Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 25 Ιουν 2018
 
 

«Η διακοπή του πρωταθλήματος οδηγεί σε οπισθοδρόμηση. Ζητήσαμε επανέναρξη!»

Τρίτη, 13 Μάρτιος 2018 - 14:55

-a Μέγεθος κειμένου +A

Στο πλαίσιο της σημερινής συνάντησής του με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη ο επικεφαλής της λίγκας τόνισε πως τέτοιου είδους αποφάσεις δεν βοηθούν καθόλου την προσπάθεια του με σκοπό την εξυγίανση του αθλήματος.

Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Στράτος εξέφρασε την ξεκάθαρη αντίθεση του συνεταιρισμού προς την απόφαση της κυβέρνησης για διακοπή του πρωταθλήματος.

«Η διακοπή του πρωταθλήματος ακυρώνει ό,τι θετικό έχει γίνει και θέτει σε τεράστια διακινδύνευση όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, πέραν των οικονομικών συνεπειών σε όλες τις ομάδες. Υφίσταται νόμος, υπάρχουν προβλεπόμενες ποινές, υπάρχουν αρμόδια όργανα για να καταλογίσουν ευθύνες και αυτή είναι η δική μας άποψη. Σε ό,τι κριθεί αναγκαίο για την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου, πάντα εναρμονισμένο με τους διεθνείς κανονισμούς, εμείς θα είμαστε αρωγοί με συγκεκριμένες προτάσεις » τόνισε ο κ. Στράτος.

Επιπλέον ο ίδιος ανέφερε πως δεν τίθεται κανένα ζήτημα διάστασης απόψεων ,αλλά πρόκειται για ομόφωνη απόφαση όλων το μελών του συμβουλίου. Τέλος έκανε λόγο για οπισθοδρόμηση του ποδοσφαίρου και των σκοπών της Super League ,ενώ ταυτόχρονα επεσήμανε την επιθυμία του για σύντομη επανέναρξη του πρωταθλήματος!Μοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: