Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
25 Οκτ 2021
Auto-Moto

H PEUGEOT ενισχύει ακόμα περισσότερο την επιθετική της στρατηγική στα ελαφρά επαγγελματικά μοντέλα

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των σχεδόν 274.000 μονάδων επαγγελματικών οχημάτων που πουλήθηκαν το 2019, η PEUGEOT ενισχύει ακόμα περισσότερο την επιθετική της στρατηγική στον τομέα των ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων της, προσθέτοντας καινούργιες λύσεις στα πλαίσια του καθολικού  εξηλεκτρισμού της γκάμας της.

Επιπλέον του Νέου PEUGEOT e-Expert, η PEUGEOT παρουσιάζει το  Νέο PEUGEOT e-BOXER, μία 100% ηλεκτρική έκδοση η οποία ενισχύει τη «δύναμη της επιλογής» που αποτελεί την κύρια φιλοσοφία της μάρκας.

Επενδύοντας στην, εδώ και πολλά χρόνια, εμπορική του επιτυχία, με πάνω από 1.250.000 μονάδες να έχουν παραχθεί και πουληθεί σε 110 χώρες, από το λανσάρισμά του το 1994, το PEUGEOT Boxer προσφέρει μία νέα σειρά ηλεκτροκίνητων vans. Το PEUGEOT e-BOXER  διαθέτει :

  1. 2 επίπεδα αυτονομίας φθάνοντας μέχρι τα 340χλμ. βάσει του πρωτοκόλλου δοκιμών WLTP (σε διαδικασία πιστοποίησης),
  2. 2 τύπους μπαταριών, με ισχύ 37 και 70 kWh,
  3. 4 μήκη και 3 ύψη,
  4. Ωφέλιμο φορτίο έως1.890 kg (ανάλογα με την έκδοση),
  5. Όγκο χώρου φόρτωσης, ίδιο με την έκδοση με κινητήρα εσωτερικής καύσεως, έως και 17 μ³.

Χωρίς κανένα απολύτως συμβιβασμό σε θέματα υπηρεσιών, ευκολίας διαμόρφωσης ή ειδικών διασκευών,  για τους επαγγελματίες, το νέο PEUGEOT e-BOXER εξασφαλίζει παράλληλα και ανεμπόδιστη πρόσβαση στα αστικά κέντρα.

Όλα τα εγγενή ποιοτικά χαρακτηριστικά του PEUGEOT Boxer, χωρίς κανέναν απολύτως συμβιβασμό, τώρα και με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Η αγορά των Vans

Η αγορά των ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων στην Ευρώπη αγγίζει τις 550.000 μονάδες ανά χρόνο, με το PEUGEOT BOXER να αυξάνει κάθε χρόνο το μερίδιό του. Αξίζει να αναφερθεί ότι η παραγωγή της σημερινής έκδοσης του PEUGEOT Boxer, που λανσαρίστηκε το 2014, ξεπέρασε τις 400.000 μονάδες.

Πρόσφατα αναβαθμισμένο με προδιαγραφές Euro6 και γκάμα προσαρμοσμένη στις εξειδικευμένες χρήσεις των επαγγελματιών, το PEUGEOT BOXER προσφέρεται πλέον και σε 100% ηλεκτροκίνητη έκδοση με την ονομασία PEUGEOT e-BOXER.

Το νέο PEUGEOT e-BOXER συνδυάζει τις συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις με την μέγιστη ικανότητα φόρτωσης, χάρη στην τοποθέτηση των μπαταριών κάτω από το πάτωμα ώστε να μην επηρεάζεται στο ελάχιστο ο όγκος φόρτωσης.

Η συγκεκριμένη διάταξη εξασφαλίζει επίσης και τον ιδανικό βαθμό ακαμψίας, παρέχοντας ταυτόχρονα και την ίδια ευχαρίστηση στην οδήγηση όπως οι εκδόσεις με τον κινητήρα εσωτερικής καύσεως, και αυτό χάρη στην ιδανική κατανομή του βάρους.

Το νέο PEUGEOT e-BOXER διατίθεται με δύο τιμές αυτονομίας.

Αναλόγως των απαιτήσεων, το μοντέλο μπορεί να διατεθεί με 2 τύπους μπαταριών ιόντων λιθίου, με ισχύ 37 ή 70 kWh.

Οι εκδόσεις L1 και L2 διατίθενται με μπαταρία ισχύος 37 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία έως και 200χλμ. (τιμή που βρίσκεται σε φάση πιστοποίησης) βάσει πρωτοκόλλου WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures).

Οι εκδόσεις L3 και L4 (καθώς και η έκδοση L2 σασί) διατίθενται με μπαταρία ισχύος 70 kWh που τους εξασφαλίζει αυτονομία έως και 340χλμ. (τιμή που βρίσκεται σε φάση πιστοποίησης βάσει του ίδιου πρωτοκόλλου).

Η φόρτιση είναι συμβατή με 2 τύπους παροχής (για φόρτιση με καλώδιο mode 2 ή mode 3 από παροχή εναλλασσόμενου ρεύματος) και τύπο combo CCS 4 (για ταχεία φόρτιση με καλώδιο mode 4 από παροχή συνεχούς ρεύματος).

Το νέο PEUGEOT e-BOXER διαθέτει στο στάνταρ εξοπλισμό του ένα διπλό ενσωματωμένο φορτιστή  (μονοφασικό 7 kW και τριφασικό 22 kW), που εξυπηρετεί όλες τις χρήσεις και ταιριάζει σε κάθε λύση φόρτισης.

Οι εκτιμώμενοι χρόνοι φόρτισης είναι ως ακολούθως :

         από δημόσιο σταθμό φόρτισης : 1 ώρα για 80% της πλήρους φόρτισης (μπαταρία 37 και 70kWh) με φορτιστή 50 kW

         από  Wall Box 22 kW : 5 ώρες για πλήρη φόρτιση (μπαταρία 37kWh) ή 9 ώρες (μπαταρία 70kWh) με ενσωματωμένο τριφασικό φορτιστή (22 kW),

         Από Wall Box 7.4 kW : 6 ώρες για πλήρη φόρτιση (μπαταρία 37kWh) ή 12 ώρες (μπαταρία 70kWh) με ενσωματωμένο μονοφασικό φορτιστή (7 kW).

Το eco-σύστημα PEUGEOT

Με στόχο την υποστήριξη των πελατών της σε θέματα ενεργειακής μετάβασης, η PEUGEOT λανσάρει μία σειρά υπηρεσιών βασισμένων σε 3 πυλώνες :

Easy-Charge ή αλλιώς, πώς θα εξασφαλίσουμε στον πελάτη μας την εύκολη πρόσβαση σε διάφορες λύσεις φόρτισης :

         Προσφορά λύσης φόρτισης για το σπίτι ή το χώρο εργασίας, μέσω μίας ευρείας γκάμας εξοπλισμού (ενισχυμένη παροχή, Wall box, Smart Wall box), προσφορά διάγνωσης που αξιολογεί την ηλεκτρική εγκατάσταση και της ιδανικής λύσης φόρτισης μέχρι την τελική εγκατάσταση.

         Προσφορά για δημόσια φόρτιση μέσω των Υπηρεσιών Free2Move, που περιλαμβάνει το ‘πάσο φόρτισης’ με πρόσβαση σε ένα δίκτυο πάνω από 195.000 σημείων σε ολόκληρη την Ευρώπη: προεπιλογή των σταθμών ανάλογα με την απόσταση, την ταχύτητα και το κόστος επαναφόρτισης, μέσω της εφαρμογής (app) Free2Move Services.

Easy-Move ή αλλιώς, πώς θα εξασφαλίσουμε, σε κάθε περίπτωση, τη μετακίνηση του πελάτη μας:

         Η εφαρμογή Free2Move Services περιλαμβάνει επίσης και ένα εργαλείο προγραμματισμού του ταξιδίου το οποίο λαμβάνει υπόψη του την αυτονομία, τη θέση των σταθμών φόρτισης στο δρόμο, τη μορφολογία του εδάφους και τα όρια ταχύτητας.

         Mobility Pass: εκτεταμένη και εγγυημένη μετακίνηση χάρη σε μία ενιαία χρέωση ενοικίασης αυτοκινήτου που σας δίνει τη δυνατότητα χρήσης ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, οποτεδήποτε το απαιτούν οι ανάγκες σας

Easy-care ή αλλιώς, πώς θα εξασφαλίσουμε τον πελάτη μας να ανακαλύψει όλες τις φάσεις της διαδικασίας και να του παρέχουμε την ευχαρίστηση της απροβλημάτιστης χρήσης του αυτοκινήτου του :

         Νέοι εξομοιωτές και ψηφιακές διαδρομές που τον βοηθούν να μάθει τα πάντα σχετικά με την ηλεκτροκίνηση στις ιστοσελίδες της PEUGEOT,

         Η μπαταρία καλύπτεται από εγγύηση 8 ετών ή 160.000χλμ. για το 70% της ισχύος της

Το νέο PEUGEOT e-BOXER ενσαρκώνει περίφημα τη φιλοσοφία της «δύναμης της επιλογής» και η PEUGEOT δεσμεύεται για τον περεταίρω εξηλεκτρισμό των μοντέλων της.

Το νέο PEUGEOT e-BOXER στηρίζεται σε 3 πυλώνες :

         Εξασφάλιση : προσφορά μίας γκάμας 100% εξηλεκτρισμένων επαγγελματικών μοντέλων μέχρι το 2021,

         Ευχαρίστηση : απαράμιλλες επιδόσεις με την έννοια της οδηγικής απόλαυσης στο DNA κάθε PEUGEOT,

         Απλότητα : υποστήριξη των πελατών καθόλη τη διαδικασία αγοράς και συντήρησης.

Το νέο PEUGEOT e-BOXER θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 1ο τρίμηνο του 2021.

 

 

Related posts