Επιστροφή στην κορυφή
Σαββάτο, 23 Ιουν 2018
 
 

Έχασε την ταυτότητα της και βρέθηκε ….παντρεμένη

Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017 - 23:55

-a Μέγεθος κειμένου +A

Αν χάσετε την ταυτότητά σας πρέπει να το δηλώσετε αμέσως στην Αστυνομία και να είστε έτοιμοι για τα πάντα.

Μια οικογένεια από το Ηράκλειο  ανακάλυψε τυχαία τι μπορούν να σκαρφιστούν και να πετύχουν οι επιτήδειοι όταν ένα προσωπικό σου δεδομένο βρεθεί στα λάθος χέρια.

Μια 23χρονη κοπέλα φοιτήτρια από το Ηράκλειο είχε πέσει θύμα κλοπής στην Αθήνα όπου φοιτούσε το καλοκαίρι του 2014 όταν της έκλεψαν το πορτοφόλι με κάρτες και ταυτότητες, Η κλοπή έγινε  κάπου μεταξύ Μετρό και Ηλεκτρικού σταθμού. Η φοιτήτρια κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία και προχώρησε στην έκδοση νέας αστυνομικής ταυτότητας.

Η 23χρονη φοιτήτρια ετοιμάζεται τώρα  για το μεταπτυχιακό της στην Αγγλία. Ζήτησε από το Δήμο Μινώα Πεδιάδος, όπου βρίσκεται η οικογενειακή της μερίδα, ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης κι έκπληκτη διαπίστωσε πως ήταν… παντρεμένη. Και μάλιστα ο άντρας της δεν ήταν Έλληνας αλλά …Πακιστανός.

Τι είχε συμβεί; ο άγνωστος ή οι άγνωστοι που είχαν κλέψει την ταυτότητα της κοπέλας την χρησιμοποίησαν για να νομιμοποιήσουν έναν αλλοδαπό που με την κλεμμένη ταυτότητα εμφανίστηκε ενώπιον συμβολαιογράφου μαζί προφανώς με μια κατά περίσταση νύφη, για να τελέσει την πράξη συμβίωσης και βέβαια να αποκτήσει έτσι την ιδιότητα του έλληνα πολίτη!

Τι κι αν η καταγγελία της κοπέλας είχε γίνει δυο βδομάδες νωρίτερα ; κανένα σύστημα και καμιά ηλεκτρονική διασύνδεση δεν σταμάτησε την κομπίνα και η κοπέλα θα ήταν σε κατάσταση γάμου αν τυχαία δεν ζητούσε το συγκεκριμένο πιστοποιητικό.

Όπως εξηγεί στο cretalive η μητέρα της κοπέλας εδώ και 10 μέρες οπότε και ανακάλυψαν τι είχε συμβεί η οικογένεια τρέχει κει δεν φτάνει για να αποδείξει πως η κοπέλα δεν είναι αυτό που λένε τα πιστοποιητικά, σε κατάσταση γάμου δηλαδή !

Άντε τώρα να αποδείξει η φοιτήτρια ότι δεν είναι …ελέφαντας.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: