Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
02 Ιούλ 2022
Media

Φόροι χωρίς αντίκρισμα- Τι έδειξε η έκθεση του ΟΟΣΑ

Η προεκλογική τακτική που έχουν  προκρίνει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση, ενόψει των προσεχών εκλογικών αναμετρήσεων, η χθεσινή συνάντηση  του Αλ. Τσίπρα με νέους επιστήμονες και ερευνητές στον «Δημόκριτο»,  η ομιλία του υπ. ΨΗΠΤΕ,  Ν. Παππά, στο  Κιλκίς, η αντιπαράθεση στη Βουλή για τις τροπολογίες του υπ. Εσωτερικών σχετικά με τις εκλογικές διαδικασίες, καθώς και οι εξελίξεις στο ζήτημα της συμφωνίας Πολιτείας – Εκκλησίας για το μισθολογικό των κληρικών και την εκκλησιαστική περιουσία, κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι η τριμερής Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ με θέματα την ενέργεια και την ασφάλεια στην περιοχή της Α. Μεσογείου, η στάση της Αθήνας απέναντι στην εθνικιστική ρητορική της Άγκυρας, οι ποινικές διώξεις για τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα, οι διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς για την πρώτη κατοικία, η έκθεση του ΟΟΣΑ για την φορολογία στη χώρα μας, η απόφαση της ΔΕΗ να μειώσει την έκπτωση στους συνεπείς καταναλωτές από 15% σε 10%, οι αντιδράσεις γιατρών, δικηγόρων και μηχανικών για τις ασφαλιστές τους εισφορές, τα αναδρομικά για τους συνταξιούχους των ειδικών μισθολογίων, οι εξελίξεις στη διαδικασία για το Κτηματολόγιο, καθώς και το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Κίνδυνος να χαθούν περιουσίες Χάος με το Κτηματολόγιο. Μόλις το 7% έχει υποβάλει τα χαρτιά του – Σε δεινή θέση όσοι δεν έχουν τίτλους ιδιοκτησίας και ξέχασαν να τις δηλώσουν στο Ε9.

ΕΘΝΟΣ : Ειδικά μισθολόγια: Αναδρομικά και για τους συνταξιούχους – Πώς πάνε ταμείο οι γιατροί του ΕΣΥ – Αναλυτικά ποσά και πίνακες – Υπολογίζονται από 1.000 μέχρι 14.000 ευρώ.

Κτηματολόγιο: Παγίδα με το Ε9 της Εφορίας στο Κτηματολόγιο – Απαντήσεις στα ερωτήματα των αναγνωστών

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :  Κτηματολόγιο: Τα SOS για όσους είχαν δηλώσει τα ακίνητα το 2008 – Αποκλειστικό: Βήμα – βήμα η διαδικασία για εκατομμύρια ιδιοκτήτες σε Αττική και άλλες περιοχές.

Μάνδρα – Διώξεις: Ποινικές διώξεις σε Δούρου και άλλους οκτώ για την φονική πλημμύρα της Μάνδρας

Αυτοκτονία – Ν. Κόσμος: «Το παιδί έκλαιγε, η μάνα το πέταξε από το μπαλκόνι και αυτοκτόνησε» – Συγκλονίζει η τραγωδία στο Νέο Κόσμο

Η ΑΥΓΗ : Στρατηγική επένδυση για το μέλλον της χώρας – Στήριξη στην έρευνα και την καινοτομία – «Η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να γίνει κόμβος διεθνούς επιπέδου σε αυτούς τους τομείς» τόνισε ο Αλ. Τσίπρας στη συνάντηση με νέους ερευνητές και επιστήμονες στον «Δημόκριτο» .

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ:  Σκληρό παζάρι με τους θεσμούς – Στο «κόκκινο» και οι διαπραγματεύσεις για την πρώτη κατοικία – Έσχατη λύση η μονομερής νομοθέτηση, διαμηνύει η κυβέρνηση.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Φόροι χωρίς αντίκρισμα – ΟΟΣΑ: Οι Έλληνες πιστεύουν ότι υπερφορολογούνται χωρίς ανάλογη ανταπόδοση.

Κτηματολόγιο: Συνωστισμός και ταλαιπωρία για το κτηματολόγιο .

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Η νεολαία με ισχυρό ΚΚΕ ενάντια στις αντιλαϊκές «αξίες» κυβέρνησης – ΕΕ – Κροκοδείλια δάκρυα και χυδαία ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ στους νέους – ΚΝΕ: Οι αξίες και τα ιδανικά της ΕΕ όχι μόνο δεν πρέπει να βρουν στήριξη από τη νεολαία, αλλά αντίθετα, με δυνατό ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, να εκφραστεί η αντίθεση στην ΕΕ, στις κυβερνήσεις και τα κόμματα της.

Τα ΝΕΑ : Πλημμέλημα και η Μάνδρα! – Μετά το Μάτι κανένα κακούργημα και για τους 25 νεκρούς της φονικής πλημμύρας – Δεύτερη δίωξη για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και άλλους οκτώ εμπλεκομένους – Με τον εφιάλτη μιας νέας τραγωδίας ζουν οι κάτοικοι δεκαέξι μήνες μετά.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ : Φόροι χωρίς αντίκρισμα – Σε βαρέλι δίχως πάτο η υπερφορολόγηση των Ελλήνων – Την απογοήτευση των πολιτών για την κακή διαχείριση των δημόσιων οικονομικών καταγράφει έρευνα του ΟΟΣΑ που πιστοποιεί ότι το μεγαλύτερο μέρος των φορολογικών εσόδων δεν λειτουργεί ανταποδοτικά για την κοινωνία, αλλά ξοδεύεται σε γραφειοκρατικές δομές .

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Θυσίες χωρίς ανταπόδοση – ΟΟΣΑ: Το 82% των Ελλήνων θεωρεί ότι λαμβάνει πολύ λίγα για τους φόρους που πληρώνει – Ουραγοί στις δαπάνες για υγεία και εκπαίδευση.

Έρευνα: Ακρίβυνε το κόστος ζωής στην Αθήνα

 

 

 

 

Related posts