Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
28 Ιαν 2022
Απόψεις

Η γιορτή της γυναίκας  είναι ΜΥΘΟΣ. Οι γυναίκες γιορτάζουν την ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!

 

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο  Αλεξάνδρα Καρτά

Η σημαντική παρουσία της γυναίκας στην ανθρωπότητα με το έργο της και το μοναδικό και ευλογημένο ρόλο της, νομίζω ότι τα πολλά λόγια είναι φτωχά για ΕΚΕΊΝΗ που η αξία της δεν μπορεί να μετρηθεί ούτε να διαπραγματευτεί.

Ένα όμορφο αφιέρωμα με λίγο χιούμορ για τους 12 τύπους γυναικών ανάλογα με την ζωδιακή ομάδα που ανήκουν, είναι ένα σύντομο αλλά απόλυτα πραγματικό moto, που για την κάθε μία από μας θα έχει να πει κάτι.

ΚΡΙΟΣ : Είναι θαρραλέα και αποτελεσματική, αλλά έχει πολλούς φόβους που δεν θέλει να τους δείξει προς τα έξω. Ξέρει να κερδίζει την ζωή με αγώνες, αλλά και αν κάτι δεν πάει καλά, μαζεύει τις δυνάμεις της και αποδεικνύει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η θηλυκή πλευρά της κάποιες περιόδους περνά [κρίση], αλλά ούτε που το καταλαβαίνει, γιατί μέσα της νοιώθει ότι υπάρχουν και τα δύο φύλα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ανάγκη της για ασφάλεια και απόλυτη υπομονή στους στόχους της είναι πολύ μεγάλη. Η γυναίκα Ταύρος δεν μπορεί να νοιώσει ότι η φτώχια την πλησιάζει και τα υλικά αγαθά απομακρύνονται από δίπλα της. Θα κάνει τα πάντα να έχει μία αξιοπρεπή ζωή και να προστατεύει τα παιδιά της εάν αυτό είναι αναγκαίο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενθουσιώδης και πολύ εύστροφη η γυναίκα αυτή έχει την φιγούρα μιας εφήβου. Ενώ δείχνει επιπολαιότητα σε προσωπικό επίπεδο, πληγώνεται πολύ εύκολα και βαθιά. Θέλει να ζει την κάθε στιγμή με έναν ξεχωριστό τρόπο, βάζοντας πάντα την χαρούμενη διάθεση σε ενέργεια. Αν πρέπει να αποφασίσει για κάτι πολύ σημαντικό, μπορεί να καταναλώσει πολύ χρόνο σε μπερδεμένα συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συναισθηματική με ανεπτυγμένη ενσυναίσθηση, η γυναίκα καρκίνος είναι πολύ προστατευτική. Βέβαια έχει και τα όπλα της, όταν νοιώθει ότι απειλείται από τους άλλους και αυτό την κάνει να έχει εναλλαγές στην συμπεριφορά της και στις όψεις της, όπως και η Σελήνη, η οποία την αντιπροσωπεύει. Όταν έχει ασφάλεια συναισθηματική, εκπέμπει ότι καλύτερο στοιχείο του χαρακτήρα της.

ΛΕΩΝ: Η μεγαλοπρεπής αυτή κυρία του ζωδιακού, είναι γενναιόδωρη και δοτική με τους ανθρώπους που έχει επιλέξει. Η μητρότητα την ολοκληρώνει και βρίσκει μέσα από εκεί δύναμη να προχωράει και να δημιουργεί το βασίλειο της. Αν περνάει στιγμές δύσκολες, μπορεί να κλειστεί στον εαυτό της, ώστε να μην δείξει της πληγές της στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι από τις πιο υπομονετικές και εργατικές γυναίκες, χωρίς να φαίνεται όλο αυτό προς τα έξω. Δεν κομπάζουν για ότι πετυχαίνουν, γιατί πάντα θέλουν να προχωρούν ένα βήμα πιο κάτω. Μπορεί να τις χαρακτηρίζουν οι άλλοι γκρινιάρες, αλλά είναι οι πιο δίκαιες και αξιόπιστες του ζωδιακού. Η ζωή τους είναι υπέροχη μόνο όταν ξέρουν ότι είναι χρήσιμες.

ΖΥΓΌΣ :Είναι μία πολύ ιδιαίτερα θηλυκή ύπαρξη, γεμάτη βέβαια από πολλές δειλίες που την κάνουν να υποφέρει. Δεν μπορεί να ζει στην απόλυτη μοναξιά, γι αυτό πάντα θέλει μία συντροφιά δίπλα της. Δίνει μεγάλη έμφαση στην διατήρηση της αρμονίας, της ομορφιάς και της δικαιοσύνης. Βέβαια είναι κάποιες φορές που πνίγεται στον ναρκισσισμό της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μυστήριο, πάθος, μαγνητισμός, είναι λίγες λέξεις από εκείνες που χαρακτηρίζουν την γυναίκα Σκορπιό. Η αφοσίωση της και η [εμμονές] καμιά φορά σε καταστάσεις και πρόσωπα, την καθιστούν πολύ δυνατή και δύσκολη αντίπαλο. Όταν θέλει κάτι πραγματικά, είναι αδύνατον να μην καταφέρει τους στόχους που έχει θέσει. Το ρήμα [επιθυμώ] την χαρακτηρίζει απόλυτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αισιόδοξη στάση αυτής της γυναίκας απέναντι στην ζωή, την κάνει πολύ αγαπητή στον κύκλο της. Είναι μία αιώνια [μαθήτρια] και ζει για να γεύεται το κάθε τι που θα της δωρίσει το σύμπαν. Της αρέσουν τα ταξίδια και ότι θα την κάνει να γεμίσει γνώσεις και να μάθει καινούρια πράγματα. Η υπομονή είναι κάτι που δεν μπορεί να διαχειριστεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η υπομονή και η εργατικότητα, την χαρακτηρίζουν έντονα. Αυτή η αξιοπρεπής γυναίκα, θα πρέπει κάποια στιγμή να πιστέψει στον εαυτό της και να μην ζητά συνεχώς την επιβεβαίωση από τους άλλους. Η κοινωνική καταξίωση έρχεται μετά από μεγάλη προσπάθεια, όπου ο χρόνος είναι φιλικός σε όλη της την ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η πρωτοπόρος αυτή γυναίκα, έχει πάντα να δώσει πολλά περισσότερα από ότι φαντάζονται οι άλλοι. Είναι ευφυής και μεγαλόκαρδη, και έχει ισχυρή κοινωνική συνείδηση. Γίνεται δημιουργική και θέλει να κάνει την ανθρωπότητα καλύτερη, μέσα από μικρές ή μεγάλες επαναστάσεις που κάνει καθ όλη την διάρκεια της ζωής της.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν πρέπει να χαρακτηρίσουμε αυτό το διαφορετικό πλάσμα, τότε θα έπρεπε να δυσκολευτούμε πάρα πολύ με τις λέξεις. Ζει μέσα από μία δική της πραγματικότητα που θεωρεί ότι αντλεί δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίσει τα [δύσκολα].  Θυσιάζεται για ότι αγαπά και πιστεύει. Αν περάσει από την ζωή σας, σίγουρα δεν θα την ξεχάσετε ποτέ.

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts