Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
22 Μαΐ 2022
Ελλάδα

Η ασφάλεια και η θαλπωρή του σπιτιού ανεκτίμητη αξία σε κάθε εποχή της ζωής μας

Μπορεί οι μέρες της καραντίνας να αποτελούν παρελθόν και η επιθυμία μας να περνάμε περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους να παραμένει έντονη, το σπίτι όμως θα είναι πάντα το προσωπικό μας καταφύγιο.

Είτε πρόκειται για το σπίτι στην πόλη, είτε το σπίτι στο χωριό, είτε το εξοχικό στο βουνό ή τη θάλασσα, το καθένα κρύβει τη δική του ιστορία.
Κάθε οικία είναι μοναδική, αφού μέσα σε αυτή στεγάζουμε τα όνειρα μας, την ίδια μας τη ζωή.
Ο ερχομός της άνοιξης φέρνει μαζί της και την διάθεση μας για αλλαγές και ανανέωση.
Είναι η εποχή που τα μπαλκόνια οι αυλές και οι κήποι έχουν την τιμητική τους.
Ανθισμένα φυτά, έπιπλα και διακόσμηση σε μοντέρνο, boho, country ή κλασσικό στυλ, μετατρέπονται σε χώρους για τις πιο πετυχημένες βεγγέρες.
Έτσι ένας χώρος που μας γεννά μόνο ευχάριστα συναισθήματα, δεν θέλουμε τίποτα να διαταράξει την αρμονία και την ισορροπία που μας προσφέρει.

Το σπίτι ανάλογα με την προσοχή και την φροντίδα που του δίνουμε πάντα θα μας ανταμείβει ως εστία πραγματικής χαλάρωσης και ηρεμίας.
Σε αυτή την προσπάθεια δεν είμαστε μόνοι μας αφού έχουμε τον καλύτερο σύμμαχο που δεν είναι άλλος από την Εθνική Ασφαλιστική που σχεδίασε και δημιούργησε την πιο επιτυχημένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας Full Home.

Το πρόγραμμα Full [Home], διατίθεται σε τέσσερα (4) διαφορετικά πακέτα: Basic, Extra, Advance και Max.
Πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους της και ανταποκρινόμενη στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τους, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει ένα ευέλικτο και καινοτόμο προϊόν ασφάλισης κατοικίας.

Το πρόγραμμα Full [Home] παρέχει την πλέον ανταγωνιστική λύση ασφάλισης κατοικίας με την προσθήκη νέων καλύψεων σε όλα τα πακέτα, από το Basic έως το Max.
Επιπλέον, η Εθνική Ασφαλιστική βελτιώνει τις ήδη παρεχόμενες καλύψεις, με αυξημένα όρια αποζημίωσης, ενώ σύμφωνα με τη γενικότερη φιλοσοφία των προγραμμάτων Full, παρέχει στους ασφαλισμένους της τη δυνατότητα επιλογής πακέτου, με ή χωρίς ποσό απαλλαγής καθώς και την ευελιξία να επιλέξουν τις καλύψεις που επιθυμούν, με εξαιρετικά προσιτό κόστος.

Αναλυτικότερα, οι παρεχόμενες καλύψεις αφορούν «συχνούς» κινδύνους της κατοικίας όπως, βραχυκύκλωμα ηλεκτρικών συσκευών, θραύση σωληνώσεων ακόμη και για τα κτίρια άνω των 30 ετών, ζημιές στην οικοδομή εξαιτίας κλοπής, κλοπή με αντικλείδι, ζημιές από φυσικά φαινόμενα και από χιόνι και ανεμοθύελλα, κάλυψη αστικής ευθύνης του ασφαλισμένου για υλικές ζημιές σε τρίτους, σε ιδιοκτήτη ή σε ενοικιαστή, από καλυπτόμενο κίνδυνο, κάλυψη οικογενειακής και εργοδοτικής Αστικής Ευθύνης για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές, με αυξημένα όρια κάλυψης.
Eπίσης, το πρόγραμμα Full [Home] προσφέρει επιπλέον κάλυψη για αλλοίωση τροφίμων εξαιτίας καλυπτόμενου κινδύνου, για ληστεία πολύτιμων αντικειμένων, για αμοιβές αρχιτεκτόνων και μηχανικών και για έξοδα έκδοσης οικοδομικών αδειών καθώς και για πλήθος άλλων σύγχρονων κινδύνων, διασφαλίζοντας την ηρεμία της οικογενειακής εστίας.
Τέλος, οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής απολαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες τεχνικής βοήθειας 24/7, σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης αποκατάστασης ζημιών στην ασφαλισμένη κατοικία τους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής μπορείτε να απευθυνθείτε στα Υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής ή στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή ή στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης καλώντας τους αριθμούς: +302130318189 (από Ελλάδα και εξωτερικό)

Related posts