Επιστροφή στην κορυφή
Σαββάτο, 23 Ιουν 2018
 
 

H απάντηση του ΣΚΑΪ στον ΥΠΕΞ για τη συνέντευξη Ερντογάν: «Φαντασιώσεις Κοτζιά»

Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017 - 22:10

-a Μέγεθος κειμένου +A

Σενάρια δήθεν προ- συνεννοήσεων για την συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και τον Αλέξη Παπαχελά ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν περιέγραψε ο Έλληνας ΥΠΕΞ.

Υιοθετώντας συνωμοσιολογική ρητορική του διαδικτύου ο κ. Κοτζιάς έκανε λόγο για παρέμβαση του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί για την αποκλειστική συνέντευξη στον ΣΚΑΙ , παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι ο Τούρκος Πρόεδρος έχει παραχωρήσει στο δημοσιογράφο και διευθυντή της εφημερίδας «η Καθημερινή» τουλάχιστον άλλες τέσσερις συνεντεύξεις στο παρελθόν.

Ο κ. Κοτζιάς σημείωσε πως «η μοναδική αλλαγή που υπήρξε στο πρόγραμμα Ερντογάν ήταν η συνέντευξη που είχε συμφωνήσει να δώσει στο ΑΜΠΕ και τελικά έδωσε στον ΣΚΑΙ. Γιατί έδωσε συνέντευξη στον ΣΚΑΙ; Γιατί ο διευθυντής επικοινωνίας του ο οποίος είναι Τούρκος (σ.σ ο Ατζούν Ιλιτζαλί), συνεργάζεται με τον ΣΚΑΙ για το reality «Survivor»…»

Ο Υπουργός Εξωτερικών μιλώντας στην Διαρκή επιτροπή Εθνικής Άμυνας και εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής σημείωσε αναφορικά με την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου στη χώρα μας πως «Υπήρξε μια μετακίνηση, δεν λέω σεισμική, ανάμεσα στις απόψεις που εξέφρασε πριν έρθει και σε αυτά που είπε έπειτα από δύο ημέρες στην Ελλάδα».

Ο κ. Κοζτιάς σημείωσε επίσης «εμείς υπηρετούμε τη χώρα δεν βγάζουμε το συναισθηματικό μας άχτι. Συνομιλήσαμε με τον Ερντογάν γιατί είναι ο μόνος που ασκεί εξουσία στην Τουρκία και θα κρατήσει σταθερές σε όσα πει. Ποιος έφτιαξε την ευκαιρία της συνάντησης με τον Ερντογάν; Θα δούμε στο μέλλον εάν η ευκαιρία πήγε χαμένη. Η επίσκεψη Ερντογάν σήμερα δεν έχει καμία σχέση με τα παρατράγουδα που έλαβαν χώρα το 2004».

Πηγή: ΣΚΑΪ


Δείτε:

«Ο Ερντογάν μετάνιωσε για τη συνέντευξη στον ΣΚΑΪ»Μοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: