Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
21 Μαΐ 2024
SLIDER

Η είσοδος του Ηλίου και του Ερμή,στο ζώδιο των Διδύμων,ανανεώνει τις ιδέες και βάζει φρένο στις αναβολές

Οι ημερήσιες πλανητικές επιρροές για σήμερα Τρίτη (21/5) από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση σας αλλάζει και έχετε μία πιο αισιόδοξη στάση απέναντι στα θέματα που σας επηρεάζουν αυτή την περίοδο. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων, θα βοηθήσει σε ότι σας δημιουργεί κακή ψυχολογία, ενώ ο Ερμής θα σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς, αλλά προσοχή στην υπερβολή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος και ο Ερμής από σήμερα περνούν στον τομέα που αφορούν τα οικονομικά σας. Έτσι θα έχετε την δυνατότητα να βάλετε σε μία τάξη, κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που για καιρό είχαν ξεφύγει από την προσοχή σας. Επίσης θα υπάρξει μετά το μεσημέρι, μία μικρή ένταση, που θα αφορά πρόσωπο από το περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από σήμερα ο Ήλιος εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σας, μαζί με την παρουσία του κυρίαρχου πλανήτη του ζωδίου σας Ερμή. Η περίοδος αυτή σας βρίσκει στο επίκεντρο της προσοχής και οι άλλοι διυλίζουν αυτά που έχετε να πείτε, ακόμη και αν δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από σήμερα και για ένα μήνα περίπου, θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας. Θα σας δημιουργηθεί η τάση να αγχώνεστε με το κάθε τι που αφορά την εργασία σας, αλλά και τον τρόπο να ελιχθείτε για το καλύτερο αποτέλεσμα μέσα από αυτή. Ο κίνδυνος αυτών των ημερών, είναι η τάση που θα έχετε, να εμπλέκεστε σε παρασκηνιακές υποθέσεις, ζημιογόνες και ανασταλτικές για σας.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος περνά στον τομέα που αφορά τις κοινωνικές σας επαφές, κάτι που θα σας κάνει περισσότερο αγαπητούς και απαραίτητους στους δικούς σας ανθρώπους. Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, θα βρεθεί στο ζώδιο που ανήκει, δηλαδή στους Διδύμους, οπότε θα αποκτήσετε μία εξωστρεφή και επικοινωνιακή στάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καριέρα σας και η επαγγελματική σας υπόσταση, θα έχουν μία ιδιαίτερα ανοδική πορεία, βάζοντας στην άκρη ότι σας ενοχλεί και σας πιέζει. Μπορεί να σας γίνουν νέες προτάσεις και να έχετε περισσότερη εργασία από πριν, κάτι που θα σας κάνει να πιεστείτε ψυχολογικά και φυσικά να αναζητάτε κάποιες διεξόδους εκτόνωσης.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή ταυτόχρονα στο ζώδιο των Διδύμων, δεν έχει παρά να σας δώσει πολλές ευκαιρίες που θα απολαύσετε για έναν περίπου μήνα. Είναι η περίοδος όπου θα έχετε πολλές ιδέες να μεταδώσετε και να διευρύνετε τους ορίζοντες σας σε κάθε τομέα που εσείς επιλέξετε. Προσοχή σε όσους ανήκουν στο τελευταίο δεκαήμερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ήλιο και τον Ερμή, να κάνουν την είσοδο τους στον τομέα που αφορούν τα οικονομικά και κληρονομικά θέματα, θα έχετε την δυνατότητα να βάλετε βάσεις σε ότι από αυτά υπάρχει σε εκκρεμότητα. Μπορεί να σκεφτείτε κάποιο άνοιγμα πάνω σε επιχειρηματικά θέματα, ή κάποια αγορά ή πώληση, που ανήκει και σε άλλο πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ότι αφορά μία σχέση, ένα γάμο, μία στενή συνεργασία, θα αποκτήσει προτεραιότητα για τον επόμενο μήνα. Ο Ήλιος και ο Ερμής, θα πάρουν θέση απέναντι από το δικό σας ζώδιο και αυτό θα σας κάνει να ξεχάσετε την μοναχική πορεία. Ίσως να δώσετε μεγαλύτερη αξία στο Εμείς από ότι στο Εγώ και έτσι να κάνετε αρκετά πράγματα που θα αφορούν πλέον και τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος περνά μαζί με τον Ερμή, στο ζώδιο των Διδύμων, κάτι που θα ενεργοποιήσει κατά πολύ τις επαγγελματικές σας ανησυχίες και τα θέματα της υγείας σας. Αυτή την περίοδο είναι πιθανόν να έρθετε σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν σε κάποιες ανησυχίες που σας ταλαιπωρούν τους τελευταίους μήνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος μαζί με τον πλανήτη της επικοινωνίας, κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων. Έτσι θα αρχίσετε σταδιακά να νιώθετε ότι τα πράγματα έχουν αρχίσει και σας χαμογελούν, ενώ το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην συναισθηματική σας ζωή, στις σχέσεις σας με τους άλλους, ή με τα παιδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων, δεν σας αφήνει να παραμελήσετε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις, που αποκτούν προτεραιότητα για ένα μήνα περίπου από σήμερα. Την περίοδο αυτή επίσης θα έχετε συχνές συζητήσεις με άτομα από την οικογένεια σας, που μπορεί για κάποιους λόγους να έρθετε ακόμη πιο κοντά.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

Related posts