Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
17 Ιούν 2021
SLIDER

Full Home: Ασφαλείς στο προσωπικό μας καταφύγιο

Το σπίτι μας είναι το προσωπικό μας καταφύγιο για αυτό θέλουμε να αισθανόμαστε μέσα σε αυτό πάντα ασφαλείς. 

Αναμφισβήτητα η πανδημία και οι περιορισμοί της, μας οδήγησαν στο να δημιουργήσουμε μία ξεχωριστή σχέση με το σπίτι μας.

Όσο και να μας έλειψε η ελευθερία του έξω, το σπίτι μας θα παραμένει πάντα ο χώρος που θέλουμε να γυρίζουμε πίσω.

Η καθημερινότητα μας στο διάστημα της καραντίνας, απέκτησε νέους ρυθμούς πιο αργούς, που μας έφερε πιο πολλές ώρες και πιο κοντά στην θαλπωρή του σπιτιού μας.

Σε αυτό το διάστημα, πολλοί βρήκαν την ευκαιρία να το φροντίσουν και να το περιποιηθούν ξεχωριστά. Έτσι ανανέωση σε χρώματα και έπιπλα, διαμόρφωση χώρων με αρχιτεκτονικούς και διακοσμητικούς κανόνες που προάγουν την ηρεμία και την θετική ενέργεια, μας έκαναν να το νιώσουμε πιο δικό μας, να το αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο.  

Η Εθνική Ασφαλιστική, που γνωρίζει πολύ καλά ότι η ασφάλεια του σπιτιού μας βοηθά να νιώθουμε ευδιάθετοι και χαλαροί, σχεδίασε και δημιούργησε την  επιτυχημένη  σειρά προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας, Full [Home].

Ασφαλίζοντας το σπίτι μας είναι σαν να ασφαλίζουμε την ίδια τη ζωή μας.

Έτσι μέσα από μια σειρά καινοτόμες λύσεις ασφάλισης όπως αυτές εκφράζονται από τα διαφορετικά πακέτα του Full [Home]: Basic, Extra, Advance και Max το σπίτι θα παραμένει πάντα ο χώρος ηρεμίας και γαλήνης. 

Το πρόγραμμα Full [Home], προσφέρει την ιδανική λύση ασφάλισης κατοικίας αφού παρέχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη με αυξημένα όρια αποζημίωσης αλλά και με προσθήκη νέων σύγχρονων καλύψεων σε όλα τα πακέτα, από το Basic έως το Max.

Το Full [Home], ως καινοτόμο και με σαφή υπεροχή πρόγραμμα ασφάλισης, καλύπτει τους συχνούς κινδύνους κατοικίας όπως, βραχυκύκλωμα ηλεκτρικών συσκευών, θραύση σωληνώσεων ακόμη και για κτίρια άνω των 30 ετών, ζημιές στην οικοδομή εξαιτίας κλοπής, κλοπή με αντικλείδι, ζημιές από φυσικά φαινόμενα χιόνι και ανεμοθύελλα.

Επιπλέον αστική ευθύνη του ασφαλισμένου για υλικές ζημιές σε τρίτους, σε ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή από καλυπτόμενο κίνδυνο, κάλυψη οικογενειακής και εργοδοτικής Αστικής Ευθύνης για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές  με αυξημένα όρια κάλυψης.

Η Εθνική Ασφαλιστική, ακολουθώντας τη γενικότερη φιλοσοφία των προγραμμάτων Full, δίνει τη δυνατότητα επιλογής πακέτου με ή χωρίς ποσό απαλλαγής, προσφέροντάς σας την ευελιξία να επιλέξετε τις καλύψεις που επιθυμείτε, με προσιτό κόστος.

Το πρόγραμμα Full [Home]  προσφέρει ακόμη και κάλυψη  για αλλοίωση τροφίμων εξαιτίας καλυπτόμενου κινδύνου, για   ληστεία  πολύτιμων αντικειμένων, για αμοιβές  αρχιτεκτόνων και μηχανικών και έξοδα έκδοσης οικοδομικών αδειών, καθώς και  για πλήθος άλλων σύγχρονων κινδύνων διασφαλίζοντας  την ηρεμία  της οικογενειακής εστίας.

Τέλος, οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής απολαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες τεχνικής βοήθειας 24/7 σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης αποκατάστασης ζημιών στην ασφαλισμένη κατοικία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης με αριθμό +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) και 18189 (Ελλάδα) ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρίας

https://www.ethniki-asfalistiki.gr/defaultMRB2.aspx?page=fullhome

 

 

 

 

 

Related posts