Πολυμελής σπείρα, που διέπραττε κλοπές και ληστείες σε βάρος πολιτών στους σταθμούς του ΗΣΑΠ και μετρό εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Αθηνών.
Μάλιστα, είχαν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα τουλάχιστον οχτώ ληστείες σε βάρος επιβατών στους συρμούς του μετρό και του ΗΣΑΠμ, με τους δράστες να ασκούν σε περιπτώσεις-αντίστασης και σωματική βία.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 17χρονος και ένας 18χρονος υπήκοος Αλβανίας, ενώ αναζητούνται ένας 18χρονος ημεδαπός και άγνωστος αριθμός συνεργών τους.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι συλληφθέντες, από κοινού με τους συνεργούς τους, τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο, αφού επιβιβάζονταν σε συρμούς του μετρό και του ΗΣΑΠ, εντόπιζαν τα θύματά τους και με την απειλή ή τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού, αφαιρούσαν κινητά τηλέφωνα, χρηματικά ποσά και αντικείμενα αξίας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων συνεργών της σπείρας.
Related posts
Σεισμός 4,1 ρίχτερ στην Κάσο
Θα ηχήσουν οι σειρήνες του πολέμου!
Αναζήτηση
Τελευταία νέα
Μητσοτάκης: Θα υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας και θα δημοσιοποιούμε διεθνώς όσα απαράδεκτα συμβαίνουν στην περιοχή μας
Με ένα νέο μήνυμα με αιχμή την ένταση στα ελληνοτουρκικά ξεκίνησε την εισήγησή του στη διά ζώσης συνεδρίαση του Υπουργικού…