Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
19 Μαΐ 2022
Media

Φέσια δίχως τέλος και η Κυβέρνηση πανηγυρίζει

 

Η επόμενη ημέρα μετά το Eurogroup, οι νυχτερινές επαφές του Πρωθυπουργού με τον ΠτΔ και τους πολιτικούς αρχηγούς  καθώς και τα μέτρα που φέρνουν το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό αποτελούν τα βασικά θέματα στα σημερινά πρωτοσέλιδα των πρωινών κα απογευματινών εφημερίδων του Αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων είναι το προσχέδιο της συμφωνίας για τα κόκκινα δάνεια, η απόφαση για τη μετατροπή  των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων  του Μπιτς Βόλεϊ σε δικαστικές αίθουσες, η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τα αναδρομικά από τις διαφορές των συντάξεων καθώς   η επίσκεψη των προσφύγων στην Ακρόπολη.
 
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Σε νερά με καρχαρίες! – Ισοπεδώνονται τα εισοδήματα και ακριβαίνουν τα πάντα με πακέτο έμμεσων φόρων – Παίρνουν φωτιά από τον Ιούνιο οι τιμές των καυσίμων (πετρέλαιο, αμόλυβδη, φυσικό αέριο) – Χαράτσι στο internet και στη συνδρομητική τηλεόραση! – Ειδικό τέλος και στο… καφεδάκι .
ΕΘΝΟΣ:  Λευκός καπνός για αξιολόγηση &χρέος – Απόφαση Eurogroup  για λύση – πακέτο στις 24 Μαΐου  – Ξεκλειδώνουν τη δόση τα μέτρα 5,4 δις και η αποδοχή της ελληνικής πρότασης για τον προληπτικό μηχανισμό περικοπών – Σε τρία στάδια η ελάφρυνση του χρέους .
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ : Αγιοταφίτες: «Στην Ελλάδα όλα τελειώνουν το καλοκαίρι» !!! – Δραματικό το μήνυμα από τα Ιεροσόλυμα – Σχέδιο «Ιωάννης Βατάτζης», αμερικανο-ρωσική «Νέα Γιάλτα», Πρίγκιπας Νικόλαος και Γιώργος Παπανδρέου! – 153 προδότες είπαν «Ναι» στο θάνατο των Ελλήνων .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ : Μειώσεις μισθών και συντάξεων χωρίς… αυταπάτες – Eurogroup: Ο Τσακαλώτος πρότεινε «κόφτη» στις δαπάνες και ο Τσίπρας έστησε… φιέστα για το χρέος.
ΕΣΤΙΑ : Ολυμπιακή περιουσία χωρίς «αύριο» – Η χαμένη τιμή των ακινήτων του 2004
Η ΑΥΓΗ :  Αλλαγή σελίδας – Λευκός καπνός από το Eurogroup – Συμφωνία για την αξιολόγηση με εκταμίευση ενισχυμένης δανειακής δόσης – Χωρίς συγκεκριμένα μέτρα ο προληπτικός δημοσιονομικός διορθωτής – Προσύμφωνο για ελάφρυνση του χρέους με παρεμβάσεις σε τρεις φάσεις.
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  Ορθοπεταλιά μετά το Eurogroup  – Διαρκές κυνήγι στόχων για να αποφευχθούν νέα σκληρά μέτρα – Ικανοποίηση στην Αθήνα από τις συμφωνίες για αξιολόγηση, εκταμίευση δόσης και μεθόδους ελάφρυνσης του χρέους.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  :  «Κόφτης» μισθών για χρέος σε δόσεις – Βήμα για συμφωνία στο Eurogroup – Ελάφρυνση χρέους μετά το 2018 σε τρεις φάσεις με όρους και προϋποθέσεις .
Ο ΛΟΓΟΣ :  Φέσια δίχως τέλος – Κατά 190 εκατ. ευρώ αυξήθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ:  «Ο λαός αντιμέτωπος με νέο γύρο αντιλαϊκής επίθεσης»-Διαδοχικά αντιλαϊκά μέτρα δίχως τέλος  φέρνει η ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του 3ου μνημονίου.
ΤΑ ΝΕΑ  : Γλιτώνουμε (;) στο παρά πέντε – Η κυβέρνηση τα δίνει όλα για τον κόφτη – Μισθοί δημοσίων υπαλλήλων και όλες οι συντάξεις στον βωμό της συμφωνίας, Με προεδρικό διάταγμα η αυτόματη προσαρμογή που αρχίζει το 2017. Θολό τοπίο για το χρέος ως το 2018.
Η ΜΕΡΗΣΙΑ: «Σκληρό προσύμφωνο»-Στο Eurogroup  της 24ης Μαΐου οι τελικές αποφάσεις- Υποσχέσεις για το χρέος με αντάλλαγμα προληπτικό ‘κόφτη’ στις δημόσιες δαπάνες –Αυτόματες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις του Δημοσίου, εάν υπάρξουν αποκλίσεις- Οδικός χάρτης για το χρέος με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και μικρότερες δόσεις- Ικανοποίηση στην Αθήνα, ανοίγει ο δρόμος για δόση 5,7 δις.
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Ελάφρυνση σε τρία στάδια – (Χρέος)Βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα μέτρα συζητεί το Eurogroup – Εξετάζεται παράταση της επιτήρησης και μετά τη λήξη του προγράμματος.
 

Related posts