Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
06 Δεκ 2021
SLIDER

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό

Τα πάθη και η ζήλια κυριαρχούν στις σχέσεις

Απο την Αλεξάνδρα Καρτά-  Αστρολόγος και διαισθητική σύμβουλος

Η Αφροδίτη με το πέρασμα της στον Σκορπιό στις 9/9/2018 έως τις 6/1/2019, (εξαιρείται ο Νοέμβριος, όπου θα επιστρέψει ο πλανήτης για ένα μήνα στον Ζυγό) , θα αλλάξει αρκετά το τοπίο των συναισθηματικών δεσμών, εφόσον η θέση της αυτή, δεν  αφήνει τα καλά της στοιχεία να αναπτυχθούν. Το περιβάλλον του Πλούτωνα, θα την “φυλακίσει”, στερώντας από εκείνη την δυνατότητα να μας προσφέρει ηρεμία και τρυφερότητα στις προσωπικές μας σχέσεις.

Ενημερωθείτε για το τι θα διαδραματιστεί στην προσωπική σας ζωή, ανάλογα σε ποιο ζώδιο ανήκετε την περίοδο που η Αφροδίτη θα βρίσκεται  “αιχμάλωτη”  στο σκοτεινό βασίλειο του Σκορπιού.

ΚΡΙΟΣ

Το πάθος για το αγαπημένο σας πρόσωπο, ίσως σας κάνει να σκεφτείτε βιαστικά κάποια πράγματα, που εν τέλει θα σας εκθέσουν σε τρίτα πρόσωπα. Δεν θα είναι η πιο σωστή απόφαση να επενδύσετε χρόνο και χρήμα σε ότι δεν αξίζει την αγάπη σας. Οι αναθεωρήσεις έως το τέλος του χρόνου θα είναι συχνές.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις σας αποκτούν άλλη βαρύτητα και εσείς θα έχετε να αντιμετωπίσετε εναλλαγές στα συναισθήματα σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει να απολαμβάνετε τις σχέσεις σας, αλλά θα υπάρξουν στιγμές που θα αμφιβάλετε για τα συναισθήματα του συντρόφου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προσωπική σας ζωή θα έχει μία περίεργη εμπλοκή με τον εργασιακό σας χώρο, βάζοντας πολλές φορές σε κίνδυνο τις ισορροπίες που πρέπει να υπάρχουν. Βέβαια ο οικονομικός παράγοντας, θα παίξει σπουδαίο ρόλο στις σχέσεις σας, εφόσον θα υπάρχουν εκκρεμότητες αυτού του είδους με τον σύντροφο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στην νέα της αυτή θέση, θα επηρεάσει απόλυτα την προσωπική σας ζωή και θα σας αναστατώσει με την περίεργη συμπεριφορά της στον χώρο αυτό που νοιώθει ξένη. Έτσι στις 12-13/9, 30-31/10, 1-2/12, θα έχετε ξαφνικά γεγονότα που θα σας αποπροσανατολίσουν και θα σας αναστατώσουν την συναισθηματική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Έχετε την ανάγκη να προχωρήσετε σε μία πιο ουσιαστική δέσμευση, αλλά πάντα κάτι θα προκύπτει και θα σας πηγαίνει πίσω. Αυτό βέβαια θα συμβαίνει κυρίως στις πολύ νέες σχέσεις ή γνωριμίες, ενώ στους δεσμούς που τις χαρακτηρίζει ο χρόνος, θα προκύψουν εντάσεις και διεκδικήσεις, ανασφάλειες και κρυφές σκέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη μέχρι το τέλος του 2018, θα τοποθετηθεί στο σπίτι του Πλούτωνα, βάζοντας την ζωή σας σε μία ερωτική διάθεση. Πρόσωπα από τα παλιά, θα ξαναχτυπήσουν την πόρτα σας και θα διεκδικήσουν τον έρωτα σας, ενώ η καθημερινότητα σας θα βρίσκεται σε μία ερωτική πολυμορφία.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε μπροστά σας μια πολύ πλούσια περίοδο σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα θέματα σε αυτόν τον τομέα δεν θα κυλίσουν με μεγάλη ευκολία. Έτσι θα πρέπει να διεκδικείτε και να ζείτε με ένταση, όταν οι καταστάσεις θα σας αποκαρδιώνουν με την λάθος συμπεριφορά του συντρόφου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο, θα σας χαρίσει μαγνητισμό και λάμψη, κάνοντας σας το επίκεντρο της προσοχής, από το αντίθετο φύλο. Η θέση της αυτή, γεννά τα πάθη που δεν σβήνουν εύκολα και οι σχέσεις θα έχουν ένταση, διεκδικήσεις και κάποιες φορές θα ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την τόσο ιδιαίτερη περίοδο, όπου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Σκορπιό, η προσωπική σας ζωή θα βρίσκεται σε μία παρασκηνιακή κατάσταση. Δεν αποκλείεται να πέσετε σε ερωτικά ατοπήματα και να χρειαστεί να κρύψετε τα [ενοχοποιητικά] στοιχεία από τον σύντροφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη από τις 9/9, θα βρίσκεται στον Σκορπιό και θα καθορίσει τις σχέσεις σας, φιλικές, επαγγελματικές και συναισθηματικές. Μέσα σε αυτό το διάστημα, θα γίνουν πολλές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, αλλά και θα βρείτε την χρυσή τομή όταν αυτό θα είναι αναγκαίο να συμβεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα φροντίσει τις σχέσεις που μπορούν να σας στηρίξουν στα επαγγελματικά και κοινωνικά σας ανοίγματα. Αν η συναισθηματική σας ζωή δεν θα σας καλύπτει στα μελλοντικά σας όνειρα, θα αρχίσετε να σκέφτεστε την [μεγαλοπρεπή] έξοδό σας από αυτή.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχετε την ευκαιρία, να απαλύνετε τα κακά κείμενα του παρελθόντος, μέσα από την νέα θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό. Μπορεί να νιώσετε μεγάλη έλξη για άτομα που η επικοινωνία σας είναι ισορροπημένη. Οι σχέσεις που θα γεννηθούν αυτή την περίοδο, θα έχουν πνευματική συγγένεια.  

 

 Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

Related posts