Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
22 Μαρ 2023
Κόσμος

Γύρισε τον κόσμο και ξόδεψε $40.000 για να αποκτήσει κόρη

Μια μητέρα τριών αγοριών που ταξίδευσε σε όλο τον κόσμο και ξόδεψε πάνω από 40 χιλιάδες δολάρια για να αποκτήσει μια κόρη υποστήριξε την κίνηση να επιτρέψει η αυστραλιανή πολιτεία την επιλογή φύλου με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF).

Σύμφωνα με έρευνα το 80% των Αυστραλών είναι εναντίον της επιλογής φύλου παιδιού. Στην Αυστραλία η επιλογή φύλου απαγορεύεται διά νόμου. Ο καθηγητής Γκαμπ Κόβακς, πρωτοπόρος σε θέματα εξωσωματικής γονιμοποίησης ζητά να τροποποιηθεί η νομοθεσία και σε κάποιες περιπτώσεις να επιτρέπεται η επιλογή φύλου. Η 39χρονη μητέρα, που δεν θέλησε να γίνει γνωστό το όνομά της, συμφώνησε μαζί του.

«Εγώ», είπε, «είχα τρία αγόρια και ήθελα να αποκτήσω και μια κόρη. Για να το πετύχω υποχρεώθηκα να πάω σε χώρες του εξωτερικού και να ξοδέψω πάνω από 40 χιλιάδες δολάρια».

 

Πηγή: news247

Related posts