέκτες στα σχέδια σας

Οι ημερήσιες πλανητικές επιρροές για σήμερα (25/2 ) από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Η έκφραση των προσωπικών αναγκών ολοκληρώνονται και βρίσκονται εύκολα αποδέκτες στα σχέδια σας.

ΚΡΙΟΣ

Πολύ σημαντική μέρα για να δείτε τους στόχους σας να παίρνουν μεγαλύτερη ενέργεια και να ολοκληρώνονται. Αν πρέπει να κάνετε κάποιες συμφωνίες, πολύ πιθανόν να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα, αν κρατήσετε κάποια [κρυφά] σημεία για σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν πολλά θέματα που θα σας αναστατώσουν, αλλά όχι πάντα με αρνητικό τρόπο. Κρατήστε τα θετικά στοιχεία μίας πολύ κοντινής σας σχέσης και μην κάνετε ή πείτε πράγματα που θα σας εκθέσουν αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης αν κάποια συναισθηματικά θέματα δεν πάνε και τόσο καλά σήμερα. Μία αποκάλυψη κάποιων προσωπικών θεμάτων, θα είναι το ξεκίνημα μιας αντιπαράθεσης με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα γίνετε περισσότερο κοινωνικοί και ενθουσιώδης. Θα υπάρξουν όμορφες στιγμές με δικούς σας ανθρώπους, που θα βρείτε τον χρόνο να έρθετε πιο κοντά τους, βάζοντας σήμερα προτεραιότητα την αισιοδοξία.

ΛΕΩΝ

Σήμερα μην αφήσετε να σας παρασύρουν οι δυσάρεστες σκέψεις και δημιουργήσετε άδικα πολύπλοκες καταστάσεις με τους άλλους. Θα πρέπει να αξιολογήσετε σωστά αυτά που θα σας δοθούν και μετά να ενεργήσετε προς την επιθυμητή κατεύθυνση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διπλωματία σήμερα είναι αναγκαία για να προχωρήσετε το επόμενο βήμα σε μία προσωπική σας υπόθεση. Καλό είναι να ακούσετε πρώτα τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και μετά να πάρετε τις αποφάσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξουν πολλά που θέλετε να αλλάξετε και άλλα τόσα που αγαπάτε και θέλετε να παραμείνουν στην ζωή σας. Με καλό υπολογισμό και διάθεση να ακούσετε από τους άλλους αυτά που φοβάστε, θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες καταστάσεις καθυστερούν και σας έχουν προκαλέσει απογοήτευση. Καλό είναι να σκεφτείτε πως θα χειριστείτε ένα προσωπικό σας θέμα πριν πάρετε κάποιες αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν θα πρέπει να βιαστείτε σήμερα, στο να βγάλετε συμπεράσματα για άτομα που συμπαθείτε ή αντιπαθείτε. Με πολύ προσοχή να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις σας, βάζοντας σε γερές βάσεις επαγγελματικές υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία πολύ ευνοϊκή μέρα για σας, λόγο των θετικών επιρροών που δέχεστε από τους πλανήτες. Πολλά πράγματα που θα σκεφτείτε, θα μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε το επόμενο διάστημα, με την βοήθεια κάποιου σημαντικού προσώπου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία μέρα που θα πρέπει να είστε υποψιασμένοι για τους άλλους, ακόμη και αν αυτά τα άτομα βρίσκονται στο πολύ στενό σας κύκλο. Ίσως να μάθετε λόγια που ειπώθηκαν και η απογοήτευση σας θα στραφεί προς το φιλικό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν μπορείτε να κρύψετε τον ενθουσιασμό σας για ένα πρόσωπο που γνωρίζετε και η επικοινωνία σας είναι πολύ ιδιαίτερη μαζί του. Γενικά σήμερα η συναισθηματική προσέγγιση με τους άλλους, θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

Related posts