Για αυτήν την ασφάλεια μας, δεν ξέρω και εγώ πόσα εκατομμύρια έχουμε δώσει. Η καλύτερα για αυτήν την Αστυνόμευσή μας, πόστα εκατομμύρια έχουμε πετάξει.
Θα θυμόσαστε στους Ολυμπιακούς αγώνες τα περίφημα αερόστατα που «έβλεπαν» τα πάντα πάνω από την Αττική.
Που είναι άραγε αυτά τα αερόστατα που δώσαμε από τον κρατικό κουμπαρά τόσα εκατομμύρια ευρώ και τώρα μας κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις για να πληρώσουν τα δανεικά.
Διαβάσαμε τώρα στην εφημερίδα Καθημερινή ότι το υπουργείο Δημόσιας Τάξης βρίσκεται ήδη σε επαφές με εταιρείες ισραηλινών συμφερόντων που ειδικεύονται στην κατασκευή μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Τα αεροσκάφη αυτά θα μπορούν να μεταφέρουν εικόνα, ήχο και άλλα δεδομένα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ, βοηθώντας έτσι στον συντονισμό των αρχών αλλά και στην πρόληψη έκνομων ενεργειών. Ακόμη παραμένει ανοιχτό το θέμα του αριθμού και του τύπου UAV που θα επιλεγούν. Δηλαδή με το που πήγε ο Κικίλιας αρχίσαμε τις ….επενδύσεις.
Σ αυτά που έχουμε επενδύσει – ο τότε πρωθυπουργός, ο Κώστας Σημίτης είχε πει ότι είναι μια επένδυση για 30 χρόνια- τι γίνεται. Μάθαμε ότι δεν μπορούν να τα πετάξουν. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Η Αστυνομία όμως ξέρει. Ας ενημερώσουν ακόμη τον καινούργιο υπουργό που μπήκε φορτσάτος στον υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ότι οι μισθοί της ομάδας της Αστυνομίας που περιπολεί με τις μοτοσυκλέτες στους δρόμους- χειμώνα καλοκαίρι- δεν ξεπερνά τα 550 ευρώ.
Ξέρετε τι συμβαίνει όταν ο κόσμος πεινάει και ο άλλος κάνει αγορές εκατομμυρίων…. Ξέρετε η να σας το πούμε εμείς κύριε…. υπουργέ.