Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
08 Αυγ 2022
Απόψεις

Η δική σας μαμά …σελήνη !!!

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ, ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΘΡΕΨΕ.

Από την Αλεξάνδρα Καρτά , αστρολόγο  και διαισθητική σύμβουλο

Οι αναφορές μου λοιπόν είναι όχι για το ζώδιο σας, αλλά σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η Σελήνη σας, όπου δείχνει το πιο πολύτιμο πρόσωπο που σας έφερε στην ζωή και τον τρόπο με τον οποίο «έκτισε» την προσωπικότητα σας.

ΚΡΙΟΣ: Αν γεννηθήκατε με την Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, η μητέρα σας, σας ανάθρεψε με κάπως αυταρχικό τρόπο. Η μητέρα αυτή έχει έναν δυναμισμό που πέρασε στο DNA σας με απόλυτο τρόπο. Σας έμαθε να ζείτε με θάρρος αψηφώντας τα εμπόδια, αλλά και με αλήθειες που το θεωρούσε απαραίτητο συστατικό για την πορεία σας. Αν είστε γυναίκα, η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, θα σας δώσει με την σειρά της την δυνατότητα να κάνετε αυτόνομα παιδιά,  να λειτουργούν με θάρρος στην ζωή τους ώστε να πετύχουν τα μέγιστα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η αγκαλιά αυτής της μάνας σας γέμισε από σιγουριά για να αντιμετωπίσετε με αυτοπεποίθηση την ζωή σας. Η υλική και η συναισθηματική ασφάλεια, ήταν αυτό που απλόχερα σας έδωσε,  ώστε να σας  χαρίσει την δυνατότητα της πληρότητας και της αξιοπρέπειας. Τα εφόδια που πήρατε από εκείνη είναι πολύτιμα για να δημιουργήσετε σταθερές αξίες στην ζωή σας. Για σας που είστε μητέρες, αυτή η θέση της Σελήνης δείχνει την αφοσίωση που έχετε στο μεγάλωμα των παιδιών σας και την καλή ανατροφή που τους προσφέρετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν η θέση της Σελήνης σας στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας είναι στους Διδύμους, δείχνει ότι με την μητέρα σας, υπάρχει επικοινωνιακό δέσιμο. Ο τρόπος που σας μεγάλωσε ήταν πρωτοποριακός και σίγουρα σε αυτήν βρίσκετε έναν καθοδηγητή σε κάθε σας απόφαση. Αν είστε γυναίκα και η θέση της Σελήνης είναι σε αυτό το ζώδιο, θα έχετε πολλά πνευματικά χαρίσματα όμοια με της μητέρας σας, την ίδια [χροιά] της φωνής και θα μεγαλώσετε τα παιδιά σας μεταδίδοντας τους, γνώσεις μέσα από τον διάλογο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Σας έχει μεγαλώσει μία παραδοσιακή μανούλα, που σας φρόντιζε, σας προστάτευε και σας έδινε απεριόριστα την αγάπη της. Σας χάρισε την θαλπωρή και την μητρική αγκαλιά που δεν θα τα ξεχάσετε μέχρι τα βαθιά σας γεράματα. Αν είστε γυναίκα και η θέση της Σελήνης σας είναι σε αυτό το ζώδιο, το όνειρό σας ήταν πάντα να αποκτήσετε δική σας οικογένεια. Η μητρική συμπεριφορά σας, σας ακολουθεί σε όλες σας τις σχέσεις, γίνεστε πολύ προστατευτική και τρυφερή με τα παιδιά σας και τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.

 

ΛΕΩΝ: Η μητέρα σας είναι πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος, με λάμψη εσωτερική και περηφάνια σε κάθε της εκδήλωση. Σας έδωσε απεριόριστη αγάπη και έδωσε [μάχες] για να σας προσφέρει μόρφωση και μία αξιόλογη πορεία στην ζωή σας. Ωστόσο ή συμπεριφορά της μπορεί να γινόταν καμιά φορά απόλυτη, αυταρχική και απαιτητική, γιατί η περηφάνια της, δεν της επέτρεπε να είστε [λίγοι] στα μάτια των άλλων. Με την σειρά σας, αν έχετε αυτή την θέση στην Σελήνη σας, θα μεγαλώσετε τα παιδιά σας με αυτοθυσία, ώστε να τα καμαρώσετε για ότι πετύχουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν η Σελήνη σας βρίσκεται  στο ζώδιο της Παρθένου, η δική σας μητέρα είναι ο άνθρωπος που σας μεγάλωσε με αρχές, με όρους και κανόνες. Το άγχος της ήταν μεγάλο, για να σας δώσει όλα τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να γίνετε χρήσιμο μέλος της κοινωνίας. Με την σειρά σας αν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο αυτό, θα μεταδώσετε στα παιδιά σας αρχές και θα πάρετε όλη την ευθύνη της ανατροφής τους, πάνω σας. Η χρυσή τομή και η τελειότητα θα χαρακτηρίζει τις αποφάσεις σας για ότι αφορά τα παιδιά σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Η μητέρα σας είναι μία φιγούρα που την χαρακτηρίζει μία εσωτερική φινέτσα, που σας μεγάλωσε με αρμονία, γαλήνη και φρόντισε να σας ενισχύσει τα ταλέντα σας. Έκανε για σας πολλές θυσίες προκειμένου να σας εξασφαλίσει ένα ισορροπημένο και υγειές περιβάλλον. Για σας που έχετε Σελήνη σε αυτό το ζώδιο και είστε γυναίκα, θα θελήσετε να προσφέρετε μία άνετη και ευχάριστη ζωή στα παιδιά σας. Θα τους καλλιεργήσετε επίσης καλλιτεχνικά ερεθίσματα, εντάσσοντας τα σε δραστηριότητες που θα αναπτύξουν τα ταλέντα τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μητέρα σας είναι για σας μία φιγούρα μαχήτριας, που σας μεγάλωσε με έναν δικό της ξεχωριστό τρόπο, φέρνοντας σε [αμηχανία] τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Κατά την διάρκεια της παιδική σας ηλικίας, δεν έλειψε η [τιμωρία], ώστε να μάθετε να λειτουργείτε συγκροτημένα και με ευθύνη. Εσείς στον ρόλο της μαμάς, θα θελήσετε να δώσετε στα παιδιά σας δύναμη, υλική και πνευματική, ενώ άθελα σας θα τα καταπιέζετε και θα δείχνετε την αδυναμία σας προς εκείνα με κάθε τρόπο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μία μαμά γεμάτη εμπειρίες, δραστήρια, ανήσυχη και φιλελεύθερη. Η εμπιστοσύνη που σας έδειξε, σας έκανε να σκέφτεστε με έναν μοναδικό τρόπο και να χαίρεστε την ζωή  ακόμη και με τις δυσκολίες της. Αναπτύχθηκε μεταξύ σας μία ιδιαίτερη πνευματική ισορροπία και μοιραστήκατε πολλές καταστάσεις που σας ωρίμασαν χωρίς να φοβάστε το αύριο. Σας  βοήθησε να ανοίξετε τα φτερά σας και να βρείτε το νόημα που κρύβετε πίσω από το κάθε τι. Για σας που η Σελήνη βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο, η μητρότητα θα είναι μία μοναδική εμπειρία. Θα καλλιεργήσετε στα παιδιά σας τον τρόπο να μπορούν να είναι αυτόνομα και ανεξάρτητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μητέρα σας είναι μία φιγούρα που δεν την χαρακτηρίζει ο μεγάλος συναισθηματισμός, γιατί τάχτηκε να μεγαλώσει και να φροντίσει, ίσως και με αντίξοες συνθήκες, την οικογένεια της. Έτσι δεν είναι και ο πιο εκδηλωτικός άνθρωπος, αλλά φρόντισε να σας δώσει τα εφόδια που χρειάζονταν, για να αντιμετωπίσετε την δική σας πορεία στην ζωή. Από την δική σας πλευρά, έχοντας αυτή την θέση της Σελήνης, θα διδάξετε τα παιδιά σας να έχουν συνέπεια στις υποχρεώσεις τους. Οι αξίες και οι αρχές, θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι στον τρόπο που θα τα αναθρέψετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:   Η μητέρα σας είναι ένας πρωτοποριακός άνθρωπος, που τον χαρακτηρίζει η κατανόηση, αλλά και οι ιδιαιτερότητες της. Ο τρόπος που σας ανέπτυξε την ελευθερία του πνεύματος, ήταν πολύτιμος, γιατί μάθατε να προχωράτε πιο κάτω, εκεί που οι άλλοι σκέφτονται να κάνουν το επόμενο βήμα. Τα λάθη, σας έκαναν καλύτερο άνθρωπο και αυτό σας το δίδαξε εκείνη, που σας έκανε να αναζητάτε την εξέλιξη σας σε δρόμους που δεν έχουν ακόμη πατηθεί. Εσείς, έχοντας αυτή την θέση στην Σελήνη, θα μεγαλώσετε τα παιδιά σας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπου θα τους αναπτύξετε την πεποίθηση, ότι η ζωή χρειάζεται ελευθερία στην σκέψη.

 

ΙΧΘΥΕΣ:  Η μανούλα αυτή σας μεγάλωσε με πολλές ευαισθησίες, τρυφερότητα, αλλά και με αυτοθυσία λόγο καταστάσεων που μπορεί να υπήρξαν κατά την παιδική σας ηλικία. Η υποστήριξη της θα είναι δεδομένη σε όλη σας την ζωή και σε κάθε περίπτωση. Ίσως κάποιες φορές βέβαια να κάνει κάτι που άθελά της να δημιουργήσει ανισορροπία στις μεταξύ σας σχέσεις. Εσείς από την πλευρά σας, όταν η Σελήνη κατέχει αυτή την θέση, θα είναι ακαταμάχητη η επιθυμία σας και όνειρο ζωής να δημιουργήσετε μία οικογένεια και να αναθρέψετε τα παιδιά σας με αγάπη και αυτοθυσία.

 

 

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

Related posts