Την απάντηση του στις δηλώσεις του υποψήφιου Πρόεδρους της Δημοκρατίας, Σταύρου Δήμα, ο οποίος ανέφερε πως δεν θα δεχτεί την εκλογή του σε περίπτωση που τον υπερψηφίσουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, έδωσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.
« Με έκπληξη πληροφορήθηκα την δήλωση του υποψηφίου για την προεδρεία της Δημοκρατίας Σταύρου Δήμα, δήλωση με την οποία έλεγε ότι δεν θα αποδεχτεί το αξίωμα του Πρόεδρου εάν εκλεγεί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.
Μου κάνει πραγματικά κατάπληξη πως είναι δυνατόν να φαντάστηκε ο υπουργός της κυβερνήσεως Παπαδήμου, Σταύρος Δήμας, μιας κυβερνήσεως η οποία εξόντωσε με το περίφημο PSI τους Έλληνες συνταξιούχους και μικροομολογιούχους, ότι θα ήταν δυνατόν να τον ψηφίσουν οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής. Ας μην αγωνιά λοιπόν… δεν πρόκειται να εκλεγεί ούτως ή άλλως, αλλά σίγουρα δεν θα εκλεγεί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.»
Related posts
Κόκκινος συναγερμός σε ολόκληρο τον ΣΥΡΙΖΑ
Αναζήτηση
Τελευταία νέα
YFSF: Ο ΑΝΤ1 “έκοψε” τα πλάνα του Κώστα Δόξα – Γιατί επηρεάζεται η εμφάνιση του Ίαν Στρατή
Οι εξελίξεις στην αντιπαράθεση του Κώστα Δόξα με τη σύζυγό του, που τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό, οδήγησαν τον ANT1 σε…