Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
13 Ιούλ 2020
Απόψεις

Η Φθινοπωρινή έκλειψη της Σελήνης

alex-karta-sept-16
Η Πανσέληνος στις 16 Σεπτεμβρίου, συνοδεύεται από μία Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου.
Αυτή η έκλειψη επηρεάζει έντονα στον ψυχισμό μας, οι λέξεις, οι πράξεις επιδρούν με μεγαλύτερη βαρύτητα σε όλους μας. Οι ανατροπές πολλές, ιδίως στον μεταβλητό σταυρό [Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες], όπου οι τελευταίοι βιώνουν αυτό το διάστημα πληθώρα αλλαγών …κυρίως στα προσωπικά τους. Πιο αναλυτικά για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά, πως θα επιδράσει αυτό το φαινόμενο στην ζωή μας.
 
ΚΡΙΟΣ
Ψυχολογικές μεταπτώσεις και εσωτερικές εκρήξεις θα σας κάνουν να αναστατωθείτε. Ίσως να σκεφτείτε κάτι που σας έχει πληγώσει κατά το παρελθόν. Οι μέρες αυτές θα δυσκολέψουν ακόμη και σε κάποιες επαγγελματικές σας αποφάσεις. Φροντίστε την υγεία σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Είστε σε μία περίοδο που αναζητάτε την προσωπική σας γαλήνη. Οι καταστάσεις δεν είναι και όπως ακριβώς θα επιθυμούσατε, αλλά μην περιμένετε άμεσα κάποια καλύτερη εξέλιξη. Το φιλικό περιβάλλον χαρακτηρίζεται από μία αβεβαιότητα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Νοιώθετε ότι ήρθε η στιγμή να προχωρήσετε πιο μακριά, από εκεί που [βολεύει] κάποιους να βρίσκεστε. Οι συνθήκες μπορεί να μην είναι οι πιο κατάλληλες, αλλά εσείς θέλετε να ρισκάρετε. Αναστατώσεις σε σχέσεις που μέχρι χθες θεωρούσατε άτρωτες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η έκλειψη, μπορεί να μην σας επηρεάζει άμεσα, αλλά κάτι αλλάζει οριστικά στην ζωή σας μετά από κάποια τυχαία γεγονότα. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας, θα σας δείξουν την συναισθηματική τους αξία μέσα από τις καθημερινές προκλήσεις.
ΛΕΩΝ
Εσωτερικές μάχες που το κίνητρο τους βρίσκεται σε μεγάλες οικογενειακές ανατροπές. Τα συναισθήματα θα παλαντζάρουν και δεν θα βρίσκουν σίγουρη θέση να κάτσουν. Αφήστε τις μέρες αυτές να περάσουν, βάζοντας στόχους για το αύριο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σχέσεις που βρίσκονται σε αναστάτωση και οικογενειακοί δεσμοί που φανερώνουν ότι καλά είχαν καλυμμένο. Οι μέρες αυτές σας δοκιμάζουν για ακόμη μια φορά σε ότι αφορά την προσωπική σας ανάπτυξη. Οι σκέψεις σκεπάζονται από τα γεγονότα.
ΖΥΓΌΣ
Οι επαγγελματικοί στόχοι γίνονται πολύ πιο έντονοι. Θέλετε να διεκδικήσετε ότι σας αναλογεί, αλλά τα εμπόδια δεν θα λείψουν για κάποιο μικρό διάστημα. Φερθείτε στους άλλους με διπλωματία ώστε να φτάσετε τους στόχους σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένα ηφαίστειο που βράζει η προσωπική σας ζωή. Δεν ξέρετε πώς να διεκδικήσετε αυτό που θεωρείτε δικό σας και πέφτετε σε λάθη που σας απομακρύνουν από αυτό που αγαπάτε. Μην βάλετε την ζήλια πάνω από τις αγνές σας κατά τα άλλα προθέσεις.
ΤΟΞΌΤΗΣ
Και τώρα θα βρεθείτε πάλι ανάμεσα σε διάφορες μικροαναστατώσεις που θα προκαλούνται από το πουθενά. Η οικογένεια και ο επαγγελματικός χώρος, θα είναι καζάνια που θα βράζουν. Ένα ακίνητο θα σας απασχολήσει έντονα.
ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ
Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα έχει κάποια διαφορετικότητα αυτή την περίοδο. Κάτι θα σκεφτείτε με καινούριο τρόπο και οι αντιδράσεις από τους άλλους θα σας ενοχλήσουν. Θα πρέπει να προσέχετε τις κρυφές ενέργειες κάποιων και την υγεία σας που την έχετε παραμελήσει.
ΥΔΡΟΧΌΟΣ
Οικονομικά θέματα θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Κάτι δεν κάνετε καλά και ίσως να εκτεθείτε σε φιλικά πρόσωπα που δεν έχουν καμία διάθεση να παραβλέπουν τα πράγματα που σας αφορούν. Όχι σε οριστικές αποφάσεις αυτή την χρονική περίοδο.
ΙΧΘΎΕΣ
Αυτή η Πανσέληνος και έκλειψη συγχρόνως στο ζώδιο σας, σας αναστατώνει. Ο Άρης συμμετέχει με έναν απαιτητικό τρόπο, κάνοντας τις καταστάσεις γύρω σας να φαίνονται γιγάντιες. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε σεισμογενές έδαφος.

Related posts