Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
27 Μαΐ 2022
Media

Ευχές και χαμόγελα από τον Τσίπρα , φωτογραφίες και υποσχέσεις από τον Τράμπ

Τα αποτελέσματα της συνάντησης  Αλ. Τσίπρα –  Ντ. Τραμπ που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, οι  συμφωνίες για την αναβάθμιση των F-16,  τη βάση της Σούδας, τα ενεργειακά και τις επενδύσεις,  καθώς και η στήριξη του αμερικανού Προέδρου στη χώρα μας για το ζήτημα του χρέους  κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του Αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι η συμφωνία Τσίπρα – Λαγκάρντ για έγκαιρη ολοκλήρωση της αξιολόγησης, τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την οικονομία το 2016, το μήνυμα ανανέωσης του Κυρ. Μητσοτάκη, οι εξελίξεις στην Κεντροαριστερά, ο νέος νόμος για τα αυθαίρετα,  η έκθεση της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας  για τα ΑΕΙ,  οι εξελίξεις στην υπόθεση απορρύπανσης του Σαρωνικού, οι διώξεις εναντίον 19 ατόμων για την υπόθεση των βλαστοκυττάρων , το νέο πρόγραμμα  «Εξοικονομώ κατ΄ οίκον»  με χρηματοδότηση μέχρι 17.500  ευρώ, οι συνεχιζόμενες αντιδράσεις για τη  μη αποφυλάκιση της Ηριάννας, τα προσκόμματα του δασαρχείου για την επένδυση του «Αστέρα», η διδασκαλία των Αρχαίων στη Β’ Λυκείου,  οι διαπραγματεύσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης στη Γερμανία, καθώς  και η εκδίωξη των τζιχαντιστών από τη Ράκα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ :  Νόμιμα (με ευκολίες) τα αυθαίρετα! – Ψηφίζεται σήμερα από τη Βουλή το σχετικό νομοσχέδιο – Κίνητρα για την «τακτοποίηση» χιλιάδων ακινήτων – Όλες οι νέες ρυθμίσεις και το κόστος τους! Μπορούν να «σωθούν» και όσα κτίσματα κρίθηκαν παράνομα με αμετάκλητη δικαστική απόφαση.

Καρκίνος μαστού: Οι συχνές βαφές μαλλιών πιθανόν να οδηγήσουν σε καρκίνο μαστού

ΕΘΝΟΣ : Βάσεις συνεργασίας – Ιδιαίτερα θερμό κλίμα στη συνάντηση Τσίπρα – Τραμπ – Ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στην Ελλάδα – Πλούσια ατζέντα, με έμφαση σε Οικονομία Άμυνα και Ενέργεια – Τραμπ: «Είμαστε μαζί σας».

 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου :  Τι-πο-τα!!! Με άδεια χέρια έφυγε ο Τσίπρας από τον Λ. Οίκο – Ξεκάθαρος ο πλανητάρχης: Θέλουμε και τη Σούδα και τη δουλειά των F-16 – Ωραία λόγια για  το «λίκνο της Δημοκρατίας» που υποφέρει – Αμερικάνικη βοήθεια στις… ΗΠΑ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :  Οι έντεκα αλλαγές  για τα αυθαίρετα – Αναλυτικός πίνακας με τις διαφορές παλαιού και νέου νόμου – Μειώσεις σε παράβολα και πρόστιμα, εξόφληση σε 100 δόσεις .

Η ΑΥΓΗ : Στρατηγικοί εταίροι – Πολυσήμαντη συνάντηση στον λευκό Οίκο – Σεβασμός, αναγνώριση, στήριξη από τις ΗΠΑ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  Στήριξη με ανταλλάγματα – Θερμό κλίμα στη συνάντηση των δύο ηγετών στον Λευκό Οίκο – Τραμπ: Απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελλάδα, χρειάζεται ελάφρυνση χρέους – Τσίπρας: Βγαίνουμε από την κρίση, είμαστε δυναμικός πυλώνας ασφάλειας .

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  : «Η Ελλάδα έχει επενδυτικές ευκαιρίες» – Στήριξη από Τραμπ για χρέος – Κλειδώνει η συμφωνία έως 2,4 δις ευρώ για τα F-16- Ύμνοι Τσίπρα για ΗΠΑ .

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ :  Επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ – Πολιτικό «στριπτίζ» ξεφτίλας στη συνάντηση με Τραμπ – Με έναν εξοργιστικό τρόπο, ο πρωθυπουργός «ξέπλυνε» τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και μάλιστα στο πρόσωπο του Ντ. Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τον «διαβολικά… καλό!» .

Τα ΝΕΑ : Ο «διάβολος» πετούσε με F-16 – Φιάσκο η πιο ακριβή φωτογραφία  – κανένα όφελος για τη χώρα – «Διαπίστωσα ότι ο τρόπος που προσεγγίζει την πολιτική μπορεί να μοιάζει διαβολικός αλλά γίνεται για καλό» είπε ο Πρωθυπουργός για τον Τραμπ και αποδέχθηκε να πληρώσει 2,4 δις ευρώ για την αναβάθμιση των πολεμικών αεροπλάνων εισπράττοντας μόνο ευχές για επενδύσεις.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Μήνυμα στήριξης  της Ελλάδας-Συνάντηση στον Λευκό Οίκο:  – Τράμπ  προς Τσίπρα : Θα βοηθήσουμε  τη χώρα σε οικονομικό και γεωπολιτικό επίπεδο.

 

Related posts