Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
08 Αυγ 2022
SLIDER

Γεγονότα υπενθυμίζουν καταστάσεις που έφθασαν στο τέλος αλλά και την αρχή νέων

Θα υπάρξουν γεγονότα που θα υπενθυμίσουν  ότι οι καταστάσεις έχουν φτάσει οριακά στο τέλος και μία νέα αρχή είναι πολύ κοντά

Οι ημερήσιες πλανητικές επιρροές για σήμερα  Σάββατο 25/5 και αύριο Κυριακή (26/5)  από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Θα υπάρξουν γεγονότα που θα υπενθυμίσουν  ότι οι καταστάσεις έχουν φτάσει οριακά στο τέλος και μία νέα αρχή είναι πολύ κοντά.

ΚΡΙΟΣ

Ένα πολύ ενδιαφέρον διήμερο, όπου θα νιώσετε την φροντίδα κάποιων δικών σας ανθρώπων όπου σε κάθε ευκαιρία βρίσκονται κοντά σας και σας στηρίζουν. Η Κυριακή είναι μέρα περισυλλογής και μετά θα αποδειχθεί σωτήρια για τους στόχους σας, που δεν θα τους χάσετε, ακόμη και αν συμβούν κάποιες ανατρεπτικές καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν αυτό το διήμερο πολλά γεγονότα που θα σας δώσουν λύσεις. Μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθείτε, με την προϋπόθεση να έχετε κάποιο ηθικό αποτέλεσμα σε θέματα που σας απασχολούν. Η αγάπη στην ζωή σας, θα πάρει την μορφή που πραγματικά θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε σε μία υπερβολικά επικοινωνιακή περίοδο, όπου οι συνθήκες άλλοτε θα σας ευνοούν και άλλοτε θα έχετε κάποιες εντάσεις, που θα σας τις προκαλούν οι συνθήκες που θα υπάρχουν. Βέβαια δεν θα χάσετε την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, ότι και να συμβεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε πολλά να κάνετε αυτή την περίοδο, ακόμη και αν κάποιοι δεν θα συμφωνήσουν με τον τρόπο που θα ενεργείτε. Αυτό το διήμερο θα έχει μία συναισθηματική χροιά και θα εσείς θα πράξετε βάση, των προσωπικών σας επιλογών.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη το Σάββατο θα βρίσκεται ακόμη απέναντι από το δικό σας ζώδιο και θα σας σπρώχνει να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Κυριακή θα μπορέσετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις που θα ωφελήσουν την οικονομική σας κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε πάρα πολλά να κάνετε, εφόσον θα βρεθείτε πολύ κοντά με καταστάσεις που ζητούν λύσεις, αλλά και θα σας σπρώχνουν να έχετε σχέσεις ουσίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια καινούριες ιδέες που θα σας κάνουν να ενεργοποιήσετε τον δυναμισμό σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν έχετε παρά να ζυγίσετε τις καταστάσεις που συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή και στα εργασιακά θέματα. Είναι ο καιρός για δράση και ανταγωνισμό και αυτό πρέπει να κάνετε με όλη σας την ψυχική δύναμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα απαιτητικό διήμερο ανοίγεται μπροστά σας, όπου θα σας χαρίσει γεγονότα και καταστάσεις που στην πραγματικότητα θέλατε να συμβούν. Έτσι την Κυριακή οι στόχοι σας θα γίνουν πιο συγκεκριμένοι και πολύ πιθανόν να πάρετε χαρά από μία μικρή ή πιο μεγάλη ηθική νίκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το διήμερο, θα βρεθείτε με αμηχανία, μπροστά στις ευαίσθητες χορδές των συναισθημάτων σας. Η οικογένεια και οι άνθρωποι που πλαισιώνουν τους εκλεκτούς της καρδιάς σας, θα έχουν πολλά να σας πουν και να εκφράσουν τα συναισθήματα τους, προς εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα μπορέσετε να κάνετε πολλά που αφορούν τα επικοινωνιακά σας ταλέντα και όχι μόνο. Θα βρεθείτε κοντά με άτομα που μπορούν να στηρίξουν τις απόψεις σας και ότι πραγματικά κάνετε με στόχο να κερδίσετε μέσα από την κοινωνική σας δικτύωση και αναγνώριση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε μία υπερβολή, στο να φτάσετε τα πράγματα εκεί που θέλετε, ακόμη και αν οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες. Μην εξαντλήστε και δείτε κάποια πρακτικά θέματα σαν προέκταση των συμφερόντων σας, που δεν πρέπει να αγνοήσετε και να παρακάμψετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να εκφράσετε τα θέλω σας και να εμπιστευτείτε άτομα που μπορείτε να κάνετε μαζί τους και πάλι όνειρα. Ανανεώστε τα θέλω σας και παλέψτε για την προσωπική σας ζωή και για ότι θεωρείτε εσείς σημαντικό. Η Σελήνη την Κυριακή, στο δικό σας ζώδιο, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

Related posts