Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Νοέ 2023
Auto-Moto

H  Nissan σας καλωσορίζει στο Horizon, “ένα εξερευνητικό ταξίδι στο σχεδιασμό του  Ariya”

Για να γιορτάσει το  καινοτόμο πνεύμα  που έφερε στη ζωή το αμιγώς ηλεκτρικό coupé crossover  Nissan Ariya, η Nissan αποκαλύπτει το ταξίδι της ανακάλυψης με την ανείπωτη σχεδιαστική ιστορία του Ariya, που ονομάζει Horizon.

Design concept imagery for the Nissan Ariya at Nissan Design Europe, London
Alessandro Messale, Designer at Nissan Design Europe,
Ariya
Matthew Weaver, Vice President of Nissan Design Europe

Πρόκειται για ένα ειδικά διαμορφωμένο  ψηφιακό μαγκαζίνο, το Zine,  γεμάτο με πλούσια “ταπετσαρία” ιστοριών, όμορφη φωτογραφία και αποκλειστικό περιεχόμενο βίντεο. Το Horizon προσφέρει μια άνευ προηγουμένου άποψη στη σύλληψη του οχήματος που αλλάζει τα δεδομένα του παιχνιδιού. Εξιστορώντας  τις ιστορίες του σχεδιασμού του Ariya με εξαιρετική λεπτομέρεια, χαρτογραφεί την αρχή  της διαδικασίας σχεδιασμού του,  μέσα από το πρίσμα των ομάδων υψηλής ειδίκευσης στην Nissan.

Εξερευνώντας στα ενδότερα της Nissan Design Europe, το Horizon εκτείνει την ύλη του  από τους σχεδιαστές και διαχειριστές των  χρωμάτων, έως τον πηλό και τους ψηφιακούς διαμορφωτές. Τα προσωπικά ανέκδοτα που μοιράζονται αυτές οι ομάδες,  αποκαλύπτουν τα πάθη, τις εμπνεύσεις και τη δημιουργικότητά τους για το Ariya, αποκαλύπτοντας ακριβώς πώς το πρώτο σκίτσο μετατράπηκε σε ένα λεπτομερές σχεδιαστικά πρωτότυπο.

Από την παγκόσμια πρεμιέρα του Ariya τον περασμένο Ιούλιο, οι  υποψήφιοι αγοραστές  σε όλη την Ευρώπη έχουν δείξει έντονο ενθουσιασμό για το αυτοκίνητο με περισσότερα από 10.000 άτομα να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους. Το Όσλο, το Λονδίνο, το Ελσίνκι, το Παρίσι και η Μαδρίτη είναι οι  πέντε πόλεις στην κορυφή της λίστας, όπου κατοικούν αυτοί οι ενδιαφερόμενοι.

“Η καινοτομία καθορίζεται κοιτάζοντας πέρα από τον ορίζοντα,  εξερευνώντας τα όρια της τεχνολογίας και της δημιουργικότητας για να πραγματοποιήσουμε κάτι νέο και συναρπαστικό. Αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύει ο σχεδιασμός του Nissan Ariya”, δήλωσε ο Matthew Weaver, Αντιπρόεδρος της Nissan Design Europe.

Matthew Weaver, Vice President of Nissan Design Europe και Chetan Chohan, Design Manager at Nissan Design Europe, review a digital rendering of the Nissan Ariya.

Αποκαλυφθέν  σε μια σειρά από επτά μοναδικές ιστορίες, οι αναγνώστες μαθαίνουν περίπλοκες λεπτομέρειες από  το πώς η ιδέα της σχεδίασης  του Ariya ζωντανεύει, μέσα από τις  συναρπαστικές συνομιλίες μεταξύ κορυφαίων σχεδιαστών, μέχρι τα ημερολόγια σχεδιασμού των τεχνιτών που βρίσκονται πίσω από την κατασκευή του αυτοκινήτου, αλλά  και μια εξερεύνηση στην επίδραση της Ιαπωνικής καλλιτεχνίας. Κάθε ιστορία προσφέρει μια πιο προσεκτική ματιά στην ομαδική εργασία, την αφοσίωση και το πάθος που βοήθησαν να καθορίσουν το Ariya ως το νέο είδωλο του Nissan Intelligent Mobility και ως  ένα όχημα που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες των πελατών.

Οι συναρπαστικές ιστορίες του Horizon ζωντανεύουν ακόμη περισσότερο σε μια συναρπαστική σειρά βίντεο,  προσβάσιμη σε όλο το Zine και στο κανάλι Youtube της Nissan (σύνδεσμος). Το Zine  θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένα αντίτυπα, αλλά και ψηφιακά για να το απολαύσουν οι αναγνώστες σε όλη την Ευρώπη.

Ο Weaver  δήλωσε στην συνέχεια : “Το Ariya είναι η αρχή ενός νέου κεφαλαίου για τη Nissan. Αντιπροσωπεύει τη διακριτική νέα σχεδιαστική γλώσσα μας, τον Διαχρονικό Ιαπωνικό Φουτουρισμό. Αυτή η φιλοσοφία τιμά το ιαπωνικό DNA της Nissan με εξαιρετική χειροτεχνία, αλλά ενσωματώνει μια νέα προοπτική που προσβλέπει στο όραμά μας για ένα πιο συνδεδεμένο και ηλεκτροκίνητο μέλλον. ”

“Η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση και η ψυχή των ομάδων στην Nissan Design Europe και σε όλο τον κόσμο που συνεισέφεραν για το Ariya, έδωσαν σάρκα και οστά σε αυτό το όραμα. Με το Horizon, μπορούμε να μοιραστούμε τις δικές μας εμπειρίες για το πώς αυτό το όραμα υλοποιείται πλήρως με τον Ariya  και τι σημαίνει για όλους εμάς που έχουμε εμπλακεί στη σύλληψή του. Ελπίζουμε ότι η ιστορία μας θα επιτρέψει στους ανθρώπους να βυθιστούν πλήρως σε έναν νέο και συναρπαστικό κόσμο σχεδιασμού ηλεκτρικών οχημάτων.”

 

 

Related posts