Επιστροφή στην κορυφή
Κυριακή, 17 Δεκ 2017
 
 

Για λαθραία ποτά και τσιγάρα συνελήφθησαν στον Προμαχώνα

Κυριακή, 18 Ιούνιος 2017 - 13:51

-a Μέγεθος κειμένου +A

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή του Προμαχώνα, για παράβαση της νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, συνελήφθησαν:

Ένας 37χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να μεταφέρει σε όχημα που οδηγούσε 2 δοχεία που περιείχαν συνολικά 60 λίτρα πετρέλαιο.

Ένας 44χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς σε όχημα που οδηγούσε διαπιστώθηκε να μεταφέρει 3 δοχεία που περιείχαν συνολικά 50 λίτρα πετρέλαιο.

Ένας 48χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς σε όχημα ιδιοκτησίας του διαπιστώθηκε να μεταφέρει σε δοχεία και φιάλες συνολικά 31,3 λίτρα οινοπνευματωδών ποτών.

Ένας 36χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς σε όχημα που οδηγούσε διαπιστώθηκε να μεταφέρει 2 δοχεία με συνολική ποσότητα 20 λίτρων οινοπνευματωδών ποτών.

Τα παραπάνω λαθραία προϊόντα εισήχθησαν παράνομα στη χώρα και κατασχέθηκαν προκειμένου να παραδοθούν στο αρμόδιο Τελωνείο, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Επιπλέον κατασχέθηκαν τα οχήματα των συλληφθέντων ως μέσα λαθρεμπορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ οι αστυνομικοί έλεγχοι κατά του λαθρεμπορίου συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ:newsit.grΜοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: