Επιστροφή στην κορυφή
Σαββάτο, 23 Ιουν 2018
 
 

«Φτερά» έκαναν 90.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών!

Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2017 - 17:24

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Με την απορία έμεινε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) στο άκουσμα πως «εξαφανίστηκαν» 90.000 ευρώ από το ταμείο του.

Ειδικότερα, η ενημέρωση έλαβε χώρα σήμερα (13/9) από το Προεδρείο, ενώ η διαπίστωση του τεράστιου διαφυγόντος χρηματικού ποσού είχε γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου.

Σε ανακοίνωση του ο ΔΣΑ, αναφέρει για τις ενέργειες στις οποίες προέβη μετά το περιστατικό:

«Αμέσως μετά την υποβολή σχετικής υπηρεσιακής αναφοράς για το συμβάν, στις 6/9/2017 ειδοποιήθηκε η ΓΑΔΑ, από κλιμάκιο της οποίας διενεργείται αστυνομική προανάκριση. Παράλληλα, κατατέθηκε, αυθημερόν, στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Επίσης, παραγγέλθηκε και ολοκληρώθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση».

Το γεγονός αυτό ήταν το κυρίαρχο θέμα συζήτησης για το Διοικητικό Συμβούλιο, με την ανακοίνωση να σημειώνει ότι «επιφυλάχθηκε, στην αμέσως προσεχή συνεδρίασή του να αποφασίσει για την άσκηση και πειθαρχικών διώξεων, με βάση το πόρισμα της ΕΔΕ, καθώς και την εισήγηση της νομικής υπηρεσίας».

Εντύπωση πάντως προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο έγιναν άφαντα τα 90.000 ευρώ, καθώς και υπό ποιες συνθήκες, λεπτομέρειες που παραμένουν ακόμα άγνωστες.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: