Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
09 Μαΐ 2021
Media

Για ποιους σπάει το τραπεζικό απόρρητο  – Ανοίγουν 150.000 λογαριασμούς

Οι εξελίξεις στις ελληνορωσικές σχέσεις, η στάση της κυβέρνησης και οι δηλώσεις Κοτζιά,  καθώς και οι διεργασίες στο Σκοπιανό, κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του αθηναϊκού Τύπου.  Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι η συνεχιζόμενη αντιπαράθεση κυβέρνησης – Νέας Δημοκρατίας για τα δάνεια και τις ρυθμίσεις της εταιρείας των αδελφών Τσίπρα, οι πολιτικοί σχεδιασμοί της κυβέρνησης και οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, η επίθεση του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών και οι αντιδράσεις, η επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, οι έλεγχοι σε τραπεζικούς λογαριασμούς και οι κίνδυνοι κατασχέσεων, η φορολογία και οι ασφαλιστικές εισφορές, οι έλεγχοι σε μεγάλα νοσοκομεία για ακριβές επεμβάσεις καρδιάς, τα συνταξιοδοτικά,  καθώς και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τουρκία.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Η Τουρκία στο χείλος του γκρεμού – Ολοταχώς προς χρεοκοπία οδεύει η χώρα – τρομοκράτης του (παρανοϊκού) Ερντογάν – Ταυτόχρονη υποβάθμιση για 24 τράπεζες! – Σε δεινή θέση ο «σουλτάνος», βλέπει την οικονομία του να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος!
ΕΘΝΟΣ : Επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων – Το υπουργείο εστιάζει στους κλάδους ναυτιλιακών επιχειρήσεων και τουρισμού – Στόχος πάνω από 200.000 εργαζόμενοι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα να μπουν στην πρώτη προστατευτική «ομπρέλα» κλαδικών συμβάσεων με υποχρεωτική επέκταση – Θα δουν αυξήσεις στους μισθούς – Συνεδρίαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Εργασίας (ΑΣΕ) στις 21 Αυγούστου, την πρώτη ημέρα που η χώρα θα βρίσκεται εκτός Μνημονίου – Πυρετώδεις προετοιμασίες στο υπουργείο Εργασίας .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :  Όρια ηλικίας και αποδοχές – Πότε και πώς βγαίνετε στη σύνταξη από τα 56,5 έτη και τι χρήματα θα πάρετε. Ελληνορωσικές σχέσεις: Σε άλλο μήκος κύματος Μαξίμου – Κοτζιάς για τα ελληνορωσικά. Ακρόπολη – Καύσωνας: «Έκλεισαν» την Ακρόπολη λόγω καύσωνα χωρίς… προειδοποίηση – Αντιδράσεις από τουρίστες, ξεναγούς.Αρχαιολογική έρευνα: Στο φως η Αρχόντισσα Νεικώ της Σικίνου  – Ανακαλύφθηκε ασύλητος τάφος επιφανούς γυναίκας με εντυπωσιακά κοσμήματα – Λύθηκε ο αρχαιολογικός γρίφος για το ρωμαϊκό μαυσωλείο της Επισκοπής.
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  Έλεγχοι σε μεγάλα νοσοκομεία – Επιθεωρητές υγείας σε 401 ΓΣΝΑ και «Αττικόν» – Στο στόχαστρο πανάκριβες επεμβάσεις καρδιάς .
Τα ΝΕΑ : Ανοίγουν 150.000 λογαριασμούς – Για ποιους σπάει το τραπεζικό απόρρητο – Ποιες καταθέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο των εποπτικών Αρχών και γιατί – Ποιοι δανειολήπτες στοχοποιούνται – Ο κίνδυνος των κατασχέσεων που ακολουθεί.
Κύριο άρθρο: «Οι πολιτικοί δεν υποχρεούνται να απαντούν μόνο στις ερωτήσεις των κομμάτων. Οφείλουν να απαντούν στην ίδια την κοινωνία»
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ : Η φάρμα των ζώων – Οι θαυμαστές του Πούτιν μετά τις υποκλίσεις πρωταγωνιστές σε παιχνίδια κατασκόπων – Ο Κοτζιάς και οι κότες στην αυλή του Μαξίμου.Ασφαλιστικές εισφορές: Βαρύς λογαριασμός για πάνω από 400.000 ασφαλισμένους – Χαράτσι 200 εκατ.
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Νοέμβριο η απόφαση για τις συντάξεις-Ποιες συνθήκες θα κρίνουν τις περικοπές ή μη των συνταξιοδοτικών αποδοχών.Αξιολόγηση: Κρίσιμο το επόμενο δίμηνο για αναβαθμίσεις-Σειρά των Fitch-Moody’s να αξιολογήσουν τη χώρα.

Related posts