Επιστροφή στην κορυφή
Τετάρτη, 18 Ιουλ 2018
 
 

Ευχές και χαμόγελα από τον Τσίπρα , φωτογραφίες και υποσχέσεις από τον Τράμπ

Τετάρτη, 18 Οκτώβριος 2017 - 09:15

-a Μέγεθος κειμένου +A

Τα αποτελέσματα της συνάντησης  Αλ. Τσίπρα –  Ντ. Τραμπ που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, οι  συμφωνίες για την αναβάθμιση των F-16,  τη βάση της Σούδας, τα ενεργειακά και τις επενδύσεις,  καθώς και η στήριξη του αμερικανού Προέδρου στη χώρα μας για το ζήτημα του χρέους  κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του Αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι η συμφωνία Τσίπρα – Λαγκάρντ για έγκαιρη ολοκλήρωση της αξιολόγησης, τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την οικονομία το 2016, το μήνυμα ανανέωσης του Κυρ. Μητσοτάκη, οι εξελίξεις στην Κεντροαριστερά, ο νέος νόμος για τα αυθαίρετα,  η έκθεση της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας  για τα ΑΕΙ,  οι εξελίξεις στην υπόθεση απορρύπανσης του Σαρωνικού, οι διώξεις εναντίον 19 ατόμων για την υπόθεση των βλαστοκυττάρων , το νέο πρόγραμμα  «Εξοικονομώ κατ΄ οίκον»  με χρηματοδότηση μέχρι 17.500  ευρώ, οι συνεχιζόμενες αντιδράσεις για τη  μη αποφυλάκιση της Ηριάννας, τα προσκόμματα του δασαρχείου για την επένδυση του «Αστέρα», η διδασκαλία των Αρχαίων στη Β’ Λυκείου,  οι διαπραγματεύσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης στη Γερμανία, καθώς  και η εκδίωξη των τζιχαντιστών από τη Ράκα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ :  Νόμιμα (με ευκολίες) τα αυθαίρετα! – Ψηφίζεται σήμερα από τη Βουλή το σχετικό νομοσχέδιο – Κίνητρα για την «τακτοποίηση» χιλιάδων ακινήτων – Όλες οι νέες ρυθμίσεις και το κόστος τους! Μπορούν να «σωθούν» και όσα κτίσματα κρίθηκαν παράνομα με αμετάκλητη δικαστική απόφαση.

Καρκίνος μαστού: Οι συχνές βαφές μαλλιών πιθανόν να οδηγήσουν σε καρκίνο μαστού

ΕΘΝΟΣ : Βάσεις συνεργασίας – Ιδιαίτερα θερμό κλίμα στη συνάντηση Τσίπρα – Τραμπ – Ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στην Ελλάδα – Πλούσια ατζέντα, με έμφαση σε Οικονομία Άμυνα και Ενέργεια – Τραμπ: «Είμαστε μαζί σας».

 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου :  Τι-πο-τα!!! Με άδεια χέρια έφυγε ο Τσίπρας από τον Λ. Οίκο – Ξεκάθαρος ο πλανητάρχης: Θέλουμε και τη Σούδα και τη δουλειά των F-16 – Ωραία λόγια για  το «λίκνο της Δημοκρατίας» που υποφέρει – Αμερικάνικη βοήθεια στις… ΗΠΑ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :  Οι έντεκα αλλαγές  για τα αυθαίρετα – Αναλυτικός πίνακας με τις διαφορές παλαιού και νέου νόμου – Μειώσεις σε παράβολα και πρόστιμα, εξόφληση σε 100 δόσεις .

Η ΑΥΓΗ : Στρατηγικοί εταίροι – Πολυσήμαντη συνάντηση στον λευκό Οίκο – Σεβασμός, αναγνώριση, στήριξη από τις ΗΠΑ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  Στήριξη με ανταλλάγματα – Θερμό κλίμα στη συνάντηση των δύο ηγετών στον Λευκό Οίκο – Τραμπ: Απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελλάδα, χρειάζεται ελάφρυνση χρέους – Τσίπρας: Βγαίνουμε από την κρίση, είμαστε δυναμικός πυλώνας ασφάλειας .

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  : «Η Ελλάδα έχει επενδυτικές ευκαιρίες» – Στήριξη από Τραμπ για χρέος – Κλειδώνει η συμφωνία έως 2,4 δις ευρώ για τα F-16- Ύμνοι Τσίπρα για ΗΠΑ .

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ :  Επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ – Πολιτικό «στριπτίζ» ξεφτίλας στη συνάντηση με Τραμπ – Με έναν εξοργιστικό τρόπο, ο πρωθυπουργός «ξέπλυνε» τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και μάλιστα στο πρόσωπο του Ντ. Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τον «διαβολικά… καλό!» .

Τα ΝΕΑ : Ο «διάβολος» πετούσε με F-16 – Φιάσκο η πιο ακριβή φωτογραφία  – κανένα όφελος για τη χώρα – «Διαπίστωσα ότι ο τρόπος που προσεγγίζει την πολιτική μπορεί να μοιάζει διαβολικός αλλά γίνεται για καλό» είπε ο Πρωθυπουργός για τον Τραμπ και αποδέχθηκε να πληρώσει 2,4 δις ευρώ για την αναβάθμιση των πολεμικών αεροπλάνων εισπράττοντας μόνο ευχές για επενδύσεις.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Μήνυμα στήριξης  της Ελλάδας-Συνάντηση στον Λευκό Οίκο:  – Τράμπ  προς Τσίπρα : Θα βοηθήσουμε  τη χώρα σε οικονομικό και γεωπολιτικό επίπεδο.

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: