Επιστροφή στην κορυφή
Παρασκεύη, 20 Ιουλ 2018
 
 

Γιατί «έκραξαν» την Έλενα Κουντουρά στα Χανιά

Τρίτη, 19 Ιούνιος 2018 - 10:55

-a Μέγεθος κειμένου +A

Κάποιοι παρατρεχάμενοι της Έλενα Κουντουρά, κάποιοι που τρώνε ψωμί από αυτήν δεν δίστασαν να τα βάλουν ακόμη και με συγγενείς τους προκειμένου να προστατέψουν την υπουργό.

Γιατί όμως οι Χανιώτες αποδοκίμασαν την υπουργό. Γιατί την «έκραξαν» τόσο πολύ. Τι έπρεπε να κάνει η συμπαθέστατη υπουργός που τα πάει πολύ καλά τελευταία στον τομέα του τουρισμού. Τι έπρεπε να κάνει μετά το φιάσκο με το Μακεδονικό. Μήπως έπρεπε να παραιτηθεί;

H Έλενα Κουντουρά πάντως δεν περίμενε  τόσες αποδοκιμασίες. Η ένταση  δημιουργήθηκε έξω από τα καινούρια γραφεία των ΑΝΕΛ στο κέντρο των Χανίων από συγκεντρωμένους διαδηλωτές που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την στάση του κόμματος στην ονομασία των Σκοπίων.

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία ενώ αποδοκίμασαν την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά καθώς και μέλη των ΑΝΕΛ κατά την είσοδό τους στα γραφεία.

Λίγες ώρες πριν φθάσει η υπουργός στα Χανιά, ο Μανώλης Αλιφιεράκης, υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος των ΑΝΕΛ στα Χανιά και αναπληρωτής γραμματέας υγείας του κόμματος, με αφορμή την στάση των ΑΝΕΛ στην ονοματοδοσία της γείτονος χώρας.Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: